Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354376 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #2600 : 28.Iul.2021, 12:25:21 p.m. »
Apropo de rămasul pe întuneric:
  Mda, in timp ce Polonia construieste, noi le punem in conservare, care va ajunge in scurt timp o ruina !!!

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, printr-o companie externă, începând de luni, 26 iulie 2021, au fost angajate aproximativ 70 persoane care vor asigura mentenanţa întregului sistem şi funcţionarea angrenajelor care nu pot fi oprite.
  Fostii angajati nici mentenanta nu mai puteau asigura !! #:-S
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #2601 : 28.Iul.2021, 12:29:07 p.m. »
3 milioane de mașini din România nu au ITP valabil și pot fi un pericol pe șosele. RAR: 45% dintre cele verificate au defecțiuni

Din totalul de 8 milioane de cazane suntem la un record mondial de hârburi si apoi ne mai miram ca vedem carnagii la stiri.

Stirea asta mergea de minune si la "tara mea...."
Intrebarea care se pune e ce fac domnii aia care ies la pensie la 48-50 de ani?
Stau în trafic si:
1) se fac ca nu vad
2) vad dar sunt "unsi" ca sa nu "scârtâie"

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Acidutzu2000

« Răspuns #2602 : 28.Iul.2021, 01:07:21 p.m. »
Ceaa ce scrie in articolul ala cred ca este adevarat, doar ca este prezentat intr-un mod total gresit (parerea mea).
Adica din cele 8 milioane de masini, cred ca sunt 3 milioane care nu au ITP, dar din aceste 3 milioane cate circula efectiv pe strada ?
Majoritatea cred ca sunt INCA inmatriculate dar zac undeva prin parcari, curti, strazi sau terenuri virane, doar pentru ca proprietarii nu se sinchisesc sa le radieze din circulatie.
Nu neg ca sunt multi (inconstienti) care circula fara ITP si fara asigurare, dar din pacate nimeni (din cate stiu eu) nu a calculat un procent din alea 3 milioane de masini care circula efectiv.
Parerea mea proprie si personala este ca undeva cam la 10% din acele masini inca mai circula (cam 300.000) deci undeva pana in 10.000 de masini pe fiecare judet si in principal se intampla asta mai mult in zonele rurale unde politia rutiera e mai putin prezenta si eventual de acolo din zona  ;-).

Drumuri bune sa aveti si fara evenimente !!!
  • Suzuki Vitara Passion 2WD - Albastru Turquoise

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline ...

« Răspuns #2607 : 10.Aug.2021, 11:00:21 a.m. »
Categoria fiind intitulata, neoficial, "MARIHUAMMER?" :)

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

« Răspuns #2608 : 10.Aug.2021, 10:45:47 p.m. »
Daca aveti mesaje de încurajare din partea comunitatii pentru Mihai, ma ofer sa i le transmit.  :D
Pe Cheloo nu-l cunosc din pacate.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Fujitsu

« Răspuns #2609 : 11.Aug.2021, 12:14:02 p.m. »
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4