nu stiu de ce e blocat Poll-ul , are doar un vot, oricum e cam aiurea pentru ca e sarac rau in oferte...
revenind la intalnire eu ma gandeam sa incercam sa-i impacam pe toti cei care vor sa participe. Pentru asta ne este util sa stim de unde sunt cei care activeaza pe forum (poate se poate seta forumul sa apara locatia in caseta fiecarui user) si ar fi bine ca fiecare sa vina cu o propunere noua sau sa adere la una deja existenta.
Odata cu nominalizarea propunerii ar fi util pentru ceilalti useri sa stie ce se poate face acolo: partie de schi, partie de saniute, patinoar, baie in apa termala, obiective turistice, posibilitati de cazare etc. Fiind o intalnire care se vrea la nivel national este bine sa dureze putin mai mult, de vineri pana duminica, pentru a putea fiecare sa ajunga la ea si pentru a avea suficient timp sa ne cunoastem si sa ne laudam sau criticam, constructiv bineinteles. Trebuie sa propunem si o perioada.
Eu vin cu doua propuneri: Paltinis si Azuga. Peiroada: 23 - 25 Ianuarie 2009
Paltinis este relativ in centrul tarii si e usor de ajuns pentru toti. Acolo exista o partie de schi, peisajul e frumos si am vazut multe pensiuni.
Azuga prezinta dezavantajul aglomeratiei de pe Valea Prahovei dar are alte avantaje: o instalatie de transport pe cablu moderna, acces cu trenul etc. In Azuga propun Pensiunea Rhein, am fost iarna trecuta acolo si conditiile sunt foarte bune si potrivite pentru o intalnire ca a noastra: curte interioara foarte mare unde putem sa ne aliniem si fotografia masinile, o sala de mese foarte mare si foarte frumos decorata, o crama cu vinuri foarte bune. Pentru studiu individual pun un link:
http://www.turistinfo.ro/azuga/cazare-azuga/pensiunea_rhein-c8999.htmlPentru a fi o intalnire de succes parerea mea e ca trebuie sa ne strangem cel putin 10 echipaje