0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
.....sau ai masurat si apoi ai taiat? Cum ramane atunci cu manipularea si bataia de joc?
Un tehnocrat pur-sange are nevoie de studii de impact
Si eu îmi cer scuze, deși sunt sigur că ai înțeles. ... N-aș ieși de pe forum în seara asta știind că mi-am făcut un dușman
Tehnocrati pur-sange ?? !!! Bree, stai cuminte !! Poate tehnorahati pur-sange (scuzati va rog !) Uneori mai ajung si prin "zona" si ce-mi aud urechile.... din pacate nu pot sa scriu mai multe.
cat timp nu prezinti fapte/exemple cu ce auzi prin 'zona' se numeste ca incerci sa ne manipuleziplaca asta cu tehnocratii e expirata.....
Voi credeti ce doriti sau ce va place sa credeti, dar sa stiti ca manipularea e maxima ! Dar mi se pare incredibil cum incerca protv-ul prin reportaj-lant-de declaratii sa ne convinga ca nu trebuiau scoase acele taxe!!
o dna viitoare ministru n-a putut raspunde la intrebarile Comisiei in care a fos audiata
Alt domn de la Comunicatii s-a apucat sa "critice" el invatamantul, a 2a zi a demisionat
majoritatea nu au studii superioare, multi nici liceul nu l-au terminat.
Pt. 0,1% iti trebuie studiu de impact/ fezabilitate??!!! Era o ironie amara la adresa stapanirii, asa-zisa tahnocrata ...