Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354402 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #2640 : 18.Feb.2022, 11:05:47 a.m. »
O navă plină cu mașini de lux a luat foc și plutește în derivă în Atlantic

Noroc ca Suzuki nu e marca de lux, ca avem câtiva colegi care-si asteapta masinile si aveau un stres în plus.  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #2641 : 18.Feb.2022, 11:12:26 a.m. »
Nu cred ca avem colegi in SUA care asteapta masini din Gemania. No stres. Across l-as considera de lux, la 50 de coco, cat costa.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2642 : 18.Feb.2022, 11:31:51 a.m. »
Mda, iau foc vapoarele. Numai ca aici erau turisti la bord, inclusiv conationali de-ai nostri. :(
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline CyborgSky00

« Răspuns #2643 : 18.Feb.2022, 11:45:06 a.m. »
Vremuri grele, dar asigurarile merg, oricum ies mai bine, daca nu sunt demascati ! :baston:
  • Suzy

Offline ntire2000

« Răspuns #2644 : 18.Feb.2022, 11:52:22 a.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: CyborgSky00

Offline NicNic

« Răspuns #2645 : 19.Feb.2022, 01:50:36 a.m. »
Corect, scapa din criza care e mai istet.

De ce ii crezi isteti?
Sau presupui, asa cum insinuezi in comentariul tau, ca ar fi un incendiu "dedicat"?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

« Răspuns #2646 : 19.Feb.2022, 02:07:51 a.m. »
Uite aici o stire interesanta

"Taparo a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 226 mil. lei, în scădere cu 18% comparativ cu anul pre­cedent. Profitul a crescut la 10,3 mil. lei, iar numărul mediu de angajaţi a ajuns la 757."

Iar acum tovarasul Ciolacu sare repede sa sprijine antreprenorii ca si ei au ajutat partidul la nevoie.

Deci diferenta de 600 de angajati de la anul 2020 la anul 2022 probabil ca e fix aceea care producea masti medicale si alte kkturi necesare pandemiei.

Iar cum epoca mastilor si a altor tâmpenii inutile cam apune, cred ca poti sa tragi si singur niste concluzii.

Si ca sa te ajut, uite înca o "bârfa".
« Ultima Modificare: 19.Feb.2022, 02:21:21 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #2647 : 19.Feb.2022, 03:37:20 a.m. »
Doar pentru informarea ta, Taparo nu are o polita suficienta pentru a acoperi daunele provocate de acest incendiu.
Este ca si cum ai avea dauna totala la masina ta si ti s-ar plati doar rotile.

Deci banuielile tale sunt neintemeiate, in acest caz.
Probabil, inspirate din presa de senzatie sau din atitudinea ta negativista si banuitoare.

Capacitatea de productie ramasa dupa incetarea comenzilor pentru masti, s-ar fi putut folosi in alte business-uri.
Nu cred ca cei care au construit fabrica aia nu ar avea idei sau spirit antreprenorial.

Chiar si sprijinul sugerat de Ciolacu e absolut firesc (in afara de oportunismul evident), pentru ca acolo va fi o problema sociala.
Cum ar fi orasul Bistrita daca firmele Leoni, Rombat si RAAL ar fi distruse subit de un incendiu? (am mentionat pe toate cele trei firme ca sa pastram, cat de cat,  proportia numarului de angajati, ramasi instant someri, fata de populatia orasului ...)

« Ultima Modificare: 19.Feb.2022, 03:55:57 a.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline CyborgSky00

« Răspuns #2648 : 19.Feb.2022, 01:06:33 p.m. »
Bugetul de venituri si cheltuieli + balanta anuala, fac sau incendiul, bine mai sunt, insolventa, falimentul...
  • Suzy

Offline ntire2000

« Răspuns #2649 : 19.Feb.2022, 09:06:42 p.m. »
Doar pentru informarea ta, Taparo nu are o polita suficienta pentru a acoperi daunele provocate de acest incendiu.
Foarte interesant ca incendiul asta a picat fix dupa primele facturi de utilitati si o data cu încetarea brusca a cererii pentru o categorie (mare) de produse.
Dar eu ma opresc aici pentru ca recunosc ca habar nu am de economie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού