0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
http://www.financiarul.ro/2009/06/10/3-motive-pentru-care-nu-merita-sa-iti-cumperi-un-suzuki-din-romania/
...De ce nu apare in financiarul, in fiecare zi, " 3 motive sa nu iti iei credit de la banca X, 3 motive sa nu mergi la doctorul X, 3 motive sa nu iti cumperi apt in blocul X, 3 motive sa nu cumperi din magazinul X, 3 motive sa nu iti cumperi laptele sau iaurtul x"...Dar deja sunt offtopic.
Eu mi-am luat al meu Suzuki de la o firma dar nu le-am cerut autorizarea lor de dealer Suzuki. Oamenii mi-au dat CoC original scris "Magyar Suzuki" in filigran si card de garantie international si pentru mine a fost de ajuns;
Mergem pe incredere. Oricum..in orice moment se poate verifica daca cineva este dealer autorizat intrand pe siteul suzuki romania la sectiunea dealeri.
Ce sa mai intelegem, ca nu are cine sa se ocupe de administrarea site-ului, de reactualizari?
Citat din: WayOfLife din 07.Iul.2009, 11:46:52 a.m.Mergem pe incredere. Oricum..in orice moment se poate verifica daca cineva este dealer autorizat intrand pe siteul suzuki romania la sectiunea dealeri.Ca de obicei, grabit, @Way of life Pe site-ul suzuki.ro, la dealeri autorizati suzuki este trecut, BINEINTELES, si Doly din Iasi ...chiar daca la un moment dat suzuki.ro s-a "dezis" de acest dealer, el continua sa apara pe pagina oficiala...Ce sa mai intelegem, ca nu are cine sa se ocupe de administrarea site-ului, de reactualizari?Chiar, asteptam un raspuns oficial .Este sau nu Doly dealer autorizat Suzuki?
Gata m-am corectat..Imi cer scuze.Nu aruncati cu rosii in mine.