Autor Subiect: INTALNIREA DE IARNA  (Citit de 22282 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
  • Gen: Bărbat
Re: INTALNIREA DE IARNA
« Răspuns #100 : 17.Nov.2008, 11:45:20 a.m. »
 @rexkroki - Pt mine e mai greu un pic cu ajunsul de vineri din motive de servici, de aceea am pus doar sambata-duminica, si din nefericire mi-am cam epuizat zilele de concediu pe anul asta  :(.

@..::Khaos::.. tie cand iti vine masina? nu in perioada asta, poate reusesti sa ajungi si tu.

Asta ar fi valabil pt toti doritorii care din nefericire nu au inca masina, dar se poate discuta cu altcineva care vine si e in zona lui si daca poate normal. E o idee acu fiecare stie ce si cum.
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
« Răspuns #101 : 17.Nov.2008, 12:18:06 p.m. »
Salutare baieti si fete!

am primit instiintarea de la Cristi prin mail despre intalnire, si vreau foarte mult sa particip si eu insa inca nu pot sti sigur daca sunt disponibil in perioada aceea, deoarece depinde si de nevasta-mea. Asa ca am sa va dau un raspuns final pana vineri.
Daca voi veni am sa ma ocup si de cazare (daca vreti...) daca ne hotaram unde, merg pana acolo si fac niste poze sa vedeti mai bine.
N-am mai fost in zona cam de un an, si de cazat acolo nici atat ca fiind asa aproape n-a fost cazul.
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline >pexic<

« Răspuns #102 : 17.Nov.2008, 12:18:17 p.m. »
am incercat la curmatura (imediat ce incepi sa urci spre paltinis - la prima serpentina) sa ma cazez si sa mananc in aceasta toama - mi-au lasat un gust f amar :
preturi f mari desi nu aveau turisti - si la cazare si la mancare ( mai peste tot o ciorba era 5 lei , la ei este 10 lei).
servire deplorabila, atmosfera de club de fitze ...

Bafta!
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #103 : 17.Nov.2008, 12:34:51 p.m. »
pai daca e asa ne reprofilam... nici eu nu am fost cazat in zona da am trecut iarna trecuta o data pe acolo si am vazut ca sunt multe pensiuni... aici autorul lui @joesewer e binevenit si mii de multumiri (scuze daca am emis o judecata gresita, dar nu aveam de unde sa cunosc discutile purtate pe privat) si poate astrele se vor alinia corespunzator astfel incat va putea veni si el...

khaos are dreptate, nu are rost sa ne ambalam, cu atat mai mult sa postam explicatii din dex pe forum...

nici eu nu mai am zile de concediu (de fapt sunt la -2 :) ) insa as vrea sa plec vineri dupa servici, pe la 17 - 18 daca totul merge bine pe la 23 voi fi acolo...

dupa pranz ma apuc sa caut si eu ceva pensiuni si daca gasesc ceva promitator va tin la curent...

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #104 : 17.Nov.2008, 12:37:34 p.m. »

@..::Khaos::.. tie cand iti vine masina? nu in perioada asta, poate reusesti sa ajungi si tu.

Ar face bine sa ajunga masinuta pana atunci :P Ideea e ca nu as putea merge de vineri (din cauza de servici) asa ca, doar pentru sambata-diminica, as avea in plan o scurta excursie pana pe langa Sinaia (la Poiana Tapului) pentru un gratarel si aer curat :) si ca sa scot zuza la plimbare!

Nu ma pronunt inca de tot, dar nici nu ma adaug la lista ca sa nu va incurc.
As vrea totusi sa vad intai masina venita!!  ;-)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #105 : 17.Nov.2008, 12:58:35 p.m. »
Si eu tot vinerea ma gandeam....vineri dupa scarbiciu ne strangem in parcare la metro (la intrare pe a1) si demaram spre minunata locatie..care o alegem.
Sa va zic..am sunat la pensiunea cu pricina si:
- cabanutele sunt disponibile doar vara;
- cazarea in pensiunea de 5 margarete 200lei/noapte!!! (mic dejun inclus)
- cazarea in pensiunea de 2 margarete 100lei/noapte
- preturi restaurant: mic dejun> 10-15lei/persoana
                                 pranz> 25-30lei/persoana
                                 cina> 20lei/persoana

Acu' ca avem si fb lui @pexic cred ca ar fi bine sa ne reorientam.  :(
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #106 : 17.Nov.2008, 03:41:08 p.m. »
am gasit doua pensiuni care par ok...  le-am trimis un mail si astept raspunsul sa vedem ce si cum...   Pensiunea Mirani  http://www.mirani.ro/  din Rasinari si Perla Paltinisului din Paltinis  http://www.perla-paltinisului.ro/

va tin la curent...

daca e sa ne luam dupa
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO034|PALTINIS&metric=1

in noaptea de 21 noiembrie se anunta ceva zapada la Paltinis, putem sa ne luam si un capac de wc cu noi :)

« Ultima Modificare: 17.Nov.2008, 03:53:53 p.m. de rexkroki »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #107 : 17.Nov.2008, 04:10:55 p.m. »
Imi place Mirani  :x
Le-ai cerut oferta cu toate cele 3 mese incluse? Ma gandeam ca seara ne-am putea intinde la un gratar in compania unui vin fiert!  :happy:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #108 : 17.Nov.2008, 04:14:41 p.m. »
le-am cerut separat pentru cazare si defalcat pentru mic dejun, pranz si cina....  acu sa vedem ce primesc...   si eu cred ca sambata seara putem sa ne autogospodarim cu un gratarele si un tulburel  :cheers:

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #109 : 17.Nov.2008, 04:44:19 p.m. »
Azi ningea pe Cheia. Incepuse sa se si aseze un pic.
Probabil ca si la paltinis a nins.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/