Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354671 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #1740 : 25.Oct.2016, 10:50:36 p.m. »
.....sau ai masurat si apoi ai taiat? 
Cum ramane atunci cu manipularea si bataia de joc?

Un tehnocrat pur-sange are nevoie de studii de impact
              Pt. 0,1% iti trebuie studiu de impact/ fezabilitate??!!! Atat reprezinta totalul acestor taxe. Sau s-a uitat cine planificase bugetul pe 2016 si guvernul "tehnocrat" a-nceput asta iarna sa scarmene in el ca o gaina in varfu gramezii si cand zicea ca avem bani cand ca nu !! Astia vin in toamna si se joaca cu bugetul si in ianuarie nu mai erau bani !
             Asta e manipulare si bataie de joc.
            Tehnocrati pur-sange ?? !!! Bree, stai cuminte !! Poate tehnorahati pur-sange (scuzati va rog !) Uneori mai ajung si prin "zona" si ce-mi aud urechile.... din pacate nu pot sa scriu mai multe. :pardon:
       Voi credeti ce doriti sau ce va place sa credeti, dar sa stiti ca manipularea e maxima !(Scuze ca m-am cam incins dar nu pot sa va spun mai multe)
       Dar mi se pare incredibil cum incerca protv-ul prin reportaj-lant-de declaratii sa ne convinga ca nu trebuiau scoase acele taxe!!

Si eu îmi cer scuze, deși sunt sigur că ai înțeles. ...  N-aș ieși de pe forum în seara asta știind că mi-am făcut un dușman  >:D<
              Adica acum 2-3 zile te-am socat cu postarea mea, iar in seara asta sa-ti mai provoc si insomnie ???
      NU pot sa fac asa ceva, deci stai linistit ca nu sunt suparat pe tine. Doar ca in momentul acela  ai atins o coarda sensibila, iar a 2a zi am dat acele 6(sase) exemple ca sa ma fac inteles ! In rest, toate bune :good:
« Ultima Modificare: 25.Oct.2016, 11:02:26 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rdc

« Răspuns #1741 : 26.Oct.2016, 12:05:19 a.m. »
            Tehnocrati pur-sange ?? !!! Bree, stai cuminte !! Poate tehnorahati pur-sange (scuzati va rog !) Uneori mai ajung si prin "zona" si ce-mi aud urechile.... din pacate nu pot sa scriu mai multe. :pardon:
cat timp nu prezinti fapte/exemple cu ce auzi prin 'zona' se numeste ca incerci sa ne manipulezi
placa asta cu tehnocratii e expirata. numai cine nu are ochi sa vada/urechi sa auda nu intelege cine ce face. oricum, de la secretari de stat in jos sunt tot ai vostri ( ca asa a fost deal-u si deh, sa vezi, unii se mai si tin de cuvant)

Offline enicky

« Răspuns #1742 : 26.Oct.2016, 12:41:27 a.m. »
cat timp nu prezinti fapte/exemple cu ce auzi prin 'zona' se numeste ca incerci sa ne manipulezi
placa asta cu tehnocratii e expirata.....

Voi credeti ce doriti sau ce va place sa credeti, dar sa stiti ca manipularea e maxima !
       Dar mi se pare incredibil cum incerca protv-ul prin reportaj-lant-de declaratii sa ne convinga ca nu trebuiau scoase acele taxe!!
               =))  incerc sa manipulez un popor deja manipulat !
           Va manipulez avertizandu-va ca sunteti manipulati ! :clap:
Pai daca tu nu vezi cu ochii tai ....: cum o dna viitoare ministru n-a putut raspunde la intrebarile Comisiei in care a fos audiata, o alta dna a spus ca sistemul actual de sanatate ni-l meritam, alta dna ministru a zis ca sunt popoare care  traiesc cu 1dolar salariu/zi, noi nu putem? Alt domn de la Comunicatii s-a apucat sa "critice" el invatamantul, a 2a zi a demisionat, o dna ministru de pe la justitie s-a apucat sa bata campii pe la Bruxelles, si asta sunt doar cateva din cele date la tv. Acestia sunt tehnocratii de succes care ne conduc, si care au impresia ca daca sunt angajati la un organism international si cunosc franceza sau engleza sunt buricul pamantului. Si din pacate se gasesc destui sa puna botul la vrajeala asta. Bafta !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline hugbear

« Răspuns #1743 : 26.Oct.2016, 01:22:30 a.m. »
o dna viitoare ministru n-a putut raspunde la intrebarile Comisiei in care a fos audiata
Să pomenim de una în funcție care n-avea habar pe ce lume trăiește?

Alt domn de la Comunicatii s-a apucat sa "critice" el invatamantul, a 2a zi a demisionat
... spre deosebire de „înțepeniții” în funcții care nu se dau duși decât cu duba?

majoritatea nu au studii superioare, multi nici liceul nu l-au terminat.
Dar au net și feisbuc, așa că sigur se descurcă și cu ăsta: https://www.calculatorvenituri.ro/
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: bogdanzarnescu

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #1744 : 26.Oct.2016, 04:18:10 a.m. »
                           Pt. 0,1% iti trebuie studiu de impact/ fezabilitate??!!!

Era o ironie amara la adresa stapanirii, asa-zisa tahnocrata ...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Leutz

« Răspuns #1745 : 26.Oct.2016, 04:29:17 a.m. »
Tovarasi, va rog luati o pauza.

Deja asta a ajuns al n-lea topic pe care se discuta acelasi lucru.
Daca aplicam procedura consacrata ... de a inchide temporar topicurile cu discutii offtopic, cred ca trebuie sa inchidem juma' de forum  :-t.

Mai suntem pasionati de masinile Suzuki, de masini in general? Sau anexam forumul la avocat.ro si altele similare?
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline enicky

« Răspuns #1746 : 26.Oct.2016, 09:28:24 a.m. »
    Din "Re: Stiri pe scurt..." a iesit  Stiri pe lung ! :-))
    Ce sa-i faci daca avem atatea off-uri in tara asta, si nu ni le asculta nimeni ! Zi-ne si noua un of de-al tau de p-acolo la  "Paharul de vorba..." , daca ai binenteles ! :)

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1747 : 26.Oct.2016, 10:17:10 a.m. »
Discutia e foarte interesanta, eventual se poate muta si continua pe alt topic?
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Lerua07

« Răspuns #1748 : 26.Oct.2016, 01:27:00 p.m. »
Or fi interesante si ... provocatoare... aceste discutii, dar ar dreptate @leutz , de la o vreme pe forum se vorbaste mult despre orice si putin spre aproape deloc despre masinile noastre si in general despre masini.
Totusi este si un lucru care ma bucura :la un an jumate de la lansare in sectiunea "Probleme tehnice NEW VITARA" sunt putine postari si in general despre lucruri marunte ... greierasi, scartituri, harti si multimedia, adica.... MASINI BUNE ! :good:  :clap:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline Lerua07

« Răspuns #1749 : 26.Oct.2016, 02:09:55 p.m. »
Ei DA asa ... off-road-er !  :x
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !