In urma centralizarii voturilor (ca tot e sezonul alegerilor
) castigatoare la puncte au iesit locatia Paltinis si perioada 12-14 Decembrie 2008.
Urmeaza sa gasim cazare. In zona Rasinari – Paltinis sunt multe posibilitati de cazare asa ca nu cred sa intampinam vreo problema . Eu propun sa incercam sa ajungem la pensiune pe data de 12 seara, cand putem sa facem introducerile la un pahar de tuiculita si o cina . Sambata pe 13 sa luam meniu complet, mic dejun, pranz si cina iar duminica pe 14 mic dejun si pranz. Eventual sambata putem renunta la cina daca ne organizam sa facem si un mic gratarel. Ce spuneti, e bine asa?
@Pitzy_ , vad ca ai votat doar 13-14, nu poti sa ajungi de vineri seara?
Daca ati mai fost cazat in zona si va placut pensiunea nu ezitati sa o recomandati si eventual sa obtineti si o oferta. Eu am gasit pe net cateva care arata bine si am sa trimit niste mailuri sa vad daca au locuri libere si ce preturi au.
Orice sugestii si recomandari sunt binevenite iar lista de participanti ramane deschisa (pana acum doar 4: mariusdamian, cristyyy2003, pitzy_ si rexkroki) … o intalnire nationala era frumos sa aibe mai multi participantii dar e bine macar ca avem reprezentativitate teritoriala: Brasov, Resita si Bucuresti iar daca ne uitam la numerele de inmatriculare gasim si un SX4 de Timis