Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354735 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #1590 : 19.Ian.2016, 10:08:49 a.m. »
Nu e vorba de toate localitățile, dar e o mare prostie sa propui implementarea asa la modul general, fără a tine cont de fiecare localitate și porțiune de drum în parte.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #1591 : 19.Ian.2016, 11:54:25 a.m. »
Nu e vorba de toate localitățile, dar e o mare prostie sa propui implementarea asa la modul general, fără a tine cont de fiecare localitate și porțiune de drum în parte.

Probabil viteza maximă admisă în localităţi să fie de 70 km/h ca regulă generală - cum este acum 50 km/h - urmând ca sectoarele ce impun o viteză maximă inferioară acelei valori să fie semnalizate corespunzător.
În unele localităţi există acum porţiuni cu viteza legală maxim admisă de 70 km/h pe drumurile europene - în principiu.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Laurentiu

« Răspuns #1592 : 19.Ian.2016, 12:24:12 p.m. »
In articol scrie destul de clar: "Autovehiculele ar putea avea voie să circule cu 70 km/oră în localitate, pe drumurile europene."
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1593 : 19.Ian.2016, 12:38:44 p.m. »
Corect, dar in apropierea trecerilor de pietoni, intersectiilor principale, sensurilor giratorii, scolilor, etc., vor fi indicatoare cu restrictii de 50, 30 s.a.m.d.  :ceas:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #1594 : 19.Ian.2016, 01:47:39 p.m. »
vor fi indicatoare cu restrictii de 50, 30 s.a.m.d.  :ceas:
Pt circotasi ar fi indicata propunerea de a se circula cu 30 km/h pe toata lungimea drumului european.   :D
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline fireburn

« Răspuns #1595 : 19.Ian.2016, 01:48:17 p.m. »
 =))

Offline enicky

« Răspuns #1596 : 19.Ian.2016, 02:51:03 p.m. »
Corect, dar in apropierea trecerilor de pietoni, ...
               Cred ca s-ar putea pune un mai mare accent pe utilizarea semafoarelor cu buton, actionate de pietoni, si atunci poti mari viteza iar pietonii vor fii in siguranta. Limimtari de viteza oricum se fac inainte de giratorii, etc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1597 : 19.Ian.2016, 04:28:18 p.m. »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1598 : 19.Ian.2016, 04:39:06 p.m. »
Fiecare cu părerea lui. Așa cu am spus, nu cred că e ok să băgăm toate localitățile prin care trec drumuri europene la grămadă în aceiași oală. Dacă venim apoi cu derogări nu văd de ce mai trebuie schimbata legea. Acum e regula 50 și excepția 70, după o sa fie invers.
Dar ca și părere personala, consider că în localități trebuie păstrată limita de 50 și construite centuri pentru drumurile importante, nu neapărat doar la cele europene. Astfel încât atât localnicii cat și șoferii sa se deplaseze în siguranță.

Offline hugbear

« Răspuns #1599 : 19.Ian.2016, 11:19:17 p.m. »
în localități trebuie păstrată limita de 50 și construite centuri pentru drumurile importante
+1. Numai la noi se pune carul inaintea boilor, adica s-a modernizat un mutant (drumuri nationale si mai mari prin localitati) in loc sa se fi investit de la inceput in scoaterea lor in afara localitatilor. Iar acum am ajuns sa cautam "solutii" la cuiele pe care ni le-am batut tot noi in talpa...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: ASZ