Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354669 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #1730 : 25.Oct.2016, 08:48:13 p.m. »
"Opinie Cristian Hostiuc - directorul editorial al ZF", autorul articolul comentat, este un ziarist(sef) care "trebuie sa manance si gura lui o paine", asa ca sa-l ....lasam sa manance !
   Deocamdata in Romania avem legi si pentru sistemul privat(legea 31) si pentru sistemul de stat, repectiv ministere, autoritati, agentii, primarii, etc. Iar in Romania, ca in orice alt stat, populatia are nevoie de "sistem" iar acesta trebuie platit. Iar daca "sistemul" e prost platit, ofera servicii ca atare. S-a mai batut campii si de impozitarea spagii(nu @gabineg), dar pt. asta ar trebui intai s-o legalizezi, si atat ne-ar mai trebui, sa fie si legala !!
   Tocmai ma uitam la stiri unde se spunea ca s-a facut o greseala ca s-a votat legea prin care sunt anulate 102 taxe !!!! Probabibil ca era bine sa se mai implementeza inca 100. Doamne in ce tara traim, cata manipulare si bataie de joc poate sa fie. Ca nu e studiu facut !!! Extraordinar ! cum isi mai bat unii joc de noi !

As adăuga...... și impozit pe suprafața vitraliata. Să văd eu care vă mai luați Luxus

Poate ne detaliaza colegul putin, ca pe mine m-a "pierdut" ! Vitraliata , mitraliata sau vitrata??!! scuze, n-am prea inteles!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #1731 : 25.Oct.2016, 08:54:48 p.m. »
   Tocmai ma uitam la stiri unde se spunea ca s-a facut o greseala ca s-a votat legea prin care sunt anulate 102 taxe !!!!
Ai rabdare sa treaca alegerile si vor reapare ca ciupercile dupa ploaie.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #1732 : 25.Oct.2016, 09:10:47 p.m. »
Ti-ar conveni ca lunar sa fi nevoit sa intocmesti o declaratie si sa faci plata in trei conturi diferite ? Eu nu cred !  >:)
Păi fix despre asta vorbeam: DACĂ românii vor conștientiza vreodată ce înseamnă cu adevărat democrația, vor reuși să-și impună voința inclusiv în sensul simplificării procedurilor de achitare a contribuțiilor pentru funcționarea instituțiilor de interes comunitar ("de stat" adică) - în sensul intrării în :-O NORMALITATE.

Cati dintre salariati credeti ca stiu sa-si citeasca corect fluturasul?
Îi obligă cineva să nu învețe?

In Romania mai mult de o treime dintre locuinte au WC-ul in curte si nu sunt legate la canalizare si voi vorbiti de calculul si plata in mod individual a impozitelor si taxelor salariale? Angajati sunt si la tara nu numai in orase si majoritatea nu au studii superioare, multi nici liceul nu l-au terminat.
EXACT din acest motiv sistemele de taxare trebuiesc simplificate. Dar acest lucru trebuie CERUT de cei care au dreptul s-o facă (dēmos ‘popor’ + -kratia ‘putere’).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline enicky

« Răspuns #1733 : 25.Oct.2016, 09:15:01 p.m. »
..... vor reapare ca ciupercile dupa ploaie.
             Pai daca vine tot d.Ciolos sigur le reintroduce. Mor toti dupa el sa fie iar premier, ce-o fi facut bun asa, afara de faptul ca si-a pus toti pritenii si relatiile ministrii? Si i-a schimbat ca pe ciorapi. Probabil ca e cea mai buna marioneta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #1734 : 25.Oct.2016, 09:27:22 p.m. »
    ... e cea mai buna marioneta.
Cu sforile integre.  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1735 : 25.Oct.2016, 09:29:03 p.m. »
Doamne in ce tara traim, cata manipulare si bataie de joc poate sa fie. Ca nu e studiu facut !!! Extraordinar ! cum isi mai bat unii joc de noi !

Tu cand ti-ai izolat masina ai taiat intai materialul si apoi ai masurat sau ai masurat si apoi ai taiat?   :-/

Cum ramane atunci cu manipularea si bataia de joc?

Offline hugbear

« Răspuns #1736 : 25.Oct.2016, 09:38:12 p.m. »
Era odată un proverb... ceva cu o piatră, o apă și niște înțelepți.
E mișto să stai în cur pe mal și s-arunci cu bolostânci în lac și dup-aia să-njuri că se scufundă bărcile pentru că „ăilalți” nu-s în stare să potolească valurile.

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #1737 : 25.Oct.2016, 09:48:39 p.m. »
Tehnica legislativa (http://www.euroavocatura.ro/legislatie/662/Legea_24_2000,_Republicata_2010,_privind_normele_de_tehnica_legislativa_pentru_elaborarea_actelor_normative) impune o motivare si un studiu de impact bugetar (cu eventuala sursa de finantare - daca e cazul) in preambulul proiectului. Altfel acesta ... NU EXISTA, neindeplinind conditiile de a intra in dezbatere.
Un tehnocrat pur-sange are nevoie de studii de impact / prefezabilitate si fezabilitate (pe cand postfezabilitate) pentru a tergiversa lucrurile ori, pragmatic fiind, "sa mananca" si firmele din familie o shaorma cu de toate...

P.S. Nu pot insera linkuri, emoticoane, etc.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline hugbear

« Răspuns #1738 : 25.Oct.2016, 09:54:26 p.m. »
Iar un politruc pur-sânge are nevoie de promisiuni bombastice și populiste, pragmatic fiind, „să  nu rămâie fără coledz”. Pe când postfezabilitate pentru toate imbecilitățile implementate (și de unii, și de alții)?

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1739 : 25.Oct.2016, 10:24:45 p.m. »
Poate ne detaliaza colegul putin, ca pe mine m-a "pierdut" ! Vitraliata , mitraliata sau vitrata??!! scuze, n-am prea inteles!

Si eu îmi cer scuze, deși sunt sigur că ai înțeles. ... suprafață vitrată

P.S. Dacă vrei, putem dezbate pe alt topic diferența dintre "după" și "de pe". Dar nu cred că avem ceva personal de împărțit, poate după un timp nu o să mă mai consideri nou pe forum și înțepi mai puțin. Nu caut dușmani pe forum, dimpotrivă, caut prieteni. Deci, rămânem prieteni? N-aș ieși de pe forum în seara asta știind că mi-am făcut un dușman  >:D<
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308