Autor Subiect: Asigurare RCA  (Citit de 168331 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Asigurare RCA
« Răspuns #760 : 23.Ian.2023, 04:40:44 p.m. »
@ASZ, observ ca Groupama include cartea verde pentru mai multe țări.  Poate te duci din nou la iarnă la Bukovel.  🎿🛷
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ASZ

Offline ASZ

« Răspuns #761 : 23.Ian.2023, 06:05:28 p.m. »
Inlcin serios catre Groupama, pt. ca include si Macedonia ... iar pe acolo duce deobicei drumul nostru de vara, catre Grecia ... :)))
Sa asigur cumva si continuitate la polita ... mersi de sfaturi !

The following users thanked this post: gabineg

Offline enicky

« Răspuns #762 : 23.Ian.2023, 10:33:43 p.m. »
Nu uita ca nu alegi penntru tine(RCA)
... cel mai ieftin sa fie!!
   N-as face o alegere numai dupa acest criteriu(cel mai ieftin), cei care au avut astfel de asigurari fie au dat faliment, fie erau rai de plata si nu stii cand te trezesti pe la tribunal sa-i platesti celuilalt dauna.  :)

@ASZ vezi, tot tu ai ales ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #763 : 24.Ian.2023, 11:22:45 a.m. »
In aceasta dimineata mi-a venit o alerta pe mail, ca in curand imi expira polita RCA. Dau acolo si vad ca acel "in curand" e data de 17.02........Asa ca am zis sa fac o simulare si am obtinut urmatoarele rezultate:
Tin sa precizez ca am clasa BM6 si am sa le ordonez in functie de suma, de la mic la mare, perioada aleasa fiind de 12 luni.

1) Tarife standard: Grawe 608,89 lei, Euroins 620,42 lei, Groupama 684,50 lei, Generali 753 lei, Omniasig 834,07 lei, Hellas Direct 842,34 lei, Asirom 1013,84 lei, Axeria 1092,94 lei

2) Tarife cu decontare directa: Grawe 748,89 lei, Generali 823 lei, Euroins 833,42 lei, Groupama 873,50 lei, Hellas Direct 909,73 lei, Omniasig 984,07 lei, Asirom 1163,84 lei, Axeria 1639,41 lei.

Observ ca cel mai convenabil ar fi Grawe, dar nu stiu prea multe despre ei, insa au birou in Cluj, am trecut de multe ori pe langa el.........iar total necunoscut imi e Axeria ( ca o paranteza, daca esti nou intrat pe piata asigurarilor, pui tarife aproape duble fata de alti asiguratori ? )
O sa vorbesc si cu doamna care mi-a facut asigurarile anul trecut, sa vad ea ce oferte are si o sa imi fac probabil si CASCO.

P.S. Citesc pareri despre Grawe si au primit nota 1,67  din 30 de pareri, ( 25 de utilizatori acordand 1 stea) iar primul review are titlul : Hotilor!  :baston:
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline enicky

« Răspuns #764 : 24.Ian.2023, 02:18:09 p.m. »
Observ ca cel mai convenabil ar fi Grawe,

P.S. Citesc pareri despre Grawe si au primit nota 1,67  din 30 de pareri, ( 25 de utilizatori acordand 1 stea) iar primul review are titlul :   :baston:
Pai daca e cel mai convenabil, ce mai conteaza review-ul cu Hotilor! ?
  Tocmai ce-am scris zilele trecute ca nu pretul e cel mai important, mai bine dai un pret mai mare, dar stii ca sunt seriosi. Principiul asta ca rca-ul nu-i pt. mine mi se pare total gresit !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #765 : 24.Ian.2023, 02:56:14 p.m. »
Observ ca cel mai convenabil ar fi Grawe,

P.S. Citesc pareri despre Grawe si au primit nota 1,67  din 30 de pareri, ( 25 de utilizatori acordand 1 stea) iar primul review are titlul :   :baston:
Pai daca e cel mai convenabil, ce mai conteaza review-ul cu Hotilor! ?
  Tocmai ce-am scris zilele trecute ca nu pretul e cel mai important, mai bine dai un pret mai mare, dar stii ca sunt seriosi. Principiul asta ca rca-ul nu-i pt. mine mi se pare total gresit !

Asta ziceam si eu, daca il raschetez pe unul, mai bine fac la cineva cat-de-cat serios, ........anul trecut am avut Generali, probabil tot acolo fac RCA-ul si anul asta :-?
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #766 : 24.Ian.2023, 04:54:01 p.m. »
Și eu am aceeași abordare. :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #767 : 26.Ian.2023, 07:45:09 p.m. »
Asigurare RCA la Groupama - 450 de lei clasa B8.  :good:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online NicNic

« Răspuns #768 : 26.Ian.2023, 07:54:18 p.m. »
Asigurare RCA la Groupama - 450 de lei clasa B8.  :good:

Bun pret.
Si asiguratorul este bun.

Sa nu folosesti polita RCA!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

« Răspuns #769 : 26.Ian.2023, 08:16:57 p.m. »
Sper sa nu fie nevoie....
Am facut RCA fara decontare directa deoarece am si CASCO tot la ei.
Acolo am ales sa platesc extra o clauza de protectie a primei de asigurare la reînnoire.
Adica am dreptul sa pocnesc de doua ori masina si sa o repar pe banii lor fara ca sa-mi creasca tariful urmatoarei polite, lucru care mi s-a parut interesant.
Exista riscul sa o gasesc pocnita de altii, caz în care eu trebuie sa cotizez dupa aia....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού