Autor Subiect: Asigurare RCA  (Citit de 168308 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline coby

Re: Asigurare RCA
« Răspuns #120 : 12.Apr.2014, 12:37:23 p.m. »
Asa este dar .. ai auzit de condusul preventiv ? Sau " graba strica treaba " ? Se pot evita multe accidente de la cele usoare - acrosari - pana la dezastru total daca esti atent la drum si nu la pbl personale . Am evitat multe accidente cu ajutorul reflexelor fiinca eram atent la trafic . Si , crede ma , pe 2 roti e mai dificil decat pe 4 .
auto si moto

Online NicNic

« Răspuns #121 : 12.Apr.2014, 01:54:21 p.m. »
@coby: Din pacate, nu am fost eu de vina. Spun din pacate, pentru ca masina mea era condusa de altcineva. dar asigurarea RCA era pentru masina, deci pe numele meu. Eu nu am fost de vina decat ca am dat masina altcuiva sa o conduca (totusi, era din familie...!).
Iar daca tu reusesti sa eviti accidente pe baza reflexelor, inseamna ca poate nu conduci suficient de preventiv, bazandu-te pe calitatile tale psiho-motorii. Dar cu varsta, aceste calitati vor diminua, deci va trebui sa fii preventiv, nu sa crezi ca ai reflexe suficient de bune....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline coby

« Răspuns #122 : 12.Apr.2014, 03:53:37 p.m. »
@coby:
Iar daca tu reusesti sa eviti accidente pe baza reflexelor, inseamna ca poate nu conduci suficient de preventiv, bazandu-te pe calitatile tale psiho-motorii. Dar cu varsta, aceste calitati vor diminua, deci va trebui sa fii preventiv, nu sa crezi ca ai reflexe suficient de bune....
Se pare ca ma cunosti mai bine decat mine insumi ... daca un nesimtit imi taie calea fara sa aiba prioritate  si eu am reflexul sa franez sa nu ma pocnesc de el - la tine inseamna ca nu conduc preventiv ? - Esti tare la faza asta .
, dar m asteptam la raspunsuri de genul asta .. )
Ti a condus masina altcineva ( din familie) si tot nu acel cineva era de vina ? Cum vine asta ? Atunci de ce , cel cu maxi taxi i a cerut asigurarea ?
Mari soferi sunt pe aici , toti cu accidente la activ si asigurari mari ... de curios cati dintre voi are la RCA clasa B12 ??? Pariez ca niciunul din voi !
auto si moto

Online NicNic

« Răspuns #123 : 12.Apr.2014, 04:30:46 p.m. »
Daca eviti un neatent care iti taie calea, atunci nu poti fi tu de vina. Si nu despre asta discutam, ci despre accidente in care esti de vina si folosesti RCA-ul. Eu asta am inteles si despre asta discutam!
Nu am spus ca nu era de vina cel care imi conducea masina. Am explicat foarte clar situatia, nu are rost sa repet.

Felicitari pentru clasa de bonus! Inseamna ca ai o masina mai veche de 7 ani.... Eu nu, m-am limitat la B10.
« Ultima Modificare: 12.Apr.2014, 04:41:48 p.m. de NicNic »
Desteapta-te romane!

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #124 : 12.Apr.2014, 05:18:07 p.m. »
RCA Uniqa - 390 lei / 12 luni (Emag)
La Asirom, al treilea an de CASCO - 1360 Lei  Suma asigurata 9000 Euro/ masina iar dotarile suplimentare 160 Euro respectiv alarma Viper. Polita este full casco inclusiv cheile. Polita casco este fara fransiza
« Ultima Modificare: 12.Apr.2014, 05:19:51 p.m. de Doru_Neo »

Offline Daniel42

« Răspuns #125 : 26.Apr.2014, 12:16:07 p.m. »
RCA ieri la GROUPAMA 348 lei pe perioada de un an .
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline vandtie

« Răspuns #126 : 26.Apr.2014, 08:47:31 p.m. »
E ok GROUPAMA?

Offline Daniel42

« Răspuns #127 : 26.Apr.2014, 09:53:45 p.m. »
Pai din ce spuneau unii pe aici este . Apoi si eu am intrebat persoana care mi-a intocmit asigurarea si am citit cite ceva si pe internet despre ei . Nu sunt in topul, celor care strimba din nas la plata daunelor . ;)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline shpeedy

« Răspuns #128 : 29.Mai.2014, 06:01:56 p.m. »
Am primit cotatiile de la Allianz pentru masini (pentru 6 luni):
- la SX4: 340RON;
- la Swift: 440RON.

Nu ma intrebati de unde diferenta, ca nu am primit nici eu un raspuns. Poate pentru ca la SX4 am facut prelungire (dar nu vad ce relevanta are asta pentru RCA)...  :-/
« Ultima Modificare: 29.Mai.2014, 06:17:29 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Online NicNic

« Răspuns #129 : 29.Mai.2014, 06:30:25 p.m. »
Diferenta poate fi din sistemul de bonus-malus. Ar trebui sa scrie clar. Poti sa si verifici. Pe polita RCA anterioara ai o nota, iar la fiecare 6 luni creste sau scade cu 1, functie de evenimente, daca ai sau nu.
Plus ca la fiecare masina incepi de la ±0 din momentul achizitiei. (asta daca sunt pe numele tau amandoua "jucariile").
Desteapta-te romane!