Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354770 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miaunica

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #1440 : 06.Oct.2014, 02:53:06 p.m. »
...Cu lege sau fara lege, consider ca-i optiunea si responsabilitatea ta, ca parinte cum iti transporti plodul! Acuma cred ca facem valuri cand nu e cazul... Daca nu se reglementa transportul privitor la copii, mergeai cu el in brate?! Pe bune?! Care-i diferenta fata de acum o luna de zile: ca atunci daca erai iresponsabil te plimbai cu orice masina si acum poti doar cu taxiul?!....si ca mama de doi plozi, care nu are masina la scara tot timpul si a trebuit sa se deplaseze, va spun ca scoica vine fix ca  poseta pe brat  ;) si aerul din metrou nu-i atat de toxic!...Iar daca asteptati sa se doteze taximetrele cu scaune speciale pt copii (ca-n tarile cu apa calda)...  :fluier:
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #1441 : 06.Oct.2014, 03:53:06 p.m. »
...Cu lege sau fara lege, consider ca-i optiunea si responsabilitatea ta, ca parinte cum iti transporti plodul! Acuma cred ca facem valuri cand nu e cazul... Daca nu se reglementa transportul privitor la copii, mergeai cu el in brate?! Pe bune?! Care-i diferenta fata de acum o luna de zile: ca atunci daca erai iresponsabil te plimbai cu orice masina si acum poti doar cu taxiul?!....si ca mama de doi plozi, care nu are masina la scara tot timpul si a trebuit sa se deplaseze, va spun ca scoica vine fix ca  poseta pe brat  ;) si aerul din metrou nu-i atat de toxic!...Iar daca asteptati sa se doteze taximetrele cu scaune speciale pt copii (ca-n tarile cu apa calda)...  :fluier:

Păi cred că suntem de fapt pe aceeaşi lungime de undă, sunt perfect de acord şi am scris că orice părinte responsabil trebuie să folosească scaunul special pentru transportul copilaşilor. Deosebirea rezidă în aceea că :
- ar trebui să fim cu toţii egali în faţa legii. Nu prea înţeleg de ce taximetriştii au preţuri mai mici la GPL, la spălătoria auto  - aspecte peste care pot trece cu vederea însă în niciun caz nu consider corectă exceptarea taximetrelor de la obligativitatea transportării copilaşilor în scaune speciale. Nu există argumente care să susţină această excepţie din punctul meu de vedere.
- personal sunt ... oripilat şi profund mâhnit (!?) de justeţea şi oportunitatea actelor normative ce susţin interesele unor grupuri economice. Chiar nu am timp săptămâna asta dar promit un mic eseu despre apometre, centrale de apartament, detectoare radar, staţii radio CB - sau cum am cheltuit inutil bani munciţi pentru a umple conturile unor întreprinzători cu priză la legiuitor ...
Deci nu ne contrăm pe fondul probemei ci pe oareşce consecinţe şi implicaţii care reprezintă umilul meu punct de vedere pe care Constituţia şi reglementul forumului îmi permit să îl exprim.
« Ultima Modificare: 06.Oct.2014, 03:54:56 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline bisti

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #1443 : 14.Oct.2014, 02:56:49 p.m. »
Nu ştiu ce specialişti au la strategie-marketing, poate era mai profitabil să producă un model care să se bată cu Duster pe piaţa europeană, nu cu Tiguan ori QQ ...
Simplă opinie de răzeş ...  ;-)

Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1444 : 14.Oct.2014, 03:28:56 p.m. »
Nu doar europeana, modelele Suzuki, la fel ca și Dusterul, se vând în întreaga lume. Bănuiesc ca nu e ușor sa construiești un low-cost competitiv.

Offline shpeedy

« Răspuns #1445 : 14.Oct.2014, 03:42:07 p.m. »
Nu stiam ca au sistat si Splash-ul. Asta inseamna ca s-a sistat si Opel Agila? De ce oare ?

Personal n-am prea inteles niciodata rolul lui Alto, in conditiile prezentei lui Splash in gama, un model mult mai aratos in perceptia mea.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1446 : 14.Oct.2014, 03:51:03 p.m. »
Oare care e raportul intre vânzările celor doua modele?

Offline shpeedy

« Răspuns #1447 : 14.Oct.2014, 04:14:25 p.m. »
Oare care e raportul intre vânzările celor doua modele?

Paradoxal, Splash sta mai rau decta Alto.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1448 : 14.Oct.2014, 04:35:54 p.m. »
Ciudat.

În alta ordine de idei, după volumul vânzărilor, Kizashi e într-adevăr o mașină exclusivistă. :)

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #1449 : 14.Oct.2014, 05:50:31 p.m. »
Nu doar europeana, modelele Suzuki, la fel ca și Dusterul, se vând în întreaga lume.

M-am referit la piața europeană deoarece știrea se referă strict la uzina din țara vecină și prietenă.
Îmi place Kizashi și m-a încântat drive-testul cu S-cross. Dar dacă vrei vânzări de volum, trebuie să joci în altă ligă ...
De câțiva ani, producători de renume încearcă ba să scoată ”mașina de 5000 de dolari / euro”, ba un rival pentru Logan și mai nou pentru Duster. Probabil că aici sunt vânzările de volum.

Mark Twain