0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
ce mamaliga ei de treaba induce pretul asa de mare pt. orasele mai mari (aproape dublu)Eu am platit 1001 lei la Groupama pt. RCA pe 12 luni in Ian 2022 (cea mai ieftina varianta gasita), iar acum vad ca tot pe la 1000 de lei se invart ofertele .. cu decontare directa
[...]Lasand gluma la o parte, anul 2023 va veni cu scumpiri la RCA dupa cresterea contributiei la Fondul de Garantare a Asiguratilor, ca urmare a greutatilor intampinate dupa falimentul City Insurance...Se confirma cam ce spuneam acum cateva luni, ca nu vor avea bani sa acopere gaurile facute de unii asiguratori in piata romaneasca.Si mai sunt inca astfel de asiguratori, pagubosi. Ce nu pot fi declarati falimentari, fiindca ar "deraia" piata de asigurari romaneasca.
@chriss a incheiat polita RCA la 490 lei, @NicNic la 960 lei ... in afara de Dej vs Bucuresti, ce mamaliga ei de treaba induce pretul asa de mare pt. orasele mai mari (aproape dublu)Eu am platit 1001 lei la Groupama pt. RCA pe 12 luni in Ian 2022 (cea mai ieftina varianta gasita), iar acum vad ca tot pe la 1000 de lei se invart ofertele .. cu decontare directa
359 lei la Allianz fără decontare făcută in Iulie