0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
"printre defecţiunile minore menţionate în cadrul proiectului se numără deteriorări ale plăcuţelor de înmatriculare, îmbrăcăminte uzată pentru pedala de frână, oglinzi deteriorate sau sistem de dezaburire deteriorat, dar şi o sursă defectă de lumină, scurgerea uleiului de transmisie sau defecte la sistemele antifurt." http://www.automarket.ro/stiri/proiect-de-lege-itp-ul-va-putea-fi-trecut-si-cu-defectiuni-minore-la-75547.htmlAs vrea sa-l vad si eu pe cel ce va fi gasit cu placuta de inmatriculare putin sifonata, o zgirietura pe tabla sau cu un plastic de la proiectorul de ceata spart ori lipsa, bucuros sa faca o revenire la ITP (cu palta respectiva). Eu am fost intors din ITP cu ceva ani in urma din cauza unei imbracaminti a pedalei de ambreaj. ITP-ul trebuie sa se axeze pe sistemele de siguranta a circulatiei si nu pe orice amanunt numai ca sa aduca un anumit profit la bugetul service-ului sau a celui ce executa inspectia.
pai daca legalizam hotia sa legalizam si "lasa ma ca merge asa"
Nu-ti merge becul de la numar ...
.....Pai in ritmul asta PSD-ul o sa declare lupta anticoruptie castigata in maxim un an prin dezincriminarea tuturor hotiilor: daca fapta nu mai este incriminata de lege, atunci nici condamnari nu exista, deci nu mai exista corupti, deci au eradicat coruptia! .... sincer refuz sa cred (deocamdata) ca suntem un neam in majoritate de hoti.
Pai nu asa zicea si nea Severin prin comisii? Ca daca sunt mai multi care iau spaga, sa se scoata din lege pedepsirea acestor fapte... Mai exact "Cand o lege este incalcata de prea multa lume, legea trebuie schimbata. Daca toti suntem corupti, inseamna ca nimeni nu e corupt".Incepe sa se adevereasca aceasta schimbare, nu? Incepem sa fim condusi de oameni pt care care legea e doar o poveste scrisa in carti groase....
Ei, eu zica sa nu exageram ! Eu am fost si la circa financiara, la ADP, unde n-am dat spaga(chiar daca am sugerat) si mi s-a rezolvat problema, am fost in spital(Victor Babes) si nu mi s-a primit spaga, deci n-ar trebui generalizat. Bine ar fi sa nu se mai ofere, pt. ca functionarul sa-si faca treaba pt. care e platit.
Deci cum ziceam: in loc sa controlam si sa belim pe aia care facilitau trecerea incorecta a ITP-ului, solutia este sa modificam legea sa fie mai permisiva.... si sa o vindem si ca masura anticoruptie (nu mai trebuie spaguit ITP). Gizas