Autor Subiect: Voi cu cat alimentati? (diesel, benzina, gpl)  (Citit de 83098 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lucian107416

• Full Member
  • Mesaje postate: 107
  • Gen: Bărbat
Re: Voi cu cat alimentati? (diesel, benzina, gpl)
« Răspuns #250 : 18.Mai.2011, 04:33:49 p.m. »
Acum am alimentat cu GPL la Transgaz cu 2,70.Pana acum cateva zile a fost 2,75!!! :)
Se schimba raportul de propan-butan. vara ar trebui sa fie mai ieftin gazul. Citisem pe un alt forum ca vreo 30 bani ar trebui sa fie diferenta. Nu cred ca se va ieftini cu 30 de bani acum, dar sigur va creste cu 30 de bani la iarna :D
Swift 1.5 GS

Offline adrian_r5

« Răspuns #251 : 20.Mai.2011, 11:17:53 a.m. »

Dupa ce s-a aprins beculetu' am mai mers vreo 2 km ... iar la primul "click" al pompei am oprit alimentarea. Se pare ca seamana cu ce scrie in carte:

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #252 : 20.Mai.2011, 05:13:28 p.m. »
Asa-i. Si eu am pus 43 de litri la scurta distanta dupa ce s-a aprins beculetul.
Grow up.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #253 : 13.Iun.2011, 08:56:26 a.m. »

Acum am alimentat cu GPL la Transgaz cu 2,70.Pana acum cateva zile a fost 2,75!!! :)

Se schimba raportul de propan-butan. vara ar trebui sa fie mai ieftin gazul. Citisem pe un alt forum ca vreo 30 bani ar trebui sa fie diferenta. Nu cred ca se va ieftini cu 30 de bani acum, dar sigur va creste cu 30 de bani la iarna :D

Județul Moldova de Nord s-a conformat în manieră specifică, indicațiilor prețioase venite de la centrul vital al întregii națiuni, astfel încât prețul GPL a „scăzut” de la 3,07 (LukOil) - 3,09 (la ceilalți capitaliști)    la 3,14 - 3,15 ron /litru.
Desigur este o scădere pozitivă - contribuție a gândirii economice românești - care vine să încununeze conceptul moscovit de CREȘTERE NEGATIVĂ, importat și explicat nouă de dnul iliescu...

"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #254 : 13.Iun.2011, 12:08:22 p.m. »
Mizerabili!Parca ar costa transportul,productia fiind in Bucale! :-))
Go Terios!!!:)

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #255 : 13.Iun.2011, 01:43:04 p.m. »
http://www.lukoil.md/ro/map
De aceea supușii marinarului trec înot Prutul, acolo GPL-ul este sub 2 ron/litru. De asemenea e interesantă infima diferență de preț între benzina de 95 și cea de 98 CO.
http://rompetrol.md/produse.html
Pentru a nu se crede că e doar politica LukOil...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Batranul

« Răspuns #256 : 13.Iun.2011, 07:24:36 p.m. »
Asta e unul din motivele pentru care cred sincer ca singurul mod de a boicota cresterea pretului este de a cumpara cat mai putin combustibil. Pentru ultimele doua luni, costurile mele cu benzina au fost (cumulat) de aproximativ 160 ron (bani de care inca mai am ceva-ceva de mers, ca nu-s pe rosu inca). In conditiile in care pana acum cheltuiam intre 200-300 ron lunar pe benzina.

Cei care nu au de ales, au de cautat pe ici pe colo, mai ieftin.

Ceilalti si-au luat deja biciclete  :D.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #257 : 28.Iun.2011, 11:18:00 a.m. »
Preturi mai mici la pompa!!!!
Incepand de astazi, 27 iunie 2011, vom gasi la statiile de alimentare cu carburant tarife mai mici. Ieftinirea combustibililor vine ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere. Astfel, la pompele Petrom, Rompetrol si Lukoil sortimentele de benzina si motorina vor fi mai mici cu pana la 5 bani pe litru.

Sortimentele de benzina ale Petrom s-au ieftinit cu 4 bani. Un litru de benzina Premium fara Plumb 95 poate fi cumparat la un pret de 5,3 lei, iar un litru de Top Premium 99+ costa 5,67 lei. Sortimentele de benzina OMV, MaxxMotion 95 si MaxxMotion 100 costa 5,4 lei, respectiv 6,04 lei pe litru.

Tarifele la motorina au ramas aceleasi: sortimentele Euro Diesel 5 si OMV Diesel costa 5,23 lei, respectiv 5,41 lei.

Lukoil, de cealalta parte, a scazut tarifele la benzina cu 5 bani. Astfel, sortimentele de benzina EuroLuk 95 si ECTO 98 costa de astazi 5,32 lei, respectiv 5,81 lei pe litru.

Sortimentele de motorina au ramas la aceleasi tarife, si anume: Euro L Diesel costa 5,24 lei, iar un litru de ECTO Super Diesel costa 5,57 lei.

Rompetrol a ieftinit benzina cu 4 bani si motorina cu 1 ban. Asadar, la pompele companiei petroliere vom gasi benzina EFIX 95 la un pret de 5,36 lei, iar Benzina ALTO 101 la 6,01 lei pe litru.

In ceea ce priveste motorina, doar sortimentul Diesel Alto 55 a fost ieftinit cu 1 ban. fix Diesel a ramas la acelasi pret: 5,28 lei pe litru.

Preturile carburantilor pot varia cu +/- 5 % fata de valorile medii.
Go Terios!!!:)

Offline VAXXi

« Răspuns #258 : 28.Iun.2011, 11:45:56 a.m. »
... pana la 5 bani pe litru ... s-au ieftinit cu 4 bani ... a scazut tarifele la benzina cu 5 bani

Caterinca este maxima  :-)) Prin august faceam primul plin de benzina la Jimny, cu 4,61 lei/litru cand pretul pe baril brent crude era intre 70 si 80 USD.  In aprilie barilul a fost la maxim (130-140 USD) si puneam benzina cu 5,3-5,4 lei/litru.  Acum e cazut la 100-110 USD (106 la momentul scrierii) si am pus cu 5,4-5,5 lei/litru. Praf in ochi.
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline BXXENL

« Răspuns #259 : 28.Iun.2011, 11:48:03 a.m. »
La MOL-ul de langa mine am observat o scadere mai semnificativa, de la 5.48 la 5.34. Chiar si asa e departe de valoarea reala a benzinei noastre
  • SX4 1.5
Alex