Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354624 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #1900 : 27.Ian.2017, 09:16:51 a.m. »
He... Daca e vorba de Fabrica de glucoza, o sa fim tovarasi de suferinta (dupa 12 ani ma intorc in zona)...  :D

Da, despre aia e vorba. Nu pot decat sa-ti spun de pe acum ca pentru perioada mai calda merita sa cumperi o bicicleta  :good:
Ne putem da intalnire la cantina, ca corporatistii  :-))

Si on topic:

Donald Trump: Presedintele Mexicului sa-si anuleze vizita in SUA daca nu vrea sa plateasca pentru zidul de la frontiera/ Pena Nieto a renuntat la intrevedere
http://www.hotnews.ro/stiri-international-21559529-donald-trump-presedintele-mexicului-anuleze-vizita-sua-daca-nu-vrea-plateasca-pentru-zidul-frontiera.htm
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1901 : 27.Ian.2017, 09:22:46 a.m. »
Mai e putin si se deschide si A3 in zona, daca nu ma insel capatul e planificat in intersectia Petricani cu Fabrica de Glucoza. Daca nu reusesc sa o largeasca pe asta din urma la doua benzi pe sens, cum se tot vrbeste de ani buni, atunci sa vezi distractie. :)

Offline shpeedy

« Răspuns #1902 : 27.Ian.2017, 09:32:57 a.m. »
Da, despre aia e vorba. Nu pot decat sa-ti spun de pe acum ca pentru perioada mai calda merita sa cumperi o bicicleta  :good:
Ne putem da intalnire la cantina, ca corporatistii  :-))

Posibil sa renunt la masina si sa apelez la metrou...

Ma bazam oarecum pe metrou din Dr. Taberei pana la destinatie - se pare ca n-o sa fie cazu' prea curand... X-(

Donald Trump: Presedintele Mexicului sa-si anuleze vizita in SUA daca nu vrea sa plateasca pentru zidul de la frontiera/ Pena Nieto a renuntat la intrevedere
http://www.hotnews.ro/stiri-international-21559529-donald-trump-presedintele-mexicului-anuleze-vizita-sua-daca-nu-vrea-plateasca-pentru-zidul-frontiera.htm

Nu vor sa plateasca, ii fortam noi...

Mai e putin si se deschide si A3 in zona, daca nu ma insel capatul e planificat in intersectia Petricani cu Fabrica de Glucoza. Daca nu reusesc sa o largeasca pe asta din urma la doua benzi pe sens, cum se tot vrbeste de ani buni, atunci sa vezi distractie. :)

E si asta o alternativa - s-o iau pe la Ploiesti pentru a ajunge in Pipera... tot p'acolo cred ca ies ca timp pierdut... :-))
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline fireburn

« Răspuns #1903 : 27.Ian.2017, 09:43:33 a.m. »
Posibil sa renunt la masina si sa apelez la metrou...

Ma bazam oarecum pe metrou din Dr. Taberei pana la destinatie - se pare ca n-o sa fie cazu' prea curand... X-(

Am fost eu la Metrou pe magistrala Drumul Taberei, de ziua portilor deschise (noiembrie 2016 parca).
In afara de tunel nu am vazut mai nimic instalat. Mai e de munca la greu. Eu cred ca-s optimisti cand zic 2018, dar doamne-ajuta sa ma insel.
Si eu astept sa fie gata, sa nu ma mai deplasez la Izvor.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1904 : 28.Ian.2017, 07:48:14 a.m. »
Trenule masina mica, unde-l duci pe Ionica? La Salonic! Nu cred pana nu vad... :dknw:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

« Răspuns #1905 : 28.Ian.2017, 08:01:43 a.m. »
Pana nu scurteaza timpii de calatorie.... vad ca dau 17ore dus si 23 la intors.
Am fost acum 2 ani cu CFR-ul pe rutele Bucuresti-Budapesta si Viena-Bucuresti intr-un fel de citybreak prelungit 2in1. Am zis ca pentru vizitat orasele n-am nevoie de masina si cum nu calatorisem niciodata cu vagonul de dormit sa incerc trenul in locul avionului. A fost o experienta interesanta fara neplaceri majore, ba chiar dimpotriva dar la intoarcere, dupa 21 ore in tren  (a avut intarziere cam 3 ore) imi venea sa plang de plictiseala/amorteala.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline aleksanders

« Răspuns #1906 : 28.Ian.2017, 08:52:28 a.m. »
si eu am trait experienta de a merge pana la viena cu trenul - aveam instalat pe tableta navigon si ma uimea viteza de 32 km/h in romania pe multe sectoare de cale ferate.... ziceam ca avem vagoane proaste si ca mai mult de 100 oricum nu prinde..... aproape de viena cand m-am dezmortit am avut curiozitatea sa deschid iar tableta sa vad viteza trenului - 136 km/h - viteza data de satelit  :-t - deci.... infrastructura este praf si pulbere la noi  :(
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Lerua07

« Răspuns #1907 : 28.Ian.2017, 05:15:23 p.m. »
Cam asta este realitatea din media romaneasca !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline bogdanzarnescu

• Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Laurentiu

« Răspuns #1909 : 28.Ian.2017, 06:35:14 p.m. »
infrastructura este praf si pulbere la noi  :(
Cum sa fie altfel daca pe magistrale liniile se intretin cu materiale de pe liniile secundare sau dezafectate (un fel de SH)? Trebuiau sa ridice viteza maxima la 160 km/h pe culoarul 4 pan european ( http://monitorizari.hotnews.ro/stiri-infrastructura_articole-20799414-harta-interactiva-stadiul-lucrarilor-modernizare-160-caii-ferate-coridorul-pan-european-1-2-miliarde-euro-ani-intarzieri.htm ) dar se vede faptul ca CFR-ul are niste frati gemeni printre autostrazile din Romania.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!