Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354696 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #1720 : 25.Oct.2016, 05:01:14 p.m. »
Citat
Dacă s-ar pune problema primim la fiecare sfârşit de lună salariul brut şi din el să plătim noi la stat taxele şi impozitele aferente, ca să simţim cât de mari sunt, atunci probabil că s-ar trezi spiritul civic.
Spune să primim lunar brutul. NU spune că e neapărat necesar să plătim și impozitele tot lunar. Pot fi plătite bine-mersi anual, semestrial, trimestrial, lunar, săptămânal sau zilnic - la alegere!

E un punct de vedere care a mai fost enunțat în trecut și cu care sînt de acord. Pentru că orice artificiu care poate convinge românii, în orice mod, chip și fel,  că ei sunt patronii iar parlamentarii/guvernanții sunt angajații lor (și nu invers!) este absolut bine-venit.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Lerua07

« Răspuns #1721 : 25.Oct.2016, 05:59:15 p.m. »
Bugetele de stat (general, al sanatatii si al casei de pensii) au nevoie sa fie alimentate lunar cu fonduri la fel cum ai tu nevoie sa primesti lunar, sau chiar de 2 ori pe luna, salariul. Ti-ar conveni ca lunar sa fi nevoit sa intocmesti o declaratie si sa faci plata in trei conturi diferite ? Eu nu cred !  >:)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1722 : 25.Oct.2016, 06:09:11 p.m. »
Ba mi-ar conveni

https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public

As simple as that
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1723 : 25.Oct.2016, 06:25:26 p.m. »
In Romania mai mult de o treime dintre locuinte au WC-ul in curte si nu sunt legate la canalizare si voi vorbiti de calculul si plata in mod individual a impozitelor si taxelor salariale? Cati dintre salariati credeti ca stiu sa-si citeasca corect fluturasul? Angajati sunt si la tara nu numai in orase si majoritatea nu au studii superioare, multi nici liceul nu l-au terminat.

Offline Catalln

« Răspuns #1724 : 25.Oct.2016, 07:12:34 p.m. »
Intrebarea corecta e cati angajati,  primesc fluturasul.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Lerua07

« Răspuns #1725 : 25.Oct.2016, 07:22:29 p.m. »
Amandoi aveti mare dreptate.  :clap:
 Numai @bogdanzarnescu e de alta parere chiar daca , cred eu,  ca nu stie prea exact cat de anapoda functioneaza Ghiseul.ro !  >:)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1726 : 25.Oct.2016, 07:44:04 p.m. »
Dacă recitesc vreo 4 postări în urmă, parcă mai e cineva de acord. Fi sigur că s-ar implementa un sistem on-line de plată dacă ar fi cazul să ne plătim singuri tot.
Cât despre nestiinta celor cu wc în curte, puțin îmi pasă. De la sine nu se vor civiliza. Așa cum au învățat să-și scoată banii de la bancomat, să plătească facturile la utilități la diferiți robotei hazlii pe la bănci, să folosească telecomanda etc așa vor învăța să-și plătească și impozitele. Poate cu ocazia asta își va pune și populația inapoiată întrebarea, așa cum spune chiar autorul articolului, pe ce naiba dau eu atâția bani? Că bunica are 600 lei pensie, la spitale n-au tifon, parcă n-aș susține toate lichelele asistate social din Teleorman și nu numai, ia la muncă toată lumea. Și nu mai votez pe-o găleată de porumb că mă ustură dorsalul când dau aproape jumate înapoi cu mâna mea, hoților

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1727 : 25.Oct.2016, 07:45:43 p.m. »
Impozitam si spaga ?  >:)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ariciul

« Răspuns #1728 : 25.Oct.2016, 07:57:07 p.m. »
Ca s-o impozitezi trebuie mai intai sa o legalizezi!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1729 : 25.Oct.2016, 08:13:33 p.m. »
Neapărat
As adăuga dacă-mi dați voie și impozit pe suprafața vitraliata. Să văd eu care vă mai luați Luxus