Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354457 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #190 : 26.Aug.2009, 07:24:00 p.m. »
eu sunt sigur de asta  =))

hai sa fim seriosi marti la ora 2 " Most Online Ever: 66 (Today at 02:02:36 AM)"  :baston:

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #191 : 26.Aug.2009, 08:41:49 p.m. »
Nu sunt useri reali, sunt "spam bots users".
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline bogdanb

« Răspuns #192 : 26.Aug.2009, 09:57:11 p.m. »
spam bots ...ce?   :inteligent:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #193 : 26.Aug.2009, 10:59:50 p.m. »
Forum spambots

Forum spambots surf the web, looking for guestbooks, wikis, blogs, forums and any other web forms to submit spam links to the web forms it finds. These spambots often use OCR technology to bypass CAPTCHAs present. Some spam messages are targeted towards readers and can involve techniques of target marketing or even phishing, making it hard to tell real posts from the bot generated ones. Not all of the spam posts are meant for the readers; some spam messages are simply hyperlinks intended to boost search engine ranking.

This category of spambots has gained considerable notoriety since November 2006, with the introduction of XRumer, a forum and wiki spambot which can often bypass many of the safeguards administrators use to reduce the amount of spam posted.

The easiest way to prevent spambots from posting on forums, wiki, guestbook, etc. is to enable e-mail activation by installing a mail server on the host (eg: Sendmail, Postfix, Exim.), since most spambot scripts use fake or randomly generated names on real e-mail providers, the e-mails will mostly never be successfully routed to them.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #194 : 27.Aug.2009, 04:56:41 p.m. »
"Oriunde te vei afla pe 27 august 2009 , la miezul nopţii şi 30 de min., nu uita să ridici ochii spre cer.

Vor fi două "luni" pe cer !

Planeta Marte va fi cea mai strălucitoare pe cerul înstelat şi va fi la fel de "grasă" ca luna plină. Marte se va afla la 34,65 milioane de mile faţă de Terra.

Evenimentul se va mai repeta în anul 2287. "

Go Terios!!!:)

Offline coq

« Răspuns #195 : 27.Aug.2009, 05:00:58 p.m. »
eee atunci astept evenimentul urmator...  :inteligent:
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #196 : 27.Aug.2009, 05:30:32 p.m. »
"Oriunde te vei afla pe 27 august 2009 , la miezul nopţii şi 30 de min., nu uita să ridici ochii spre cer.
Vor fi două "luni" pe cer !
Planeta Marte va fi cea mai strălucitoare pe cerul înstelat şi va fi la fel de "grasă" ca luna plină. Marte se va afla la 34,65 milioane de mile faţă de Terra.
Evenimentul se va mai repeta în anul 2287. "

Sa-mi explice cineva chestia asta, ca eu aveam reminder pus pe telefon (am mai primit mesajul asta acu vreo luna si ceva) si aseara cand am plecat de la concertul Madonna, prin Cismigiu imi suna telefonul ca era 12 juma si ca sa ma uit pe cer. M-am uitat si.. nimic (e adevarat ca erau copaci multi, iar cand am iesit din parc am uitat sa mai verific cerul :P). Acum am primit iar pe messenger si il vad si aici. Intrebare: astazi la ora 00:30 nu o sa fie 28 august? adica evenimentul nu ar fi trebuit sa se intample noaptea care a trecut? :-/
« Ultima Modificare: 27.Aug.2009, 05:33:04 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Leutz

« Răspuns #197 : 27.Aug.2009, 05:32:22 p.m. »
".........
Planeta Marte va fi cea mai strălucitoare pe cerul înstelat şi va fi la fel de "grasă" ca luna plină. Marte se va afla la 34,65 milioane de mile faţă de Terra. Evenimentul se va mai repeta în anul 2287. "

:dknw: Ciudat. Din cate imi aduc aminte ... in ultimii 10 ani am auzit cel putin de 3-4 ori ca Marte e in punctul cel mai apropiat de pamant si, culmea, de fiecare data a fost eveniment unicat .. odata la n-spe mii de ani ... , urmatoarea aparitie in anul 13543 dupa era noastra etc.

Primul si cel mai vestit dintre momentele unice a fost prin 2003 intr-o perioada curpinsa intre sf. lunii august si primele 3-4 zile din septembrie. La vremea respectiva evenimentul chiar a fost puternic mediatizat pe timpul intregii veri.
S-a intamplat ca in perioada aia sa fiu in varf de munte si am prins noaptea culminanta in conditii excelente ... perfect senin, lipsa poluare, lipsa lumini oras ... s.a.m.d.
S-a vazut intr-adevar planeta cam de marimea luceafarului, insa de culoare galbui-rosiatica. Nici vorba de "a doua luna".

Oricum ... promit ca incerc si in noaptea asta. Cine stie.

P.S. Aviz amatorilor de astronomie ... Va astept la nopate la o bere, pe bloc.  >:)
Eu o sa beau alte cateva inainte ... sa fiu absolut sigur ca vad doua luni.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #198 : 27.Aug.2009, 06:33:21 p.m. »
:dknw: Ciudat. Din cate imi aduc aminte ... in ultimii 10 ani am auzit cel putin de 3-4 ori ca Marte e in punctul cel mai apropiat de pamant si, culmea, de fiecare data a fost eveniment unicat .. odata la n-spe mii de ani ... , urmatoarea aparitie in anul 13543 dupa era noastra etc.

ca bine zici =))

Offline coq

« Răspuns #199 : 27.Aug.2009, 09:20:20 p.m. »
da asa este circula de mult chestia asta... ia uitati aici
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |