In ultimii ani ma ocup cu construcțiile industriale si am partea mea de experienta cu vântul. Efectul vântului asupra unei suprafețe creste exponențial cu viteza lui. Adică forța vântului este de 4 ori mai mare pe aceeași suprafață la dublarea vitezei sale... si cum Dracul nu face mânăstiri... mie îmi pare extrem de probabila situația, oricât de mult ne-ar place noua sa ne autoflagelam sa zicem, din nou, ca "centura a căzut din cauza corupției".
Daca as fi un inginer cinstit care lucrează la proiect, si as ști ce si cum, m-as lupta cu toată lumea care crede altceva decât ce as ști si susține eu... Cumva, valul de negativism din societate se datorează si acestui fapt, ca toți cei ce știu si pot se dau deoparte (am văzut treaba asta pe viu când toți cei care au lucrat cu Băsescu la strategia de schimbare a sistemului sanitar au tăcut mâlc si dispărut după ce Antena X a început campania ARAFAT si a distrus modernizarea acestuia...in continuare 25000 de romani mor anual omorați de sistem)...
".