Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354627 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #590 : 20.Iun.2010, 12:16:56 a.m. »
Cica "Noua Ordine Europeană nu include România" =))
De parca "Vechea" Ordine Europeana a inclus-o foarte tare!   :-j

Dragii mei, de vreo 500 de ani incoace, Romania are un rol Unic, pentru toate conjuncturile de pana acum: sa furnizeze resurse puterilor vremii.
Imperiul Otoman lua din Romania produse agricole si forta de munca (sau dupa caz, de lupta).
Cel Austro-ungar idem, plus fier, aur si alte minerale.
Imperiul Sovietic produse agricole, petrol si gaze.
Iar actualul Imperiu European este interesat de Romania doar ca furnizor de minerale, petrol/gaze si lemn, plus utilizarea tarii ca masina de spalat bani.

Asadar, as zice ca titlul corect este Noua Ordine Europeană nu include România daca aceasta va ramane fara resurse de interes pentru Europa
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
« Răspuns #591 : 20.Iun.2010, 09:16:04 a.m. »
Eu cred ca acum am cam ramas fara resurse interesante pentru Europa. In ciuda titlului, articolul e destul de bine scris.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Silfax

« Răspuns #592 : 20.Iun.2010, 10:37:17 a.m. »
...pai ultima resursa interesanta pentru UE era numarul de consumatori. Avand in vedere ca in 2011 va fi un lux pentru noi bautul cafelei dimineata, clar ca nu mai prezentam interes.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline bogdanb

« Răspuns #593 : 20.Iun.2010, 10:19:02 p.m. »
In ciuda titlului, articolul e destul de bine scris.

Ba eu zic ca si articolul e bun, si titlul e potrivit. Din pacate, realitatea le confirma.

Offline tm06emw

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 78
  • Red Tornado
« Răspuns #594 : 21.Iun.2010, 09:07:49 p.m. »
Cine stie, daca a fost  sau stie sigur sigur ca la sarbi sau la macedoni poti sa treci doar cu C.I. si nu cu pasaportu......am vazut si eu pe :http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=29869&idlnk=3&cat=29919 ca s`a scos....da mi`ar placea sa aud de la oameni care au "trecut`o" pe pielea lor :)

Offline bogdanb

« Răspuns #595 : 21.Iun.2010, 09:45:25 p.m. »
Cine stie, daca a fost  sau stie sigur sigur ca la sarbi sau la macedoni poti sa treci doar cu C.I. si nu cu pasaportu

Nu stiu daca se pune, "am vazut romani fericiti" .. la televizor, in ziua cand s-a infiintat acest sistem. Cu sarbii cel putin, exista sigur o astfel de intelegere. La Macedonia nu cunosc  :dknw:

Offline tm06emw

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 78
  • Red Tornado
« Răspuns #596 : 21.Iun.2010, 10:16:53 p.m. »
aha....ms......altii?? nimeni nu a trecut pe la macedoni ??? :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #598 : 22.Iun.2010, 06:43:37 p.m. »
O carte veche de 1.000 de ani, păstrată la Budapesta, răstoarnă toate teoriile istorice despre cultura strămoşilor noştri.

Sursa: http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/ISTORIE/Viorica%20Enachiuc%20a%20descoperit%20alfabetul%20dacic%20de%20George%20Roca.htm
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #599 : 23.Iun.2010, 12:30:51 p.m. »
venita in mail

Stimate client,

Venim cu zambetul pe buze sa va dam vesti bune!

Conform Regulamentului 330/2010 ce a intrat in vigoare din 1 iunie 2010, B&S Motors, in calitate de reparator independent, poate executa lucrari de reparatie si intretinere fara a va afecta dreptul la garantie. Experienta dobandita de-a lungul celor 9 ani in aceasta industrie ne confera cunostiintele necesare operarii folosind numai piese de origine.

Totodata, am aflat ca ati vrea sa stati linistiti acasa sau la serviciu, in timp ce oamenii dumneavoasta de incredere, echipa B&S Motors, se ocupa de revizia masinii.

Daca sunteti din Bucuresti noi va preluam masina si v-o aducem inapoi gratuit si in siguranta, ca si cadou pentru fidelitatea dumneavoastra. Mai mult decat atat venim cu un tarif exceptional pentru ora de manopera de numai 80 RON+TVA. Si pentru a va asigura confortul in intregime, va trimitem factura pe e-mail sau fax, iar dumneavostra o puteti plati prin internet banking, cash sau prin O.P in timp ce noi lucram la masina.

Asadar dumneavoastra va ganditi la calea cea mai usoara, si noi va asteptam tot la numerele de telefon 021-266.50.00 sau 021-266.50.01 cat si la adresele de e-mail service@bsmotors.ro sau tunari@bsmotors.ro pentru programari.

Cu caldura si o strangere ferma de mana,

Echipa B&S Motors