Autor Subiect: Asigurare RCA  (Citit de 168377 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Asigurare RCA
« Răspuns #350 : 16.Aug.2017, 10:18:32 p.m. »
Perfect de acord cu tine... :)  Problema e ca nu te poti opune inaintarii in varsta. Si daca societatea iti ofera niste compensatii in aceasta situatie (cum ar fi programele turistice pentru seniori sau locurile rezervate din tramvai), e bine sa profiti de ele.
Daca dai un search pe forum vei afla si ce-a zis soacra-mea... :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ...

Offline jupanul1

« Răspuns #351 : 16.Aug.2017, 10:47:50 p.m. »
RCA la Allianz pentru un an - 305 lei. Cel mai ieftin ar fi fost Omniasig la 275 lei.

B8.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ASZ

« Răspuns #352 : 17.Aug.2017, 03:57:58 p.m. »
Acuma chiar ca sunt confuz ... eu la B8 am primit oferte care incep de pe la 410 lei .... din mai multe surse.
Cum e pozibil ca tu la Allianz sa fi primit asa oferta buna ?

Offline ...

« Răspuns #353 : 17.Aug.2017, 03:58:50 p.m. »
Probabil tot experienta varsta, bat-o vina.

Offline jupanul1

« Răspuns #354 : 18.Aug.2017, 07:16:01 a.m. »
@ASZ - din ce mi-au cântat oamenii ăia pe-acolo (în agenția Allianz), se pare că e incluși și un discount din cauză că am CASCO la ei.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #355 : 18.Aug.2017, 07:21:53 a.m. »
N-o fi cumva "implicată " in diferența de plata si diferenta de cilindree (1,4 fata de 1,6 l)?

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ff_2004_06

« Răspuns #356 : 10.Sep.2017, 10:45:01 p.m. »
Din 2016:
Citat
Pentru ca la Groupama RCA-ul pentru anul urmator ar fi fost cu peste 20% mai scump desi am trecut de la B2 la B4, am ales Generali unde am platit cu 7 RON mai putin decat anul trecut.
Si mai ciudat este ca RCA-ul la Generali a fost cel mai ieftin din oferta, sub Euroins.
Daca lucrurile astea au vreo logica, mie imi scapa. :)
   Deci concret cat e rca-ul la tine, ca zilele urmatoare treb. sa-l fac si eu(pe un an)?
592 RON anul asta.
Am incheiat un nou RCA pe un an, la Asirom de data asta, 531 RON cu tot cu optiunea de decontare directa, altfel ar fi fost 485 RON.
E bine totusi ca a scazut fata de anul trecut.
Totusl clasa de acum este B5, nu trebuia sa trec la B6?
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline duculetu

« Răspuns #357 : 06.Oct.2017, 10:14:57 a.m. »
Buna ziua!

Vreau sa continui o discutie legata de asigurari iar aici am sa ma refer doar la RCA fiind indrumat de colegii de pe threadul Casco. O sa fiu incadrat ca B0 pentru ca masina pe care am avuto inainte nu era pe numele meu in vederea ca odata o sa imi permit masina noua si poate ma va ajuta programul prima masina.
M-am uitat pe ofertele pe care mi le-a trimis brokerul ale caror servicii le-am folosit inca de la inceput si am ales sa merg pe varianta cu Generali, 12 luni, plata integral, in ideea ca si Casco tot acolo vreau (foarte multi colegi SCF multumiti si service-ul Autonet lucreaza cu ei) sa il fac iar plata pe 1 an integral imi pare mai avantajoasa la sfarsit de an.
Brokerul m-a informat ca sa am grija daca imi face dealerul oferta sa nu accept RCA pe mai mult de 1-3 luni pentru ca oricum expira numerele rosii, iar pe cele negre va trebui sa imi fac din nou, implicit platesc degebea pentru celalalte luni.
Colegii de pe forum mi-au spus ca RCA-ul se face pe VIN-ul masinii nu pe numar asadar planul pe care il facusem cu brokerul sa accept o luna RCA de la dealer (cat sa pot pleca cu masina de la el si sa ma duc sa o inscriu) si dupa imi fac la el - pica. Casco-ul o sa mi-l fac dinainte sa ies cu masina pe portile dealerului ca sa nu mai fiu nevoit sa ma duc la poze si tare comod mi-era sa imi fac si RCA in aceasi zi cu Casco in speranta unui discount pentru ca le iau pe amandoua in acealsi timp de la acelasi asigurator (cum scria un coleg ca a facut tot la Generali).
Am sters anumite aspecte care pot fi sensibile dar am lasat oferta poata mai este careva interesat: 29 ani, B0.

Pentru RCA exista ca pentru Casco optionale sau ceva la ce sa fiu atent?

Offline toma

« Răspuns #358 : 06.Oct.2017, 11:15:48 a.m. »
Pentru RCA trebuie sa fii atent la conditiile legate de cartea verde - adica in ce tari este valabila polita si care sunt restrictiile (chestiile trecute cu litere mici).

In plus, unii ofera in politele RCA si tractare... nu ca ar fi un criteriu pentru alegerea politei, doar sa stii ca exista aceasta optiune.

Eu, personal, aleg in functie de pret si de conditiile legate de cartea verde.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: duculetu

Offline enicky

« Răspuns #359 : 06.Oct.2017, 11:39:43 a.m. »
Pentru RCA exista ca pentru Casco optionale sau ceva la ce sa fiu atent?
        Eu din cate stiu la rca nu exista optionale, doar daca le vei face ambele la Generali(eu la ei am) exista un avantaj la Casco, dar nu mai stiu care.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip