Autor Subiect: Asigurare RCA  (Citit de 168332 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Asigurare RCA
« Răspuns #200 : 04.Mar.2016, 01:43:06 p.m. »
O stire calda din domeniu: ASF a eliminat norma RCA prin care reducerile comerciale nu puteau depăși un plafon de 10%.

http://www.agerpres.ro/economie/2016/03/04/asf-a-eliminat-norma-rca-prin-care-reducerile-comerciale-nu-puteau-depasi-un-plafon-de-10--10-28-39
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline mpamfil

« Răspuns #201 : 04.Mar.2016, 02:29:05 p.m. »
@ocoleanui Asiguratorul plateste daca are de unde, daca intra cineva cu asigurare la Astra acum in mine, crezi ca mai am de unde lua bani de la Astra? Eu imi repar masina pe Casco cu regres si o sa plateasca vinovatul/proprietarul masinii catre asiguratorul meu.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #202 : 04.Mar.2016, 02:53:13 p.m. »
Soluția e aplicabila masinilor de pana în 8 ani,  la care se poate cumpăra poliță Casco.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #203 : 04.Mar.2016, 02:53:59 p.m. »
Asigurarea RCA

Societăți de asigurare autorizate să practice asigurări obligatorii de răspundere civilă auto RCA:

S.C. ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI S.A.
S.C. GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A.
S.C. ASIGURAREA ROMANEASCA - ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP S.A.
S.C. EUROINS ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A.
S.C. OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A.
S.C. CARPATICA ASIG S.A.
S.C. GROUPAMA ASIGURARI S.A.
S.C. UNIQA ASIGURARI S.A.
S.C. SOCIETATEA DE ASIGURARE-REASIGURARE CITY INSURANCE S.A.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline ocoleanui

« Răspuns #204 : 04.Mar.2016, 04:06:52 p.m. »
@mpamfil

Cu Astra nu stiu cum este acum exact ,dar daca te loveste unul cu Carpatica ,fac pariu ca ,casco al tau recupereaza de la Carpatica. Nu de la soferul vinovat .

Eu nu stiu nici un caz in care sa plateasca despagubiri soferul vinovat  in locul asiguratorului (aici exclud cazurile de intelegeri de accidente ,alcool la volan ,furt auto accident etc  )
Deci cazul in care sofer asigurat Carpatica (sau alt asigurator ) loveste un alt sofer si acesta din urma are pagube de 10.000 lei de exemplu si Carpatica ii da 7.000 lei  .
Tu incazul asta , mergi la Asf sau/si in instanta si Carpatica plateste sau nu diferenta (daca este corect devizul tau )

Eu asa vad realitatea .
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline hugbear

« Răspuns #205 : 04.Mar.2016, 06:13:31 p.m. »
se cheama statistica, [...] prefer sa existe o sansa din 100 decat una din 5.
Wait... what?!
1/100 = 0,01
1/5 = 0,2
0,2 >> 0,01
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline mpamfil

« Răspuns #206 : 04.Mar.2016, 06:40:31 p.m. »
@hugbear ma refer la sanse sa nu plateasca, atunci cand asirom nu plateste intr-un caz din 100 sta mai bine statistic decat carpatica care nu plateste intr-un caz din 5. Toate exemplele sunt ipotetice. Statistica se poate gasi online.

@ocoleanui Nu stiu cum a fost Carpatica pana acum dar avand in vedere in ce gaura e odata si odata nu o sa mai aibe de unde asa cum si euroins stiu ca avea probleme la modul ca actionarii ar fi trebuit sa vina cu bani de acasa ca sa acopere plata daunelor.
Asa cum si Astra a ajuns in groapa si nu a mai platit.

Sent from my IRON Pro using Tapatalk
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline aleksanders

« Răspuns #207 : 04.Mar.2016, 08:34:44 p.m. »
pentru toate aceste discutii exista un singutr cuvant "casco" la care se aplica cuvantul cel mai de succes "regres"
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Laurentiu

« Răspuns #208 : 06.Mar.2016, 11:10:34 a.m. »
Cu Astra nu stiu cum este acum exact ,dar daca te loveste unul cu Carpatica ,fac pariu ca ,casco al tau recupereaza de la Carpatica. Nu de la soferul vinovat .
Nu fi asa sigur.

"Carpatica Asig, un nou caz Astra Asigurari? Isi mai poate permite ASF inca un faliment in piata de asigurari?" http://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/193275/carpatica-asig-un-nou-caz-astra-asigurari-asf-faliment-in-piata-de-asigurari.html?gclid=CjwKEAiAx--2BRDO6q2T84_a52YSJABWAbfrzAsbHJehL8QRPY8VJbkuuuYEOOvFgo_dljUH9G5feBoCkA3w_wcB
  • Suzuki SX4

Offline Cosmin09

« Răspuns #209 : 17.Mar.2016, 05:19:33 p.m. »
Carpatica Asigurari si-a gasit cumparator olandez.

O fi de bine?
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022