Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354426 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #2680 : 31.Mai.2022, 04:26:28 p.m. »
E clar, o să vie apocalipsa:
  iti dai seama ce pret apocaliptic va avea!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #2681 : 04.Iun.2022, 11:07:44 p.m. »
  Poate nu s-a aflat :
        Preşedintele Klaus Iohannis a primit astăzi Premiul European Carol al IV-lea al Asociaţiei Germanilor Sudeţi, într-o ceremonie care a avut loc la Hof, în Germania. UE este unită în jurul valorilor sale fondatoare în care România şi românii cred cu toată puterea: libertate, democraţie, stat de drept, solidaritate, cooperare şi respect reciproc, a spus președintele în discursul rostit după decernarea premiului.

Asociația Germanilor Sudeți a decis în anul 2020 să acorde acest premiu președintelui Klaus Iohannis, ca o recunoaștere a meritelor sale în ceea ce privește înțelegerea și cooperarea dintre popoarele și țările Europei Centrale. Ceremonia nu a putut fi organizată atunci, din cauza pandemiei COVID, așa că a fost reprogramată pentru 4 iunie 2022, dată la care se sărbătorește și Ziua Germanilor Sudeți.

Mie imi scapa actiunile pentru cooperare intreprinse de presedintele nostru, care, cu exceptia intalnirilor de la Bruxelles si vacante personale, nu stiu sa fi avut alte plecari. Dar mai mult ca sigur ca sunt in necunostinta de cauza !
     Daca ma uit la numeroasele premii din palmaresul sau, primite din Germania, Austria, Italia, se pare ca are chiar merite deosebite...
Sincer nu stiu ce inseamna "sudet" si nici care este activitatea domniei sale, atat de intensa incat trebuie premiata, poate ar trebui sa stie si poporul !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #2682 : 05.Iun.2022, 12:03:35 a.m. »
  [...]
Sincer nu stiu ce inseamna "sudet" si nici care este activitatea domniei sale, atat de intensa incat trebuie premiata, poate ar trebui sa stie si poporul !

Uite aici ce inseamna germani sudeti.

Niste germani care nu mai traiesc in Sudetenlanden. Cam la fel cu sasii de la noi din Transilvania ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

« Răspuns #2683 : 05.Iun.2022, 12:07:47 a.m. »
Chiar nu stiu de ce te faci ca nu stii.

Ficusul a reprezentat cu succes interesele altora în RO.
Incepând de la afinitatea fata de Holzindustrie Schweighofer si pâna la pactul cu necuratul PSD, omul asta ne-a mintit si prostit cu nerusinare în toate mandatele sale.
Dupa ce pleaca din functia asta de planta inutila si o sa tragem linie o sa ne luam de cap.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #2684 : 05.Iun.2022, 01:00:41 a.m. »
Chiar nu stiu de ce te faci ca nu stii.

Ficusul a reprezentat cu succes interesele altora în RO.
  Bre, oficial nu stim, neoficial e de notorietate. :-?

Dar daca "a reprezentat cu succes interesele altora în RO", atunci merita pomelnicul ala de ordine si premii !
Daca cu base am zis ca nu se poate mai rau de atat, iaca acum avazut ca e loc si  de mai rau si ca intr-adevar mutu f... pamantul, cum spune o zicala.

Offline ntire2000

« Răspuns #2685 : 05.Iun.2022, 01:22:22 a.m. »
Base a fost un patriot adevarat pe lânga nemernicul asta.
Fra'su a facut bulau - si e lucru mare sa-ti lasi fratele sa faca "facultatea la zi", astia îmbogatiti în mandatele neamtului s-au carat toti pe dincolo si fenteaza extradarea (Ghita prin Serbia, Oprescu prin Grecia).
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #2686 : 05.Iun.2022, 03:11:15 p.m. »
Base a fost un patriot adevarat pe lânga nemernicul asta.
   Ups, ups !!!! :-? nu comentez....dar  :-)) =)) =))

P.S.D-aia l-a lasat pe frate, ca sa nu faca si el parnaie.

Offline ntire2000

« Răspuns #2687 : 07.Iun.2022, 01:44:54 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline bisti

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού