Autor Subiect: Asigurare RCA  (Citit de 168383 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dthem

Re: Asigurare RCA
« Răspuns #580 : 05.Apr.2021, 12:01:54 p.m. »
De acord cu tine, dar statistica cu 1/3 fara rca e umflata, multe din masinile incluse acolo n-au mai circulat de ani de zile, dar nici nu sunt radiate, asa ca figureaza fara rca dpdv juridic, dar nu prezinta riscuri.

Cat despre parcul auto romanesc, ma uit pe geam si-mi place ce vad  :-))
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline NicNic

« Răspuns #581 : 05.Apr.2021, 03:30:45 p.m. »
RCA acopera daune la o masina pe care o lovesti. Iar Casco la masina pe care ti-o lovesti.
Si nu cred ca masinile din prima categorie, cele reparate pe RCA, se lovesc mai usor decat cele care se repara pe Casco ...
Adica reparatia tot pe acolo ar trebui sa fie, ca valoare.
Deci, de ce sa fie mai ieftin RCA-ul decat Casco?

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: dthem

Offline enicky

« Răspuns #582 : 05.Apr.2021, 04:34:56 p.m. »
Ce s-ar întâmplat cu RCA? Anul trecut am platit 700 lei, B2, pe un an la Allianz, iar anul asta aproape s-a dublat prețul...
  Ori ai folosit RCA-ul anul trecut, ori s-au marit preturile. Sau si una si alta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline grigo53

« Răspuns #584 : 18.Mai.2021, 02:30:41 p.m. »
RCA acopera daune la o masina pe care o lovesti. Iar Casco la masina pe care ti-o lovesti.
Si nu cred ca masinile din prima categorie, cele reparate pe RCA, se lovesc mai usor decat cele care se repara pe Casco ...
Adica reparatia tot pe acolo ar trebui sa fie, ca valoare.
Deci, de ce sa fie mai ieftin RCA-ul decat Casco?

Este strict legat de cerere si oferta. Casco este optionala si deci mai putin profitabila pentru asiguratori deoarece sunt putini cumparatori. Pe RCA sunt multi utilizatori si mare parte din ei nu au accidente si deci  platesc reparatiile celorlalti, dar asigura si profitul firmelor asiguratoare.
  • Ignis GL plus 2018 1.2 Benzina

Offline ASZ

« Răspuns #585 : 06.Iul.2021, 11:19:42 a.m. »
Tocmai am reinoit polita RCA pt. 6 luni la .. City.
Pt. categoria B6 (am scazut de la B8, pt. am produs un eveniment minor in 2019) am platit 202,75 lei.

Am decis sa reinoiesc polita RCA pt. 6 luni tot la City, pt. ca celelalte oferte erau cu mult mai mari:

Offline ...

« Răspuns #586 : 15.Iul.2021, 05:01:39 p.m. »
Acum 2 saptamani am primit de la emag Asigurari mail ca intr-o luna expira RCA-ul. Cea mai ieftina asigurare era atunci la Euroins, vreo 411 lei. Acum, pe langa pret relativ la fel de mic la Euroins si City, am verificat intr-o doara ofertele in cont si surpriza: Allianz Tiriac la 415 lei, fara decontare directa. Tarif pe 12 luni. Am luat Allianz, doar no-i plati Generali cu peste 900 de lei. Cred ca anul asta e mai scumpa asigurarea cu vreo 50 de lei, tot B8.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #587 : 17.Aug.2021, 08:17:43 a.m. »
Am prelungit RCA la Generali cu 493 lei pe 12 luni, clasa B8.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #588 : 01.Sep.2021, 10:48:29 a.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline VictorN

« Răspuns #589 : 01.Sep.2021, 11:05:24 a.m. »
Majoritatea au RCA la City. Nu ai cum sa te ferești.
As zice mai degrabă să se opteze pt RCA cu decontare directa la una asigurator de încredere.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk