Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354617 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #1930 : 30.Ian.2017, 09:27:49 p.m. »
am citit articolul asta in alta publicatie acum aproape un an - e genial  :)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1931 : 30.Ian.2017, 10:38:21 p.m. »
La incasarea taxei de parcare, cine verifica si cum daca masina "mea" este cu motor diesel?

Sistemul.   B-)

La intrarea in parcare sunt camere video care recunosc numarul masinii si comunica cu baza de date de la inmatriculari. Fie ca ai abonament in acea parcare, fie ca iei un tichet pentru o parcare ocazionala se stie ce motorizare ai.   :)

Offline toma

« Răspuns #1932 : 30.Ian.2017, 11:43:07 p.m. »
LOL! http://loon.ro/satul-din-tadjikistan-asia-unde-doua-limba-oficiala-e-romana/
povestea e de exceptie!!!  =)) Adevarata sau nu e putin important, si ca snoava e foarte reusita!
Demna de Ostap Bender, parca poarta semnatura Ilf si Petrov  :-))
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

« Răspuns #1933 : 31.Ian.2017, 06:58:44 a.m. »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: gabineg, toma

Offline toma

« Răspuns #1934 : 31.Ian.2017, 09:41:37 a.m. »
   Studentii vor calatori gratuit cu trenul incepand de miercuri intai februarie.

Sa revenim la asta un pic. Mai este un mic detaliu pe care stirea omite sa il spuna: in lipsa normelor de aplicare hotararea e fix pix.
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/reprezentant-al-studentilor-fara-norme-de-aplicare-gratuitatea-cfr-nu-se-va-aplica-648836

Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

Offline toma

« Răspuns #1936 : 31.Ian.2017, 11:12:46 a.m. »
pai daca legalizam hotia sa legalizam si "lasa ma ca merge asa"  :-S

Offline shpeedy

« Răspuns #1937 : 31.Ian.2017, 11:16:14 a.m. »
Cam asa ceva... :-?

Offline Laurentiu

« Răspuns #1938 : 31.Ian.2017, 12:05:41 p.m. »
"printre defecţiunile minore menţionate în cadrul proiectului se numără deteriorări ale plăcuţelor de înmatriculare, îmbrăcăminte uzată pentru pedala de frână, oglinzi deteriorate sau sistem de dezaburire deteriorat, dar şi o sursă defectă de lumină, scurgerea uleiului de transmisie sau defecte la sistemele antifurt." http://www.automarket.ro/stiri/proiect-de-lege-itp-ul-va-putea-fi-trecut-si-cu-defectiuni-minore-la-75547.html

As vrea sa-l vad si eu pe cel ce va fi gasit cu placuta de inmatriculare putin sifonata, o zgirietura pe tabla sau cu un plastic de la proiectorul de ceata spart ori lipsa, bucuros sa faca o revenire la ITP (cu palta respectiva). Eu am fost intors din ITP cu ceva ani in urma din cauza unei imbracaminti a pedalei de ambreaj. ITP-ul trebuie sa se axeze pe sistemele de siguranta a  circulatiei si nu pe orice amanunt numai ca sa aduca un anumit profit la bugetul service-ului sau a celui ce executa inspectia.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline AT

« Răspuns #1939 : 31.Ian.2017, 12:22:28 p.m. »
Citat din acest proiect de modificare al legii referitoare la ITP:

"Astfel, printre defecţiunile minore menţionate în cadrul proiectului se numără deteriorări ale plăcuţelor de înmatriculare, îmbrăcăminte uzată pentru pedala de frână, oglinzi deteriorate sau sistem de dezaburire deteriorat, dar şi o sursă defectă de lumină, scurgerea uleiului de transmisie ..." 

...si cine stie ce alte excluderi ...

Oare cei care au conceput acest proiect de modificare s-au gandit la implicatiile admiterii in trafic " cu acte oficiale in regula" a autovehiculelor cu asemenea defectiuni denumite de ei "minore"?  Oare nu reprezinta un pericol public autovehicolelele cu oglinzi deteriorate sau cu sistem de dezaburire defect care pot produce accidente intrucat lipsa vizibilitatii sau vizibilitate insuficienta pentru soferul care le conduce poate genera accidente grave?   Sau posibila generare de accidente a autovehicolelor acceptate in trafic cu "sursa de lumina defecta" (deci fara semnalizare, far,stop sau chiar fara amandoua)?  Sa mai spunem de un autovehicol care are pierderi de ulei la transmisie si va treziti ca intr-o curba trebuie sa franati si pe jos este uleiul "acceptat in mod oficial " , derapati , faceti un accident poate grav ... si vinovatul nu are nicio vina?

Incredibil ce modificari de legi se pot propune!

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, SuViPa