Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354658 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #1780 : 01.Nov.2016, 10:11:03 a.m. »
              Bai frate nu le-o fi rusine de poporul asta ????????????

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline aleksanders

« Răspuns #1781 : 01.Nov.2016, 10:26:40 a.m. »
mi-am pierdut cateva secunde ca sa ma uit la porcaria asta.... :(
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #1782 : 05.Nov.2016, 02:17:56 p.m. »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Lerua07

« Răspuns #1783 : 05.Nov.2016, 03:13:34 p.m. »
Discutie halucinanta intre Manuel Costescu de la USR si Catalin Ivan de la PSD.
-Domnule Costescu de ce ati plecat de la un salariu mare ca sa veniti in Guvern pe un salariu mic? Sa nu imi spuneti ca din patriotism?
-O sa va surprind, dar exact de aceea am venit, a raspuns Costescu.
-Hai domnule termina cu patriotismul asta. Nimeni nu mai crede in asa ceva, a adaugat Catalin Ivan.
-Cat costa costumul pe care il aveti domnule Costescu? L-a intrebat Silviu Manastire.
-200 de dolari. A raspuns Costescu.
-Cum domnule doar 200 de dolari? La salariul dumneavoastra de la Londra doar 200 de dolari?
-Ar trebui sa va intrebati de ce eu am costum de 200 de dolari si cei din Parlament, care au venituri mici, au costume de 1000 de euro. Asta ar trebui sa va intrebati, domnule Manastire.
Si domnule Ivan, spuneti ca vreti sa se intoarca romanii care au plecat din tara. Uite ca ne-am intors. De ce nu va convine?
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline enicky

« Răspuns #1784 : 05.Nov.2016, 04:29:07 p.m. »
mi-am pierdut cateva secunde ca sa ma uit la porcaria asta.... :(
                In cateva secunde ai putut sa-ti dai seama ca e porcarie?!! Treci de primele secunde....

Discutie.....
 Sa nu imi spuneti ca din patriotism?
-O sa va surprind, dar..... Nimeni nu mai crede in asa ceva, a adaugat Catalin Ivan.
              Si cine l-a crezut???   :-))
              Poate doar cei care nu stiu ca in acest timp a luat salariul si de acolo si de aici. Chiar daca  se subantelege ca a renuntat la vechiul post. Pentru ca ceea ce nu stiu multi, el n-a renuntat deloc la vechiul post !
               Stii cat a luat salariu dl. p-ministru pe anul cat a stat in Romania? Si nu vorbesc de salariul luat de la Guv.Rom. :pardon:

« Ultima Modificare: 05.Nov.2016, 04:42:26 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: sxtelu, Laurentiu

Offline Lerua07

« Răspuns #1785 : 05.Nov.2016, 05:26:41 p.m. »
Stiu. Toti comisarii europeni primesc indemnizatia timp de 5 ani dupa ce pleaca ca sa nu se angajeze la multinationale.
Si da, eu cred ca a venit din patriotism Costescu. Atfel...numai un nebun ar renunta la un job bun, unde este apreciat si respectat , ca sa vina intr-o guvernare unde este balamuc si unde toti iti pun bete in roate si te terfelesc ca pe o carpa.

Offline NicNic

« Răspuns #1786 : 05.Nov.2016, 06:01:46 p.m. »
Nebun sau dirijat  ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #1787 : 05.Nov.2016, 06:02:37 p.m. »
Stiu. Toti comisarii europeni primesc indemnizatia timp de 5 ani ....
Si da, eu cred ca a venit din patriotism Costescu. Atfel...numai un nebun ar renunta la un job bun,
             Pai daca stii..... cum Doamne Iarta-ma mai crezi ??! N-ai inteles ca n-a renuntat la nimic? Iar "nebunul" ala dupa cinci ani de Bruxelles ii apare in CV-iu si functia de ministru(plus 2000ex12), care atarna mult in "balanta" viitorului loc de munca ! Chiar le vreti asa in detaliu !
      Acum cateva zile in urma va povesteam despre manipularea populatiei si n-o credeati. Uite-o cum e pe viu !
   Daca baiatu' asta(si multi altii ca el) e asa patriot, de ce n-a ramas bre in Romania, sa ne lumineze cu pregatirea lui, sa impartaseasca din cunostintele dobandite pe la universitatile din Anglia, SUA, sa "beneficieze" de minunatul nostru sistem de sanatate? De ce si-au cumparat repede apartamente prin Bruxelles, Anvers, Paris, etc. si maine-poimaine est citoyen belge. O fi o varianta necunoscuta de neo-patriotism ! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1788 : 05.Nov.2016, 06:07:51 p.m. »
mda, clasica gandire... n-a mancat salam cu soia...

Offline Lerua07

« Răspuns #1789 : 05.Nov.2016, 06:15:04 p.m. »
rexkrokiDAU mare dreptate ai. Daca... n-a mancat salam cu soia..... nu e patriot !  ;)