Autor Subiect: Mai multa protectie a portierelor.  (Citit de 2553 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline totto

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
Mai multa protectie a portierelor.
« : 12.Iun.2010, 04:25:40 p.m. »
Portiunea de sub banda neagra de pe usi  la sx4 este supusa riscului de a fi zgariata .Eu as lipi o fasie de cauciuc, dar nu gasesc decat fasii subtiri. Aveti idee unde as gasi? Fratele lui sx4, Fiat sedici ,s-a gandit la asta si a pus un plastic ce coboara pana la partea de jos a usilor.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Mai multa protectie a portierelor.
« Răspuns #1 : 12.Iun.2010, 11:21:39 p.m. »
Pui folii de prtectie pe partea de jos a porterei si vei avea cele mai multe zgarieturi facute de catre alte usi in parcare in partea de sus. :D
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 13.Iun.2010, 10:03:23 a.m. »
Portiunea de sub banda neagra de pe usi  la sx4 este supusa riscului de a fi zgariata .
Portiunea cel mai des zgiriata de alte portiere este cam la 10-20 cm sub minerele portierelor.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline totto

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #3 : 13.Iun.2010, 11:49:40 a.m. »
Nu  zgarieturile portierelor altora ma preocupa,ci de cele ale colturilor lor,si pietrelor aruncate de rotile mele! Suzuki facea o treaba buna daca punea plastic pana jos, cum a pus pe Fiat Sedici-sa arate a SUV .

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #4 : 13.Iun.2010, 12:58:35 p.m. »
Exista pe aici o oferta a unei firme care-ti imbraca toata masina in folii si tiple protectoare pentru faruri ,tabla,geamuri etc.Mai cauta pe Goagal.Poate deschizi un "jurnal de bord" in care ne spui mai multe despre masina ta si despre ideile care le ai ...
Go Terios!!!:)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #5 : 13.Iun.2010, 01:51:59 p.m. »
Suzuki facea o treaba buna daca punea plastic pana jos, cum a pus pe Fiat Sedici-sa arate a SUV .
Ei, uite aici nu pot fi de acord cu tine dintr-un motiv pur estetic. Mie nu-mi place deloc cum arata bandourile alea prelungite la Sedici. :D
Iar look-ul de SUV nu cred ca-l da o bucata in plus de plastic. :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Laurentiu

« Răspuns #6 : 13.Iun.2010, 06:06:31 p.m. »
Nu  zgarieturile portierelor altora ma preocupa,ci de cele ale colturilor lor,si pietrelor aruncate de rotile mele!
Pt asta exista sorturile de cauciuc (aparatorile de noroi).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline laur

« Răspuns #7 : 31.Ian.2011, 04:54:45 p.m. »
Ei, uite aici nu pot fi de acord cu tine dintr-un motiv pur estetic. Mie nu-mi place deloc cum arata bandourile alea prelungite la Sedici. :D
Iar look-ul de SUV nu cred ca-l da o bucata in plus de plastic. :)
Aici nu este vorba de look-ul de suv . sunt foarte practice la namol, pietre, atunci cand ramai impotmolit si o forjezi cu rotile virate in toate directiile, poate un pic suspendat sau mergi prin padure ca mine la sezonul de vanatoare si barbieresti tot lastarisul de 30-40 cm, sa vezi cum arata dupa o spalare :plingi de mila vopselei, pe cand plasticul cand va arata rau, apelam la casco si il schimbam. am o intrebare ? de ce ai 4x4 sa mergi tot timpul pe asfalt ? vezi toti smecheri cu scule de suvuri. va spun ca cei care nu au protectii de plasti nu au curaj sa intre pe unde intru eu.
« Ultima Modificare: 31.Ian.2011, 04:56:40 p.m. de laur »
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #8 : 03.Feb.2011, 05:28:07 p.m. »
Cu siguranta 4x4 la sx4 nu este pentru offroad :-?
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #9 : 03.Feb.2011, 05:31:26 p.m. »
Nu trebuie sa fie neaparat de ala hard, e suficient si un drum ingust cu spini pe margini...