0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Guvernul ia din rezervele ANCOM 700 milioane lei, cu argumentul combaterii epidemiei de coronavirus. Amânări la plată pentru operatori de comunicații electronice
NU stiu daca 700mil.lei sunt generalitati, numa' vezi cati euroi fac ! Cat despre fitzuica de Cluj si dicoverikk i-as baga la fakenews pt. ca nu suntem chiar atat de redusi incat sa credem ca un proiect pe Fonduri Europene se lanseaza in Martie si in Aprilie se face achizitia !!! Ca sa nu mai spun ca esti verificat pana la ultimul euro cum l-ai cheltuit !!!! Un proiect de asemenea anvergura poate sa tina si un an de zile, sau chiar mai mult. Mai mult ca sigur ca procedura a inceput anul trecut, iar acum se executa. O procedura de achizitie poate tine 6 luni+, la valori mult mai mici. Dar in goana dupa senzational, hai sa mai prostim poporul si sa profitam sa i-o tragem si lui Arafat. Pacat ca se preteaza la asa ceva !!!! Mai jos de atat nu se putea... Ce are pandemia cu o asemenea procedura???? Aste e declansata anul trecut mai nene !!! Iarta-i Doamne, ca sunt tot ai tai !
m-am gandit sa va bag fitilul, sa va vad reactia
Am vazut ca sunt trecute pe acolo buldozere si elicoptere.Sa avem noroc si sa nu fie nevoie de ele si sa rugineasca.Ca de 40 de ani se tot asteapta un cutremur.PS: apropo, câte sute de milioane de euro se dau pe cazaturile alea de F-16 pe care ni le dau portughezii dupa ce le-au rodat putin?La achizitiile alea nu casca nici un "jurnalist adevarat" ciocul ca si-o ia instant în freza, nu-i asa?Au si ei familii si mai traverseaza strada din când în când, nu?https://www.hotnews.ro/stiri-defense-23545784-legea-pentru-achizitia-inca-5-avioane-f16-portugalia-adoptata-parlament-toate-avioanele-f16-ale-romaniei-vor-modernizate-intretinute-tara.htmhttp://www.resboiu.ro/romania-cumpara-a-doua-escadrila-de-avioanef-16/Sincer.... ne ajuta astea cu ceva?Am primit ceva ajutoare cu ocazia pandemiei de la "aliatii traditionali"?Ati vazut sa zboare vreun Hercules în scop umanitar?Ca eu am auzit doar de un Antonov ucrainean - fratii nostri de suferinta....Poate mi-a scapat mie stirea....