Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354442 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #2420 : 06.Apr.2020, 09:30:03 p.m. »
E logic, care nu moare acuma de COVID mai are o sansa la un cancer peste ceva timp.
Timpul le rezolva pe toate.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #2423 : 17.Apr.2020, 08:30:50 p.m. »
  NU stiu daca 700mil.lei sunt generalitati, numa' vezi cati euroi fac !

Cat despre fitzuica de Cluj si dicoverikk i-as baga la fakenews pt. ca nu suntem chiar atat de redusi incat sa credem ca un proiect pe Fonduri Europene se lanseaza in Martie si in Aprilie se face achizitia !!! Ca sa nu mai spun ca esti verificat pana la ultimul euro cum l-ai cheltuit !!!!
    Un proiect de asemenea anvergura poate sa tina si un an de zile, sau chiar mai mult. Mai mult ca sigur ca procedura a  inceput anul trecut, iar acum se executa.  O procedura de achizitie poate tine 6 luni+, la valori mult mai mici.
     Dar in goana dupa senzational, hai sa mai prostim poporul si sa profitam sa i-o tragem si lui Arafat.
 Pacat ca se preteaza la asa ceva !!!!  :baston:
    Mai jos de atat nu se putea... :-?  Ce are pandemia cu o asemenea procedura???? Aste e declansata anul trecut mai nene !!!
 Iarta-i Doamne, ca sunt tot ai tai !

« Ultima Modificare: 17.Apr.2020, 09:00:48 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #2424 : 17.Apr.2020, 08:49:21 p.m. »
Fara suparare dar eu nu mai am încredere nici într-un politician.
Arafat, din fericire, nu este politician.
Este poate singurul în care am încredere, daca e sa sparga banii aia fix pe lista de achizitii prezentata acolo, bravo lui.
Daca cerea banii aia pentru o catedrala a mân(t)uirii neamului aveam obiectii, dar asa ce reprosuri as putea sa am eu sau orice om normal.

S-au bagat sute de milioane de euro prin spitale ca sa aflam acuma ca nu avem echipamente de protectie, manusi, aparate de terapie intensiva.
In schimb avem vrabiute si amante, secureni, opresti, lucani si alte lighioane care au supt decenii fondurile destinate sanatatii.

PS: daca am observat bine Arafat s-a cam disociat de imbecilul de Vela, nu mai apare împreuna cu idiotul ala, nu vrea probabil sa-si compromita imaginea alaturi de un militian veleitar ajuns provizoriu ministru.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #2425 : 17.Apr.2020, 10:18:09 p.m. »
  NU stiu daca 700mil.lei sunt generalitati, numa' vezi cati euroi fac !

Cat despre fitzuica de Cluj si dicoverikk i-as baga la fakenews pt. ca nu suntem chiar atat de redusi incat sa credem ca un proiect pe Fonduri Europene se lanseaza in Martie si in Aprilie se face achizitia !!! Ca sa nu mai spun ca esti verificat pana la ultimul euro cum l-ai cheltuit !!!!
    Un proiect de asemenea anvergura poate sa tina si un an de zile, sau chiar mai mult. Mai mult ca sigur ca procedura a  inceput anul trecut, iar acum se executa.  O procedura de achizitie poate tine 6 luni+, la valori mult mai mici.
     Dar in goana dupa senzational, hai sa mai prostim poporul si sa profitam sa i-o tragem si lui Arafat.
 Pacat ca se preteaza la asa ceva !!!!  :baston:
    Mai jos de atat nu se putea... :-?  Ce are pandemia cu o asemenea procedura???? Aste e declansata anul trecut mai nene !!!
 Iarta-i Doamne, ca sunt tot ai tai !

Cand am zis ca sunt generalitati, ma refeream ca nu zice nimic concret, ce se achizitioneaza de banii aia, asa cum se spune in articolul care l-am postat eu
Cat despre restul, da .....mi se pare si mie articol tendentios, in cautare de senzational, sa faca lumea sa injure
Insa, era o seara cam molesita, cam plicticoasa......m-am gandit sa va  bag fitilul, sa va vad reactia  =))
« Ultima Modificare: 17.Apr.2020, 10:28:29 p.m. de FritzVonSpritz »
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline enicky

« Răspuns #2426 : 18.Apr.2020, 12:00:19 a.m. »
Citat
m-am gandit sa va  bag fitilul, sa va vad reactia
   Norocul autorului este ca in provincie sunt mai putini bugetari si deci ponderea celor care "se vor prinde" de gainaria lui este relativ mica, deci mizeria lui s-ar putea sa aiba priza. Greseala care se intoarce impotriva lui este si faptul ca enumera ce se vrea sa se achizitioneze, tot ce era acolo se vede de la o posta ca sunt necesare sistemului medical.

Online ntire2000

« Răspuns #2427 : 18.Apr.2020, 12:43:04 a.m. »
Am vazut ca sunt trecute pe acolo buldozere si elicoptere.
Sa avem noroc si sa nu fie nevoie de ele si sa rugineasca.
Ca de 40 de ani se tot asteapta un cutremur.

PS: apropo, câte sute de milioane de euro se dau pe cazaturile alea de F-16 pe care ni le dau portughezii dupa ce le-au rodat putin?
La achizitiile alea nu casca nici un "jurnalist adevarat" ciocul ca si-o ia instant în freza, nu-i asa?
Au si ei familii si mai traverseaza strada din când în când, nu?

https://www.hotnews.ro/stiri-defense-23545784-legea-pentru-achizitia-inca-5-avioane-f16-portugalia-adoptata-parlament-toate-avioanele-f16-ale-romaniei-vor-modernizate-intretinute-tara.htm

http://www.resboiu.ro/romania-cumpara-a-doua-escadrila-de-avioanef-16/

Sincer.... ne ajuta astea cu ceva?
Am primit ceva ajutoare cu ocazia pandemiei de la "aliatii traditionali"?
Ati vazut sa zboare vreun Hercules în scop umanitar?
Ca eu am auzit doar de un Antonov ucrainean - fratii nostri de suferinta....
Poate mi-a scapat mie stirea....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online NicNic

« Răspuns #2428 : 18.Apr.2020, 11:20:24 a.m. »
Am vazut ca sunt trecute pe acolo buldozere si elicoptere.
Sa avem noroc si sa nu fie nevoie de ele si sa rugineasca.
Ca de 40 de ani se tot asteapta un cutremur.

PS: apropo, câte sute de milioane de euro se dau pe cazaturile alea de F-16 pe care ni le dau portughezii dupa ce le-au rodat putin?
La achizitiile alea nu casca nici un "jurnalist adevarat" ciocul ca si-o ia instant în freza, nu-i asa?
Au si ei familii si mai traverseaza strada din când în când, nu?

https://www.hotnews.ro/stiri-defense-23545784-legea-pentru-achizitia-inca-5-avioane-f16-portugalia-adoptata-parlament-toate-avioanele-f16-ale-romaniei-vor-modernizate-intretinute-tara.htm

http://www.resboiu.ro/romania-cumpara-a-doua-escadrila-de-avioanef-16/

Sincer.... ne ajuta astea cu ceva?
Am primit ceva ajutoare cu ocazia pandemiei de la "aliatii traditionali"?
Ati vazut sa zboare vreun Hercules în scop umanitar?
Ca eu am auzit doar de un Antonov ucrainean - fratii nostri de suferinta....
Poate mi-a scapat mie stirea....

Oare Antonovul ala o fi zburat gratis?
Daca nu, eu vad ca e normal sa folosesti Antonovul in locul unui Hercules: e mai ieftin si normal sa apelezi la serviciile unei firme dintr-o tara vecina, cand distanta e element cheie in ecuatia economica.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: gabineg

Online ntire2000

« Răspuns #2429 : 18.Apr.2020, 01:15:49 p.m. »
N-am zis ca a zburat gratis.

.....
« Ultima Modificare: 18.Apr.2020, 01:27:39 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού