0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Odata cu oferta de reinoire a politei Casco, am cerut cotatie si pt. polita RCA .. si fata de polita de anul trecut (361 lei), acum am primit o cotatie de 490 lei la Generali ... mi s-a parut enorm de mult (nu am avut evenimente pe polta RCA incheiata anul trecut). Am sperat ca la pachet primesc un pret mai bun ... insa se pare ca nu e asa, oferta RCA a celora de la Omniasig fiind mai buna (453 lei) ... insa toate sunt peste 450 lei.(nu am avut evenimente pe polita de anul trecut si se pare ca am clasa B8 pt. polita RCA).Chiar asa de mult au crescut politele RCA de anul trecut ?
Citat din: cristidav din 09.Iul.2017, 12:49:19 p.m.B10, fara daune in istoria masinii, de la 700 lei anul trecut (inainte de plafonarea ce a tinut 6 luni), acum voi avea in jur de 450 lei Asa sa tot ai 30 de ani Eşti sigur de B10-le ăla sau doar îl deduci pentru că te ştiai cu B8?Nu de alta, dar B8 e maximum de ceva vreme...
B10, fara daune in istoria masinii, de la 700 lei anul trecut (inainte de plafonarea ce a tinut 6 luni), acum voi avea in jur de 450 lei Asa sa tot ai 30 de ani
Am reinnoit pentru a 7-a oara polita RCA la Generali pentru o prima anuala de 357 lei.