Autor Subiect: Asigurare RCA  (Citit de 168338 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline kellogs

Re: Asigurare RCA
« Răspuns #700 : 11.Mai.2022, 11:41:21 a.m. »
Mi se pare mie ori s'au cam injumatatit preturile fata de luna trecuta ?
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline VictorN

« Răspuns #701 : 11.Mai.2022, 11:59:15 a.m. »
Ai facut polita in weekend ? Am observat eu. In weekend nu mi-a oferit, cand am refacut-o luni, mi-a oferit si varianta Alianz.
Da. Înseamnă că asta a fost.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Offline ASZ

« Răspuns #702 : 11.Mai.2022, 03:54:38 p.m. »
Mi se pare mie ori s'au cam injumatatit preturile fata de luna trecuta ?
Asa mi se pare si mie ... cu cei 1010 lei dati la Groupama in februarie ....

Offline ...

« Răspuns #705 : 25.Mai.2022, 08:49:28 a.m. »
Ar fi ceva de vis!

In primul rand, cum polita RCA nu mai e necesara in format tiparit de ceva timp, multe companii/multi brokeri de asigurari trimit doar pe mail polita in format electronic, dar nu exista formular de constatare amiabila in format electronic, pentru a-l putea macar tipari. Si atunci, in trafic, la o tamponare usoara intre 2 masini, ce faci? Mergi la politie... Asa ca aceasta aplicatie cu constatare electronica ar reprezenta un real ajutor. Daca ar folosi politia rutiera si aplicatia pentru depistarea masinilor din trafic fara RCA, am fi deja cu 20 de ani in viitor.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #706 : 25.Mai.2022, 08:56:03 a.m. »
Ar fi ceva de vis!

In primul rand, cum polita RCA nu mai e necesara in format tiparit de ceva timp, multe companii/multi brokeri de asigurari trimit doar pe mail polita in format electronic, dar nu exista formular de constatare amiabila in format electronic, pentru a-l putea macar tipari.

Există formular PDF.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

« Răspuns #707 : 25.Mai.2022, 09:09:31 a.m. »
Hmm, ultimul broker intrebat in martie mi-a zis ca deocamdata nu exista model electronic valabil pentru amiabila...

Offline jupanul1

« Răspuns #708 : 25.Mai.2022, 10:17:56 a.m. »
Știu că nu se întâmplă așa ceva dar cum suntem români nu mă pot opri să nu mă întreb - cum facem cu formularul ”electronic” de constatare amiabilă? Că trebuie ca fiecare parte să aibă formularul lui. Nefiind auto-copiativ, cât durează până ajung să fie despăgubiți doi implicați cu formulare ușor diferite (a se citi: modificate ulterior, dar unilateral)? Sigur există o verificare doar că nu-mi dau seama cum s-ar putea face.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ...

« Răspuns #709 : 25.Mai.2022, 10:22:30 a.m. »
Presupun ca va fi ca la declaratiile catre ANAF: se valideaza formularul si apoi nu mai este posibila editarea, ambele parti primind aceeasi versiune...