0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Eu nu am spus ca au furat banii.
Pretul la RCA va creste din motive obiective: "gaura" ramasa prin disparitia City Insurance trebuie astupata cumva.
Citat din: NicNic din 21.Oct.2021, 01:35:14 a.m.Pretul la RCA va creste din motive obiective: "gaura" ramasa prin disparitia City Insurance trebuie astupata cumva. Afirmatia de mai sus chiar n-are NICIO legatura cu economia de piata si cu politica orientata spre profit a oricarei mari companii. Pur si simplu disparitia unui "jucator", chiar a celui mai mare "jucator" din piata asigurarilor, este o opurtunitate pe care orice manager normal n-are cum sa n-o fructifice. Iar noi trebuie sa credem ca societatile de asigurare din solidaritate cu FGA, caruia ii da 1%, respectiv 0,4% , s-au decis sa maresca baza de calcul, adica prima de asigurare, pentru a ajuta FGA-ul ! Nicusoare este o parere personala pe care nu doresc s-o dezvolt, sau s-o transform in disputa !
De ce ai crede ca este vorba despre solidaritate? Sau caritate?
Iar noi trebuie sa credem ca societatile de asigurare din solidaritate cu FGA, caruia ii da 1%, respectiv 0,4% , s-au decis sa maresca baza de calcul, adica prima de asigurare, pentru a ajuta FGA-ul !
Citat din: NicNic din 25.Oct.2021, 06:00:47 p.m.De ce ai crede ca este vorba despre solidaritate? Sau caritate?Citat din: enicky din 21.Oct.2021, 07:03:46 p.m. Iar noi trebuie sa credem ca societatile de asigurare din solidaritate cu FGA, caruia ii da 1%, respectiv 0,4% , s-au decis sa maresca baza de calcul, adica prima de asigurare, pentru a ajuta FGA-ul ! Pai TOCMAI ca NU cred ca e solidaritate ! E doar profit, oportunitatea de castig. Companiile vor sa faca bani, ca d-aia exista ! PS. Probabil ca exprimarea mea este ori tampita, ori prea sofisticata, de se-ntelege pe dos !!