Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354445 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #140 : 06.Iul.2009, 08:50:03 a.m. »
http://www.financiarul.ro/2009/06/10/3-motive-pentru-care-nu-merita-sa-iti-cumperi-un-suzuki-din-romania/

din pacate trist dar adevarat.
omul isi cumparase SX4, poate e pe forum si ne zice si noua patania, mai pe larg....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline bogdanb

« Răspuns #141 : 06.Iul.2009, 11:46:04 p.m. »
Eu mi-am luat al meu Suzuki de la o firma dar nu le-am cerut autorizarea lor de dealer Suzuki. Oamenii mi-au dat CoC original scris "Magyar Suzuki" in filigran si card de garantie international si pentru mine a fost de ajuns; asa ca nici nu ma intereseaza daca sunt sau nu autorizati. Daca am vreo problema si nu mi-o fac pe garantie merg la altul. Si dupa ce imi expira garantia merg la mecanicul meu personal. Care-i problema?
Cat despre Doly nu-i nimic nou s-a mai scris ca sunt tzepari. Si ce daca? Merg la altul, care-i treaba?
Eu as intreba altceva: a cerut cineva lui Cobalcescu certificatul de autorizare ca dealer Renault? Stiti pe cineva care a cerut Colegiului Medicilor opinia despre profesionalismul unui anume medic?
De fapt ce ti se pare trist dar adevarat?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #142 : 06.Iul.2009, 11:58:27 p.m. »
http://www.financiarul.ro/2009/06/10/3-motive-pentru-care-nu-merita-sa-iti-cumperi-un-suzuki-din-romania/

Titlul articolului din Financiarul este o generalizare, si asteptam reactia(poate deja a existat) a celor de la suzuki.Titlul corect, fara indoiala, era cu totul altul.Dar traim in tara exagerarilor si generalizarilor gratuite, iar in presa se face abuz,pentru ca oamenii/firmele au alte griji decat sa dea ziare in judecata.

1.Doly Iasi nu inseamna Suzuki.
2.Contractele se citesc inainte de a fi semnate.
3.Exista si forumuri, inainte de a cumpara o masina, orice masina, e bine sa ii mai intrebi si pe altii.

Nu numai la masini se intampla asta...De ce nu apare in financiarul, in fiecare zi, " 3 motive sa nu iti iei credit de la banca X, 3 motive sa nu mergi la doctorul X, 3 motive sa nu iti cumperi apt in blocul X, 3 motive sa nu cumperi din magazinul X, 3 motive sa nu iti cumperi laptele sau iaurtul x"...Dar deja sunt offtopic.
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline bogdanb

« Răspuns #143 : 07.Iul.2009, 12:04:47 a.m. »
...De ce nu apare in financiarul, in fiecare zi, " 3 motive sa nu iti iei credit de la banca X, 3 motive sa nu mergi la doctorul X, 3 motive sa nu iti cumperi apt in blocul X, 3 motive sa nu cumperi din magazinul X, 3 motive sa nu iti cumperi laptele sau iaurtul x"...Dar deja sunt offtopic.

Nu esti offtopic, de fapt tocmai asta e ideea  ;)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #144 : 07.Iul.2009, 11:46:52 a.m. »
Eu mi-am luat al meu Suzuki de la o firma dar nu le-am cerut autorizarea lor de dealer Suzuki. Oamenii mi-au dat CoC original scris "Magyar Suzuki" in filigran si card de garantie international si pentru mine a fost de ajuns;

Mergem pe incredere.:D Gata..m-am auto-cenzurat.Cer scuze de reclama neautorizata.
« Ultima Modificare: 07.Iul.2009, 01:22:21 p.m. de WayOfLife »
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Suzika

• Sr. Member
« Răspuns #145 : 07.Iul.2009, 11:57:36 a.m. »
Mergem pe incredere.:D Oricum..in orice moment se poate verifica daca cineva este dealer autorizat intrand pe siteul suzuki romania la sectiunea dealeri.

Ca de obicei, grabit, @Way of life ;)
Pe site-ul suzuki.ro, la dealeri autorizati suzuki este trecut, BINEINTELES, si Doly din Iasi ...chiar daca la un moment dat suzuki.ro s-a "dezis" de acest dealer, el continua sa apara pe pagina oficiala...Ce sa mai intelegem, ca nu are cine sa se ocupe de administrarea site-ului, de reactualizari?

Chiar, asteptam un raspuns oficial .Este sau nu Doly dealer autorizat Suzuki?

Offline adrian_r5

« Răspuns #146 : 07.Iul.2009, 12:02:43 p.m. »
Ce sa mai intelegem, ca nu are cine sa se ocupe de administrarea site-ului, de reactualizari?

... se poate trage si concluzia asta ... desi pe la preturi / promotii vad ca sint actualizari !

Da' este o rubrica "Newsletter Suzuki" care te indeamna "Inscrie-te la newsletter-ul Suzuki pentru a primi stirile exclusive si oferte speciale" ... da' sub ea scrie "IN CURAND" ... si e asa de muuulta vreme  :(
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #147 : 07.Iul.2009, 12:11:03 p.m. »
Mergem pe incredere.:D Oricum..in orice moment se poate verifica daca cineva este dealer autorizat intrand pe siteul suzuki romania la sectiunea dealeri.

Ca de obicei, grabit, @Way of life ;)
Pe site-ul suzuki.ro, la dealeri autorizati suzuki este trecut, BINEINTELES, si Doly din Iasi ...chiar daca la un moment dat suzuki.ro s-a "dezis" de acest dealer, el continua sa apara pe pagina oficiala...Ce sa mai intelegem, ca nu are cine sa se ocupe de administrarea site-ului, de reactualizari?

Chiar, asteptam un raspuns oficial .Este sau nu Doly dealer autorizat Suzuki?

Gata m-am corectat..Imi cer scuze.Nu aruncati cu rosii in mine.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline Suzika

• Sr. Member
« Răspuns #148 : 07.Iul.2009, 12:38:29 p.m. »

Gata m-am corectat..Imi cer scuze.Nu aruncati cu rosii in mine.

Nu arunca nimeni cu rosii in tine :) Din pacate, noi (cumparatorii de Suzuki) suntem putin mai incisivi , cand vine vorba de masinile noastre si orice are legatura cu ele.Oricum,cred ca  esti  singurul reprezentant "oficial" care incearca sa tina piept "rosiilor", ceea ce este de admirat, chiar daca nu ai raspuns la toate.

Intrebarea ramane valabila, legata de Doly, si nu cred ca tu esti investit cu titlul de purtator de cuvant al Suzuki.ro.Asteptam, desigur, un raspuns de la ei, nu o parere personala de la Autonet (cu alte cuvinte, nu te baga singur in gura lupului/lupilor...ca suntem  multi, si suntem si rai >:) )

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #149 : 07.Iul.2009, 01:21:10 p.m. »
ok..ok..ma cumintesc...citesc din umbra..doar sa nu muscati va rog.Am oroare de colti.sa vad daca pot sa ma si corectez.