Revin si eu cu niste intrebari..
Asa cum va spuneam, conform calculatorului de la Allianz Direct, pentru reinnoirea politei RCA, anul acesta ar trebui sa platesc 1453lei. Cum totusi mi se pare o suma foarte mare, comparativ cu anul trecut cand am platit 600lei, astazi am zis sa sun la ei sa vad care este treaba. Am facut acest lucru si pentru ca, utilizand calculatorul de pe site-ul Allianz Tiriac, pentru RCA imi aparea suma de 720lei, cu bonus/malus 0.
Dupa ce discut la telefon cu o tanti - verificari, etc, mi se spune ca ceva este suspect, ca ambele cifre ar parea sa fie gresite, plus ca apar cu malus (M4). Mi se spune ca va inainta sesizarea mai sus si ca luni ar urma sa fiu contactat sa mi se spuna care este problema.
La ceva timp dupa discutia telefonica, intru din nou pe calculatorul de pe site-ul Allianz Tiriac (NU Allianz Direct) si de data aceasta imi apare si aici suma de 1.453lei plata cu malus 335lei.
Polita RCA facuta la Allianz a fost incheiata la 15.10.2009 cu valabilitate pana la 14.10.2010. In aceasta perioada mendionez ca nu am avut nicio dauta (nici pe RCA si nici pe CACSO), totusi la inceputul lui 2009 am avut o dauna. Acum, intrebarea este: nu ar trebui sa se ia in considerare perioada de referinta imediat anterioara, adica exact perioada in care am avut polita RCA la Allianz? Din ce observ aici mi se ia in calcul si perioada anterioara perioadei anterioare. Este corect?
Tineam sa fac atat RCA-ul cat si CASCO-ul la Allianz pentru extinderea teritoriala la CASCO in afara Romaniei. Nu am gasit nimic la ei pe site legat de cat ar costa separat o polita suplimentara pentru extindere, dar din ce am gasit pentru alte forumuri, pare sa fie destul de scump..