Autor Subiect: Asigurare RCA  (Citit de 168388 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cosmin09

Re: Asigurare RCA
« Răspuns #400 : 19.Oct.2017, 10:28:14 a.m. »
Da, polita am incheiat-o, ca si in anii precedenti, pe rcapedia.ro.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline NicNic

« Răspuns #401 : 19.Oct.2017, 10:32:20 a.m. »
Pretul platit de @Cosmin09 este foarte realist.

Aici se poate face o verificare.
Pentru SUVI, si cu istoricul meu de incidente (B8), imi ofera un RCA pe 12 luni la 338 RON, avand resedinta in Bucuresti.

Foarte straniu este ca RCA pentru masini detinute de persoane juridice este mult mai scump. La SUVI ar fi circa 850 RON, tot cu mine sofer si tot la City.

Nu mai sunt diferente mari de pret intre asiguratori, asa ca m-as gandi de cateva ori inainte sa aleg la cine inchei RCA-ul.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ...

« Răspuns #402 : 19.Oct.2017, 10:38:57 a.m. »
Eu am reinnoit azi-vara si cea mai ieftina pe 12 luni, B8, a fost la Omniasig cu 447 lei. La Allianz era vreo 485 de lei sau ceva de genul. Bine, oras de resedinta Brasov, alt risc, dar de ce sa-mi creasca mie (de la 360 lei in primul an cand aveam B14), iar pentru Cosmin sa scada? N-am avut incidente, am trecut de categoria minus 35 ani...in fine.

Offline TVS

« Răspuns #403 : 19.Oct.2017, 02:01:12 p.m. »
Preturile au scăzut mult din august. La mine a fost diferența de 130 de lei în minus de pe o zi pe alta. Noroc ca mai aveam vreo 2 zile de valabilitate . Concret ,am plătit 315 la City, B8,fără eveniment anterior ,pe un an ,over 40, asta după ce pe anul 2016-2017 am plătit 550, tot fără eveniment
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline enicky

« Răspuns #404 : 19.Oct.2017, 05:07:26 p.m. »
Pretul platit de @Cosmin09 este foarte realist.....
     Posibil sa fie "realist", dar City nu este cea mai "buna" companie de asigurari, iar pentru mine, ofertele astea tentante imi ridica intotdeauna semne de intrebare. Ultima tangenta cu City am avut-o in vara(incidentul cu bara-spate), cand voiau sa ma programeze la constatare peste doua saptamani. Iar la Generali unde aveam CASCO m-au programat peste 3 sau 4 zile(nu mai stiu exact),si scuzandu-se.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline duculetu

« Răspuns #405 : 19.Oct.2017, 05:53:02 p.m. »
@enicky , te intreb pentru ca nu am fost niciodata implicat (in accident), ai refuzat asigurarea celui vinovat si ti-ai facut tu pe Casco in ideea sa isi deconteze Casco de la vinovat? Asta inseamna ca nu ai facut amiabila? Sau ai facut dar ai preferat sa folosesti Casco-ul tau decat sa apelezi la City-ul vinovatului?
Multumesc.

Offline toma

« Răspuns #406 : 19.Oct.2017, 06:02:57 p.m. »
Pentru ca cei de la CASCO sa-si recupereze banii de la RCA-ul vinovatului trebuie sa faci amiabila (sau mers la politie). Citeste te rog despre CASCO cu regres pe RCA.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #407 : 19.Oct.2017, 07:57:57 p.m. »
  @duculetu am incheiat amiabila cu vinovatul, dar in momentul cand am sunat la City si am vazut cat dureaza programarea, m-am gandit si cat ar fi durat decontarea !
    Atunci am sunat la asiguratorul meu casco, care a reactionat mult mai rapid, si am facut la el constatarea, am depus amiabila plus copii dupa asigurarea vinovatului si astfel am reparat masina pe casco, dar asiguratorul meu si-a recuperat banii de la asiguratorul soferului vinovat de dauna.
    Deci dupa cum ai inteles, exista doua variante a-mi repara masina : folosind asigurarea lui(a celui vinovat), sau folosind casco cu regres(varianta folosita de mine).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: duculetu

Offline f.cristi

« Răspuns #408 : 19.Oct.2017, 08:24:33 p.m. »
Ce inseamna "regres-ul" asta ?
Te afecteaza in vreun fel la Casco ?

Offline aleksanders

« Răspuns #409 : 19.Oct.2017, 10:10:18 p.m. »
regresul se aplica numai pentru CASCO (daca are optiunea asta) - asiguratorul deconteaza el si urmeaza sa isi recupereze banii de la asiguratorul celui vinovat.... solutia folosita si de mine pentru servicii de calitate si timp cat mai scurt.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea