Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354733 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #1610 : 24.Ian.2016, 11:37:54 a.m. »
Discuțiile tocmai la asta se refereau, la obligația de a reduce viteza atunci când un european trece prin localitate (și nu doar la 70 sau 50, ci chiar până la stop de ex. la semafoare, treceri de pietoni etc.) - situație ce ar fi putut fi evitată dacă DN+ ar fi fost scoase de le început în afara localităților, de care să fie legate prin bretele de acces. Vorbind cât se poate de serios, nu reușesc nicicum să înțeleg ce ai vrut să spui prin postarea ta!

Un exemplu: de la Galati la Tecuci mergi 80km pe DN25. Pe ultimii 28km localitatile sunt "perete în perete" astfel ca mergi 28km pe DRUM NATIONAL cu EL MULT 50km/h! Și asta fără a mai lua în considerare cele circa 10 localități din primii 50km... Ție asta ți se pare normal??
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

« Răspuns #1611 : 24.Ian.2016, 01:02:50 p.m. »
nu reușesc nicicum să înțeleg ce ai vrut să spui prin postarea ta!

Un exemplu: de la Galati la Tecuci mergi 80km pe DN25. Pe ultimii 28km localitatile sunt "perete în perete" astfel ca mergi 28km pe DRUM NATIONAL cu EL MULT 50km/h! Și asta fără a mai lua în considerare cele circa 10 localități din primii 50km... Ție asta ți se pare normal??
Tocmai asta am dorit sa spun: dezvoltarea satelor, comunelor si oraselor in lungul cailor de comunicatii ca sa fie tot muritorul cu poarta la strada (sosea). Cunosc traseul Tecuci - Hanu Conachi - Sendreni (merg destul de des spre Braila) unde o ora jumatate mergi cu max. 50 km/h si e normal sa nu-mi convina sa pierd timpul pe portiunea asta asa ca o ridicare a vitezei maxime admise la 70 km/h ar fi benefica.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #1612 : 24.Ian.2016, 09:13:18 p.m. »
Un singur cuvant: statie.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline shpeedy

« Răspuns #1613 : 24.Ian.2016, 09:14:48 p.m. »
Un cuvant si mai scurt: Waze ;-)

Sent from my X8 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #1614 : 24.Ian.2016, 09:15:43 p.m. »
Si cu amândouă in anumite regiuni poți sa o dai de gard ;-)

Sent from my  6s plus
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1615 : 24.Ian.2016, 09:29:52 p.m. »
As zice și eu un cuvant: respectativitezalegala, dar mă face cineva "mortaciune"... ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Cosmin09

« Răspuns #1616 : 27.Ian.2016, 12:45:47 p.m. »
Legea antifumat a fost declarata constitutionala. Asadar, merge la Presedinte pt promulgare. Iar dupa publicarea in Monitorul Oficial, in 45 de zile intra in vigoare. :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Laurentiu

« Răspuns #1617 : 27.Ian.2016, 01:29:15 p.m. »
Legea antifumat a fost declarata constitutionala.
Ca fost fumator ar trebui sa fiu extrem de bucuros insa nu legea "fumatului" e pe primul plan in Romania de azi. Sint alte probleme mai importante. Puteau ramine incinte dedicate fumatorilor in spatiile publice si se rezolva totul. Acum parca vad ca va aparea o campanie de discriminare intre fumatori si nefumatori sau poate chiar asta se si urmareste ca sa se abata atentia de la alte probleme mai arzatoare.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Cosmin09

« Răspuns #1618 : 27.Ian.2016, 01:38:35 p.m. »
Sunt constient ca sunt multe altele care trebuie rezolvate in tara noastra. Dar asta cu fumatul pare cel mai simplu de aplicat, in forma actuala, cand fumatul e interzis peste tot (cu 2 exceptii).

Eu cred ca era mai greu de definit in lege acea "incinta" in care fumatul sa fie permis si cred daca ar fi facut-o, multe localuri tot ar fi interzis complet fumatul ca sa nu faca investitii suplimentare pentru a construi "incinta". Ori daca "incinta" ar fi fost facuta ca multe alte lucruri facute in tara asta, nu ar fi avut niciun efect. Spre exemplu, stiu ca la mall-ul din Baneasa (unde fumatul e interzis), undeva pe un culoar exista o cafenea cu pereti si usi de sticla pe care scria "Fumatul permis". Dar mereu era usa deschisa, asa ca fumul iesea si pe culoar. Cu usa inchisa, cafeneau era o incinta perfecta pentru fumatori pentru ca fumul nu iesea ca sa-i deranjeze si pe ceilalti care circulau pe acolo. Dar cum era mereu deschisa, degeaba era izolat spatiul respectiv....
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Laurentiu

« Răspuns #1619 : 27.Ian.2016, 01:45:00 p.m. »
... mereu era usa deschisa, asa ca fumul iesea si pe culoar.
Sa facem distinctie intre lege si nivelul de civilizatie.
  • Suzuki SX4