Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354576 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #470 : 16.Mar.2010, 12:05:48 p.m. »
:clap: Aplaud initiativa timisorenilor.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/887557/Cu-bicicleta-de-acasa-pana-la-serviciu-si-inapoi/

Teoretic totul pare frumos ... da' stii cum se spune ... practica ne omoara. Cei "40 de kilometri de piste pentru biciclişti" de care se vorbeste in articol sint o gluma proasta ... nu cred ca sint mai mult de 5 km de piste special amenajate ... restu' sint de fapt niste fisii din carosabil late de max. 50 cm si delimitate de acesta cu o dunga de vopsea. Si acolo unde sint pistele speciale nu trebuie sa uitam ca actiunea se intimpla in Romania si mai apar si situatii precum cea de mai jos:

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #471 : 16.Mar.2010, 12:10:24 p.m. »

Plus cainii...
Grow up.

Offline adrian_r5

« Răspuns #472 : 16.Mar.2010, 12:16:48 p.m. »
@Swithin ... tu esti baiat curajos (... sper ca nu inconstient) ca umbli prin Timisoara cu bicicleta  :good:

Desi "biciclesc" din AD 1972 ... nu ma aventurez in traficul actual (de fapt nici n-am bicicleta ... am vindut-o in 1986 cind am vindut si casa de la tara)  ... anu' trecut m-a intrebat tanti doctora de medicina muncii de ce vin pe jos la lucru si nu folosesc bicicleta - i-am raspuns ca daca tot e sa mor, prefer sa o fac acasa in patu' meu  >:D<

Offline Leutz

« Răspuns #473 : 16.Mar.2010, 12:22:53 p.m. »
Mai dragi tovarasi si pretini ... pana una-alta e un pas ... inainte. Poate in timp o sa fie si mai bine. Cine stie ??!!

Uitati aici una mai buna:

http://au.news.yahoo.com/a/-/technology/6940299/scientists-go-gaga-to-find-creatures-beneath-180-metres-of-ice/

Asta chiar poate deveni ceva important pentru omenire ...
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline adrian_r5

« Răspuns #474 : 18.Mar.2010, 08:47:02 a.m. »

Offline raluk

• Full Member
  • Mesaje postate: 104
  • Gen: Femeie
splash 1.2 GS kashmir blue

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #476 : 20.Mar.2010, 11:40:42 a.m. »
Ce articol de doi bani. De ce e articolul asta o bomba si de ce faptul ca inca nu sunt operationale noile radare e o teapa? 

Offline bogdanb

« Răspuns #477 : 20.Mar.2010, 09:00:46 p.m. »
Pentru ca in mintea lor de idioti cu titulatura de ziaristi primita la apelul bocancilor, faptul ca au fost livrate acum o luna si inca nu sunt functionale sugereaza o teapa.
Scuzati limbajul, dar nu pot sa nu iubesc pe astia care folosesc clisee gen "vitezomani", "certati cu legea" sau chiar cum spunea un astfel de specimen "maniac al vitezei"
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Go Terios!!!:)

Offline adrian_r5