0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Merita suta de lei in plus pentru decontare directa ?
Sigur e pe 12 luni la Allianz ?Pt. ca eu am asa: 42 ani, clasa B8 (din 2016), Ignis 1.2 90 CP 2017In 2017: RCA la Allianz + decontare directa 359 lei/an (271/an fara decontare)In 2018 (acum fac calcule pt. reinnoire) - RCA/an:- Allianz 341 fara decontare, 429 cu decontare- cel mai ieftin 270 Euroins fara decontare, 250 Grawe fara decontare, 315 Grawe cu decontareAllianz-ul a (re)inceput sa dea in preturi fata de anul trecut (mie imi iese 214 fara decontare si 258 cu decontare pt. 6 luni), asa ca eu cred ca e o greseala.
Citat din: cristidav din 29.Oct.2018, 06:16:43 p.m.Merita suta de lei in plus pentru decontare directa ? Eu zic ca nu merita.Pentru a putea benefica de decontare directa trebuie sa fie indeplinite urmatoarele conditii: accident pe teritoriul RO, masini inmatriculate in RO, prejudiciile din accident sunt exclusiv la masini, ambele auto au RCA valabil, prejudiciile exclud vatamari corporale.Ex: daca te loveste unu' cu numere de BG, sau daca ajunge un ocupant al masinilor la spital, adio decontare directa. Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk