Autor Subiect: Asigurare RCA  (Citit de 168293 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline roberto

Re: Asigurare RCA
« Răspuns #90 : 05.Iun.2013, 10:07:14 p.m. »
"Omniasig şi Asirom, deţinute de asigurătorul austriac Vienna Insurance Group (VIG), ar urma să fie integrate într-o singură entitate după modelul fuziunii de anul trecut dintre vechea Omniasig şi BCR Asigurări, dar nu este clar care dintre cele două branduri va rămâne pe piaţă, afirmă surse din asigurări.

Austriecii ar rămâne în urma acestei mişcări cu numai două companii pe piaţa locală, după ce la un moment dat ajunseseră la un portofoliu de şase asigurători. O fuziune între Omniasig şi Asirom ar însemna practic o schimbare la 180 de grade, în condiţiile în care austriecii au insistat întotdeauna pe strategia multi brand pe care o aplică pe toate pieţele unde operează. VIG a luat în 2011 deci­zia surprinzătoare de a-şi consolida operaţiunile locale de asigurări generale (Omni­asig şi BCR Asigurări) într-o singură entitate, din raţiuni care ţin de eficientizarea costurilor. Oficialii asigurătorului au negat însă în mod constant că ar intenţiona să includă şi Asirom într-o fuziune viitoare. „Această informaţie este răspândit din timp în timp pe piaţă, dar nu are nicio bază reală“, a declarat la solicitarea ZF Alexander Jedlicka, purtătorul de cuvânt al VIG.

Fuziunea dintre Omniasig şi BCR Asigurări a fost decisă în contextul în care cele două companii activau pe acelaşi segment de piaţă, cel al asigurărilor generale, şi concurau practic pentru aceiaşi clienţi."

Sursa: Ziarul Financiar
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #91 : 19.Aug.2013, 12:30:41 p.m. »
Reinnoire RCA la Generali, 588 lei prima anuala.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline roberto

SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline Silfax

« Răspuns #93 : 10.Nov.2013, 06:29:24 p.m. »
A venit azi, oferta de RCA pentru SX4 GLX al meu din 2009 1490CC, masina fiind pe societate:  - 609 ron pe primele 6 luni!?  :-O E drept ca acum a iesit din leasing, dar mi se pare strigator la cer de mare...
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline NicNic

« Răspuns #94 : 10.Nov.2013, 07:24:06 p.m. »
@silfax: Depinde la ce societate ai RCA. Si daca vrei sa mentii acolo...

Oricum, este bine pentru titularul politei sa aibe o asigurare la o societate mai "buna" , care  nu cauta nod in papura la plata despagubirii. Nu de alta,dar altfel te poti trezi ca societatea va plati despagubirea pe RCA la nivel de service de cartier, iar diferenta pana la pret de reprezentanta ai toate sansele sa o platesti....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline little_d

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 90
  • Suzuki SX4 Navi
« Răspuns #95 : 10.Nov.2013, 08:20:53 p.m. »
A venit azi, oferta de RCA pentru SX4 GLX al meu din 2009 1490CC, masina fiind pe societate:  - 609 ron pe primele 6 luni!?  :-O E drept ca acum a iesit din leasing, dar mi se pare strigator la cer de mare...

Am avut si eu o surpriza mare cand a trebuit sa-mi fac RCA-ul in septembrie cand am luat masina. Se pare ca daca ai sub 35 de ani, nu ai copii in intretinere si esti la prima asigurare atunci in clasa de risc ridicat.
Asa ca mi-a cazut fata cand am vazut ca la groupama RCA-ul pe un an era de 2200 de RON, aproape cat rata  CASCO pe un an. Nu am avut de ales asa ca mi-am facut asigurre la uniqa cu 400 de lei pe juma de an
Vedeti ce poze am mai facut pe fotonik.ro

Offline ASZ

« Răspuns #96 : 10.Nov.2013, 08:44:40 p.m. »
Eu am platit in septembrie, 428 lei pt. 12 luni de RCA, la Allianz (e a 3-a polita RCA + CASCO la ei).

Offline cristidav

« Răspuns #97 : 10.Nov.2013, 10:53:09 p.m. »
26 de ani, al 3 RCA, copil in intretinere (desi n-am vazut o diferenta intre cu sau fara...).
Aberant de mult au crescut preturile... Anul trecut imi facusem tot in perioada asta polita pe un an cu 500 lei la Uniqua, iar anul asta, dupa indelungi cautari abia am reusit sa gasesc la 650 lei la EUROINS, dracu sa-i duca... N-am avut de ales. Urmatoarele erau Uniqua, Carpatica, Groupama, cu preturi de la 950 in sus. Va dati seama...

Sa le fie rusine !
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #98 : 11.Nov.2013, 07:59:48 a.m. »
Euroins parca a fost suspendat intre timp la RCA de catre CSA, daca nu ma insel...???
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Silfax

« Răspuns #99 : 11.Nov.2013, 08:44:35 a.m. »
... Se pare ca daca ai sub 35 de ani...

Daca asa ma face asigurarea sa par, la naiba, isi merita banii! :D

L.E. As mai avea o intrebare: ce te faci daca RCA este pe numele tau si cel ce face accidentul cu masina ta, este o alta persoana? Platesti din buzunarul propriu reparatiile?
« Ultima Modificare: 11.Nov.2013, 08:48:55 a.m. de Silfax »
  • S-Cross Elegance benzina 4x2