Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354404 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #2650 : 19.Feb.2022, 11:21:59 p.m. »
Doar pentru informarea ta, Taparo nu are o polita suficienta pentru a acoperi daunele provocate de acest incendiu.
Foarte interesant ca incendiul asta a picat fix dupa primele facturi de utilitati si o data cu încetarea brusca a cererii pentru o categorie (mare) de produse.
Dar eu ma opresc aici pentru ca recunosc ca habar nu am de economie.

Foarte bine faci ca te opresti.
Articolul de il arati contine o serie de lucruri false. El este doar o reclama pentru brokerul implicat.
Atat si nimic mai mult.

Daca tu crezi ca poti reface o hala de 12000 mp -inclusiv dotarile din ea: utilajele, echipamentele si stocul de materiale- cu suma vehiculata ca ar primi-o Taparo in baza politei sale, .... nu are rost sa mai discuti.

« Ultima Modificare: 19.Feb.2022, 11:45:12 p.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline CyborgSky00

« Răspuns #2651 : 20.Feb.2022, 10:47:17 a.m. »
Îmi povestea cineva care lucrează tot in domeniul auto, în analiza, studiul si reducerile costurilor în construcția de autoturisme si auto că dacă un element de fier, poate fi îndoită o singură dată în loc de de două ori și asta aduce o reducere de costuri de 3-5 cenți, atunci vor face această modificare și vor cere furnizorului de elemente constructive un discount de 3-5 cenți per bucată. Astfel o nervură în plus pe capotă, o îndoitură în plus pe tablă, înseamnă de obicei o presă în plus de cumpărat, de pus la muncă, costuri cu mentenanța matrițelor si operatorilor. Dacă se poate găsi ceva de eliminat, obligatorie va fi eliminat din faza de proiectare, sau ulterior. Așa că îmi închipui că industria auto a negociat la sânge prețul fiecărei componente electronice, microcipuri, semiconductori cu producătorii acestora. Cei din auto n-au plătit suficient ca să-și faca sau rezerve capacitatea de producție necesară pentru sem .II 2021, 2022, iar producătorii de semiconductoare au luat comenzi de la alți clienți, gen TV, electrocasnice, Moulinex probabil plătește mai bine decât Honda, cine știe. De aici , durata de 6-9 luni asteptare, calitatea indoielnica, erorile dese mai ales pe domeniul electric-electronic.
S-auzim numai de bine!
  • Suzy

Offline kellogs

« Răspuns #2652 : 22.Feb.2022, 11:59:25 a.m. »
Citat
UPDATE 01:05 Statele Unite au cerut personalului diplomatic să părăsească Ucraina. Ambasada mutase anterior diplomații de la Kiev în vestul Ucrainei, la Liov. Acum, personalul a primit ordin de mutare în Polonia.

https://ziare.com/invazie-ucraina/putin-ordona-invadarea-ucrainei-donetk-lugansk-1726559
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline ...

« Răspuns #2653 : 22.Feb.2022, 01:30:46 p.m. »

Offline NicNic

« Răspuns #2654 : 22.Feb.2022, 03:42:53 p.m. »
O sa fie cam afumate mezelurile, dar e ok, se cumpara orice in Romania.

Probabil ca si aici e o intentie criminala, ca nu se mai vinde bine mancarea prin Romania.
Mai multe detalii cred ca ne da colegul din Bistrita.  :)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ...

« Răspuns #2655 : 22.Feb.2022, 03:45:36 p.m. »
O sa zica ca nu e doar probabil, ci sigur.

Clar vor vinde mai multe afumaturi ca inainte...

Offline CyborgSky00

« Răspuns #2656 : 23.Feb.2022, 06:17:50 a.m. »
Guvernul vrea sa scada pretul carburantul cu pana la 3  lei :-O
  • Suzy

Offline Acidutzu2000

« Răspuns #2657 : 23.Feb.2022, 08:20:40 a.m. »

Ati scris corect "VREA", dar asta nu inseamna ca o sa si reuseasca. 
Daca vor reusi sa scada pretul cu 1 (UN) leu pe litru sa zica MERSI .... si promit ca o sa zic si eu !
  • Suzuki Vitara Passion 2WD - Albastru Turquoise

Offline CyborgSky00

« Răspuns #2658 : 23.Feb.2022, 09:06:46 a.m. »
Vrea, in declaratii publice, real nu vrea, sunt multi bani care se aduna la buget (accize, TVA, impozite). Dar după cum se stie, nu asteptati promisiuni, viata e frumoasa!
  • Suzy

Offline sfichiu

« Răspuns #2659 : 23.Feb.2022, 09:12:11 a.m. »

..cred c-ar fi mers mai bine la topicul:;Sa mai zambim nitel; :D
  • VITARA S ,Matiz