Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 354790 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #1390 : 12.Sep.2014, 10:02:50 a.m. »
De ce crezi că dacă se introducea pe timpul vacantei era mai bine? Dacă această măsură e benefică se va vedea cu atât mai mult acum când traficul e aglomerat, sigur, după câteva zile până ce lumea afla de noile sensuri unice.

Cand e traficul mai liber, este loc de eroare din partea celor care nu stiu de aceasta modificare...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1391 : 12.Sep.2014, 10:17:24 a.m. »
Ca intra unul sau doi la început pe interzis e de înțeles dar dacă majoritatea cască ochii la semne și nu le încalcă cu bună știință atunci nu vad de ce sa fie probleme. Plus ca la început cred ca vor fi și ceva echipaje de la rutieră în zona. :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #1392 : 12.Sep.2014, 10:18:05 a.m. »
Da' cate erau... Ma refer la militieni!

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline shpeedy

« Răspuns #1393 : 12.Sep.2014, 10:25:05 a.m. »
Realitatea contrazice de multe ori logica/ratiunea cand vine vorba de traficul din Bucuresti/Romania...  :D
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

« Răspuns #1394 : 23.Sep.2014, 09:22:20 p.m. »
Citat
Din aceasta luna, proprietarii masinilor vor putea asista la reparatiile din service-urile auto
http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_32298/Din-aceasta-luna-proprietarii-masinilor-vor-putea-asista-la-reparatiile-din-service-urile-auto.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1395 : 23.Sep.2014, 09:56:57 p.m. »
Service-urile auto vor fi obligate sa asigure proprietarilor de masini posibilitatea de a asista direct sau prin sistem audio-video la activitatile de reparatii sau intretinere pe care le efectueaza

In sistem audio-video... Sunt curios cum rezolva problema daca au mai multe elevatoare si sunt ocupate concomitent... cu partea video te descurci da cu cea audio? Prin casti? :)

Eu am stat langa masina in toate serviceurile Suzuki din Romania in care am fost, fara nici o problema din partea lor.  :good:

Offline Laurentiu

« Răspuns #1396 : 24.Sep.2014, 08:52:51 a.m. »
Eu am stat langa masina in toate serviceurile Suzuki din Romania...
Pina acum erai la cheremul lor. Te lasau, era bine; nu te lasau, nu aveai ce le face.
De acum este lege si obliga serviceurile sa-ti asigure macar vizualizarea interventiilor la masina.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline fireburn

« Răspuns #1397 : 24.Sep.2014, 10:18:24 a.m. »
Cu audio nu prea inteleg cum sta treaba. De ce e nevoie de asa ceva ?
Daca e un singur mecanic, acel mecanic vorbeste singur ?... am schimbat piesa x, acum urmeaza sa schimb y......:), sau sa auzi daca-ti taraie piesele de la masina pe jos si sa te autosesizezi ?

Offline coby

« Răspuns #1398 : 24.Sep.2014, 12:05:30 p.m. »
Cu audio nu prea inteleg cum sta treaba. De ce e nevoie de asa ceva ?
Daca e un singur mecanic, acel mecanic vorbeste singur ?... am schimbat piesa x, acum urmeaza sa schimb y......:), sau sa auzi daca-ti taraie piesele de la masina pe jos si sa te autosesizezi ?
Sa l auzi daca injura ..  >:)
auto si moto

Offline Laurentiu

« Răspuns #1399 : 24.Sep.2014, 12:54:17 p.m. »
Cu audio nu prea inteleg cum sta treaba.
E destul de simplu: mecanicul te poate intreba daca esti de acord ca in timpul unei revizii sau a unei inlocuiri sa mai faca si alte verificari daca tot este in locul cu pricina sau poate ca mai descopera si un alt defect care daca nu este eliminat poate duce intr-un timp mai lung sau mai scurt la o noua defectiune.
Cit priveste partea tehnica de "audio" ar fi ca la ghiseele de la casele de bilete de la Gara de Nord - vad ca multi sinteti obisnuiti cu Bucurestiul.  :)
  • Suzuki SX4