Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354618 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline edy70

« Ultima Modificare: 31.Mai.2010, 02:15:53 p.m. de edy70 »
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline grandvitara

• Full Member
  • Mesaje postate: 219
Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #551 : 31.Mai.2010, 07:27:18 p.m. »
stirea era:''ar fi putut sa scada cu 30-50% in 2011 "m-am saturat de anetele atea.....

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #552 : 31.Mai.2010, 07:56:52 p.m. »
In schimb, granitul din piatra cubica rezultata (probabil cateva zeci de tone) este aur curat daca e vandut cui trebuie "dincolo".

Am citit in nu mai tin minte ce ziar ca cica pietrele recuperate din pavaj vor fi folosite la remedierea centrului istoric.   :dknw:

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #554 : 01.Iun.2010, 04:11:05 p.m. »
Da am vazut si eu stirea. Un fenomen foarte ciudat si nu este explicat in nici una dintre stirile prezente pe diverse situri. Nu-mi dau seama cum a aparut "gaura" si unde au disparut cateva zeci de mii de metri cubi de pamant  :-/ :dknw:
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ASZ

« Răspuns #556 : 01.Iun.2010, 10:41:03 p.m. »
Da am vazut si eu stirea. Un fenomen foarte ciudat si nu este explicat in nici una dintre stirile prezente pe diverse situri. Nu-mi dau seama cum a aparut "gaura" si unde au disparut cateva zeci de mii de metri cubi de pamant  :-/ :dknw:
Poate ca au disparut in ... Photoshop ? :-O
Personal cred ca este o stire ... care sa atraga curiosi ... turisti .. deci atentie.
Parerea mea ...

Offline bogdanb

« Răspuns #557 : 01.Iun.2010, 11:01:08 p.m. »
Am citit in nu mai tin minte ce ziar ca cica pietrele recuperate din pavaj vor fi folosite la remedierea centrului istoric.   :dknw:

Sigur... probabil, ca sa nu trebuiasca sa decoperteze asfaltul (din acelasi centru istoric) pana la piatra cubica de dedesubt. :D
Si pe splaiul Unirii la fel si parca am mai vazut pe undeva aceeasi chestie, (poate prin Cotroceni pe undeva?) ce-i drept, nu recent ci acum destul de multi ani...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline edy70

« Răspuns #558 : 02.Iun.2010, 11:34:59 a.m. »
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #559 : 02.Iun.2010, 05:55:36 p.m. »
Poate ca au disparut in ... Photoshop ? :-O
Personal cred ca este o stire ... care sa atraga curiosi ... turisti .. deci atentie.
Parerea mea ...
Au aparut noi poze ale craterului din Guatemala. Nici o explicatie inca
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792