Autor Subiect: Asigurare RCA  (Citit de 168324 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Asigurare RCA
« Răspuns #770 : 26.Ian.2023, 10:54:08 p.m. »
   Interesant mi se pare(vad ca n-a sesizat nimeni) ca Euroins a ridicat mult pretul, ajungand aproape cel mai scump.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline chriss

« Răspuns #771 : 27.Ian.2023, 12:24:12 a.m. »

deoarece am si CASCO tot la ei.
Cât a costat CASCO?
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline ntire2000

« Răspuns #772 : 27.Ian.2023, 12:56:27 a.m. »
540 de euro casco pachetul extreme (fransiza 100 de euro) - pentru o valoare asigurata de 13850 de euro.
In 4 ani masina mea s-a devalorizat cu aproximativ 500 de euro, mie îmi convine de minune.

PS: pachetul extreme - adica pot sa o repar unde vrea muschiul meu, nu depind de samsarii agreati de firmele de asigurari, asa cum am patit cu Allianz atunci când ei nu agreau o firma din Cluj-Napoca de îndreptat tabla prin PDR la jumatate pretul fata de tinichigeria clasica.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline chriss

« Răspuns #773 : 27.Ian.2023, 08:19:58 a.m. »
540 de euro casco pachetul extreme (fransiza 100 de euro) - pentru o valoare asigurata de 13850 de euro.

Da,bun pret. Eu n-am avut pb cu Alliantz.
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline NicNic

« Răspuns #774 : 27.Ian.2023, 02:03:15 p.m. »
   Interesant mi se pare(vad ca n-a sesizat nimeni) ca Euroins a ridicat mult pretul, ajungand aproape cel mai scump.

La Euroins a fost o schimbare de conducere ce a venit cu alte idei de management.
Si ca sa acopere pierderile datorate preturilor mici din anii trecuti, au marit acum preturile.
Iar ASF / FGA nu ar mai putea sa preia inca un faliment.

Inca o dovada ca nu era viabil sa mearga inainte cu preturi mici (comparativ cu ceilalti competitori).

Dar, cine vrea sa creada ca se poate si RCA ieftin, si asigurator solvabil, e liber sa creada.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline sfichiu

« Răspuns #775 : 27.Ian.2023, 05:38:31 p.m. »
Nah,Euroins a luat amenda de la ASF pentru respingerea dosarelor fara a le examina!!!
  • VITARA S ,Matiz

Offline NicNic

« Răspuns #776 : 27.Ian.2023, 08:26:50 p.m. »
Nah,Euroins a luat amenda de la ASF pentru respingerea dosarelor fara a le examina!!!

A luat doar amenda, nu i s-a suspendat dreptul de a emite polite ...
Pentru ca nu isi permiteau sa o suspende.
Cu toate ca aveau motive foarte bine intemeiate pentru o atare decizie.

Desteapta-te romane!

Offline enicky

« Răspuns #777 : 27.Ian.2023, 10:57:04 p.m. »
  Mda, si mi-au dat oferta rca de 2200/an. Iar la Allianz 860/an. La 9ani de permis, daca n-ai avut masina pe numele tau te taxeaza aiurea.
  Nu-nteleg ce importanta mai are vechimea in condus, daca nu e luata in seama decat daca ai masina pe numele tau. Poate conduci masina de servici mai mult ca cel cu masina personala !
 Ceva similar e si la mine, pentru ca am sarit de 60 si sunt cu-n picior in groapa, mi-au redus ...reducerea !
   Chestii facute sa fie bine ptr. asigurator, nu pentru asigurat.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #778 : 27.Ian.2023, 11:27:58 p.m. »
Riscul de accidente scade cu cresterea varstei la tineri si creste cu cresterea varstei la seniori.

Pare ca ai ajuns pe panta ascendenta. Iti creste "cota" odata cu varsta.
Mai ai putin si devii pericol public!  :-))
Desteapta-te romane!

Offline ntire2000

« Răspuns #779 : 27.Ian.2023, 11:30:35 p.m. »
  Mda, si mi-au dat oferta rca de 2200/an. Iar la Allianz 860/an.
Pentru amândoua, sau separat?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού