Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354503 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #2230 : 09.Mai.2018, 04:59:05 p.m. »
Domnilor, sunteti off-topic de ceva postari incoace
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #2231 : 09.Mai.2018, 08:36:17 p.m. »
Pretul de vanzare? Am citit ceva de genul "18,4 miliarde de euro pentru preluarea operaţiunilor Liberty Global din Germania, Cehia, Ungaria şi România". Asta inseamna mai mult decat au luat toate guvernele Romaniei pe toate "uzinele si entitatile comuniste". Cand te gandesti ca un CSG s-a vandut cu 75 milioane  dolari, si aia nu se stie daca s-au mai platit...Cum arata in aceasta perspectiva miliardul luat pe Petrom? Mie imi arata a "tradare" (OMV-ul a "facut" miliarul in 4 ani dupa cumparare...)!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline jupanul1

« Răspuns #2232 : 10.Mai.2018, 08:16:43 a.m. »
O românească:

Citat
Casele de marcat cu jurnal electronic devin obligatorii în 3 săptămâni pentru unele firme, dar nu ai de unde să le cumperi. Niciun distribuitor nu este autorizat să le vândă
...
În plus, degeaba vor avea firmele case de marcat care să transmită date la Fisc, pentru a fi folosite în combaterea evaziunii, întrucât ANAF nu are pregătite servere și restul de infrastructură IT pentru a colecta aceste date.
(sursa)
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ...

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

« Răspuns #2235 : 11.Mai.2018, 12:20:54 p.m. »
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/noi-reglementari-pentru-rovinieta-927012

În sfârşit.
Alte documente ce trebuisc atasate bibliotecii de acte la purtator - '' vechiul proprietar, într-o situaţie în care nu a fost achitată rovinieta, iar maşina a fost surprinsă pe drumurile publice, trebuie să prezinte documentele de vânzare-cumpărare. ''  E mai usor sa apelezi la om decit la o baza de date.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline jupanul1

« Răspuns #2236 : 11.Mai.2018, 12:34:17 p.m. »
Deși suntem offtopic - dacă CNAIR, sau cum i-o chema, consultă baza de date (DRPCIV, că alta nu se știe) reiese că tot vechiul apropitar e bun de plată întrucât noul nu s-a mai dus pe la piliție pentru transcriere. Iar cei de la taxe și impozite locale, că la ei se duc, nu comunică cu altcineva, că nu e sistem integrat (ptiu, piei satană). Deci, da...

Într-o țară în care precedentul în justiție are doar rol informativ, este bine că s-a stabilit o practică unitară, chiar dacă a fost făcută cam abrupt. Bun, în umila-mi părere, nu înțeleg de ce a fost nevoie de asta, nu se prezumă buna intenție a vânzătorului? Eh, ce știu eu?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

The following users thanked this post: toma

Offline Laurentiu

« Răspuns #2237 : 11.Mai.2018, 08:56:42 p.m. »
''Registrul Auto Roman ii obliga astfel pe operatorii de statii ITP ca de la 20 mai 2018 sa aiba functional un sistem video HD format din minimum 2 camere video si un DVR, dispozitiv de inregistrare si stocare.'' - https://www.4tuning.ro/legislatie-auto/adio-itp-pe-naspa-statiile-itp-obligate-sa-inregistreze-video-inspectia-incepand-cu-20-mai-2018-38347.html
  • Suzuki SX4

Offline enicky

« Răspuns #2239 : 11.Iun.2018, 07:08:08 p.m. »
    S-a deschis Arena Nationala, este ora 19. Mai este timp sa ajungem pana la ora 20 !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip