Autor Subiect: Asigurare RCA  (Citit de 168292 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Dragos-gs

• Full Member
  • Mesaje postate: 105
  • Gen: Bărbat
Re: Asigurare RCA
« Răspuns #80 : 21.Ian.2012, 11:15:45 a.m. »
Suzuki Ignis 2008 1.3 benzina

Offline macmat

« Răspuns #81 : 30.Ian.2012, 08:17:23 p.m. »
RCA 308 RON, tot anul, ASTRA.

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #82 : 17.Mar.2012, 08:31:08 a.m. »
Cost rca 262ron tot anul la Ardaf.

Offline roberto

« Răspuns #83 : 17.Mar.2012, 09:57:15 a.m. »
Apropo de firme "serioase" de genul Euroins, Carpatica & Astra......  Anul tecut Suzuki-ul Denisei a fost atins in parcare de catre o vecina mai grabita. Vazand ca aceasta are RCA-ul la Euroins, am preferat sa repar masina pe CASCO-ul propriu, cu regres catre firma asiguratoare a vinovatei. Zilele trecute, surpriza: femeia s-a trezit cu o citatie din partea GroupAma, unde eu am polita CASCO, care ii cer in instanta plata intregii reparatii (12000lei parca), deoarece Euroins au refuzat decontarea.
Iata cum ne bucuram ca am ales o firma mai ieftina pentru intocmirea politei RCA, urmand ca la un banal eveniment rutier sa platim tot din propriul buzunar, nemaipunand la socoteal timpul, nervii si banii pierduti prin tribunale. Am discutat cu un amic cu experienta in juridic, care mi-a spus ca sansele vecinei de a nu plati respectiva reparatie sunt minime.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline bisti

« Răspuns #84 : 17.Mar.2012, 11:21:04 a.m. »
Vecina nu are nicio vina atata timp cat statul accepta functionarea asiguratorilor rau-platnici. Ar trebui data in judecata CSA si implicit statul roman pentru asemenea probleme.

Offline macmat

« Răspuns #85 : 17.Mar.2012, 02:02:48 p.m. »
Ma troienesc cu drag aducerile aminte despre "scandalul tv" legat de salariul sefei comisiei de supraveghere a asigurarilor(aflata de vreo 7 ani in aceeasi functie!!!): TREI ZECI DE MII DE EURO PE LUNA !!!!!!!!  Urarile de bine i le transmit mental............... :-t :-t

Offline roberto

« Răspuns #86 : 17.Mar.2012, 02:36:25 p.m. »
Vecina nu are nicio vina atata timp cat statul accepta functionarea asiguratorilor rau-platnici. Ar trebui data in judecata CSA si implicit statul roman pentru asemenea probleme.

Ai dreptate. Insa de la teorie la practica e distanta mare. Pe asta se bazeaza si ordinarii acestia, ca un om normal nu are timp, bani si nervii necesari sa duca un proces pana la capat.
M-a amuzat si cazul prezentat la stiri acum cateva zile, cu cel care a fost prins fara rovigneta in 4 judete in cursul aceleiasi zile. Omul are rovigneta valabila, insa pentru a contesta amenzile (venite la 6 luni de la filmare), trebuie sa o faca numai la instantele din judetele unde s-a constatat contraventia. Deci 4 procese in patru localitati diferite.......
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline bisti

« Răspuns #87 : 17.Mar.2012, 03:13:30 p.m. »
Da, insa poti cere daune morale mai mari decat banii pierduti cu procesele.

Offline hugbear

« Răspuns #88 : 18.Mar.2012, 11:49:38 p.m. »
Da, insa poti cere daune morale mai mari decat banii pierduti cu procesele.
Tu poti sa ceri, dar instanta nu-ti va admite pretentiile. Problema de fond este ca de fapt "daunele" sunt platite din bugetul de stat (adica tot din buzunarele noastre) si nu personal de cela care a gresit (oricare ar fi el si oriunde s-a strecurat gresala).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bisti

« Răspuns #89 : 19.Mar.2012, 11:14:04 a.m. »
Daca sunt magari, nu dau, insa garantat o sa dea daca s-au lovit si ei de asa ceva.