Autor Subiect: Asigurare RCA  (Citit de 168301 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: Asigurare RCA
« Răspuns #10 : 18.Iul.2010, 09:36:31 p.m. »
RCA online la Omniasig, 351,99 ron. Am înţeles că bonusul consistent se datorează vechimii permisului în primul rând...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #11 : 19.Iul.2010, 02:50:40 p.m. »
Ti-a cerut Omniasig permisul la cumpararea RCA ? Mie nu ! :-/
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #12 : 19.Iul.2010, 03:30:58 p.m. »
La unele formulare de comanda online te intreaba si de vechime.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #13 : 19.Iul.2010, 05:11:32 p.m. »
Pe respectivul site, pt compararea preturilor se cer informatii suplimentare pt a afla ofertele tuturor asiguratorilor.
Am fost oarecum mirat deoarece cu cca 3 saptamani in urma am testat piata si nu exista o astfel de oferta; cea mai buna oferta era atunci cea de la Euroins care acum ar fi pe locul 2.
Dacă nu ar fi fost mizeria asta de criză (mai precis o guvernare atât de incompetentă, coruptă şi lacomă încât să fure şi din pensii şi lefuri) menţineam parteneriatul cu Generali deoarece am colaborat cu ei foarte bine pe vremea în care îmi permiteam asigurare CASCO.
Iar din pct. meu de vedere Euroins este o Carpatica într-o nouă prezentare...
Ferească Dumnezeu să avem nevoie de ei ! :popa:

Mark Twain

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #14 : 20.Iul.2010, 04:38:51 p.m. »
....... Euroins este o Carpatica într-o nouă prezentare...
Ferească Dumnezeu să avem nevoie de ei ! :popa:

Spui asta din experienta? Noi la service nu am avut probleme cu ei. Si am avut ceva masini pe euroins...
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #15 : 20.Iul.2010, 11:04:54 p.m. »
Din experienţă cu Carpatica.
Din forumuri (taica GOAGĂL ne lămureşte iute) cu Euroins; dacă mă înşel - mea culpa ! :pardon:

Mark Twain

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #16 : 21.Iul.2010, 08:32:14 a.m. »
Pai...nu ca tin cu vreuna din ele dar din cate stiu...una e una si alta e alta... Asa cum nici Swift nu e egal cu SX4 si viceversa ;)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline B100UKA

« Răspuns #17 : 21.Iul.2010, 10:25:22 a.m. »
Spui asta din experienta? Noi la service nu am avut probleme cu ei. Si am avut ceva masini pe euroins...

salut! reparati si pentru decontare cu ARDAF? Nu v-am vazut in lista astora de pe internet.
Mi-a acrosat portiera in parcare un netot, am facut aconstatare la Ardaf (acolo avea el asigurarea obligatorie) initial mi-a dat doar reparatie insa se pare ca trebuei schimbata toata portiera.
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #18 : 21.Iul.2010, 10:33:39 a.m. »
Salut!

Avem decontare directa cu Ardaf..Cred ca nu si-au mai actualizat lista aia de ceva timp deoarece noi avem decontare cu ei de peste 1 an si ceva :P

Nu-i problema daca va fi de inlocuit.Sa existe nota de constatare ca dupa aia se poate face reconstatare pentru inlocuire.

Offline B100UKA

« Răspuns #19 : 21.Iul.2010, 10:41:38 a.m. »
Salut!

Avem decontare directa cu Ardaf..Cred ca nu si-au mai actualizat lista aia de ceva timp deoarece noi avem decontare cu ei de peste 1 an si ceva :P

Nu-i problema daca va fi de inlocuit.Sa existe nota de constatare ca dupa aia se poate face reconstatare pentru inlocuire.

Da problema e ca deja satul de alergatura , adica cei pe care ii stiam ca fac treaba buna, nu lucrau cu ARDAF, intre cei "recomandati de ARDAF in marea lor lista de pe internet....nu era vre-un service despre care sa am recomandari si care sa si repare Suzuki ( de voi sincer nu stiam inca si nici nu erati in lista) acum cca 2 sapt am discutat cu cei de la Filaret, le-am lasat nota de constatare , au reconstatat, au zis ca s-a aprobat inlocuire...si tot astept de 2 sapt , cica sa vina blestemata de usa...
Intrebare: eu aveam de gand sa mai astept pana la sf sapt, daca nu se rezolva, vreau s amerg sa le iau nota de constatare originala,  si sa merg in alta parte, in cazul de fata dupa atea recomandari la AutoNet, crezi ca ar fi o problema?? Adica ei zic c-au comandat usa...dar au trecut 2 sapt....cat sa mai astept?
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子