Autor Subiect: SX4 - Aparatori de noroi  (Citit de 30668 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline macmat

Re: SX4 - Aparatori de noroi
« Răspuns #70 : 17.Nov.2011, 01:14:48 a.m. »
Gaurile s-au potrivit perfect. Spre interiorul aparatorii exista un "bosaj" fara gaura(nu exista un corespondent nici la SX,acolo trebuie bagat un "holz"-exista la set!!!)   P.S. Desi poate nu crezi,in pachet erau doua seturi de aparatori (8 buc!!!!)......MA SPERIASEM.....! :good:

Offline miocrl

« Răspuns #71 : 17.Nov.2011, 10:06:07 a.m. »
pai stia si adrian ca sunt 2 seturi .. asa ai comandat tu :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #72 : 17.Nov.2011, 10:14:06 a.m. »
Gaurile s-au potrivit perfect.
Dat draqu' chinezu' care le-a facut ... spre deosebire de obositu' ala care a facut acele "FLEXIBLE MUD FLAP" care se gaseau pe "spare.suzuki.hu" (la ora asta vad ca nu mai exista site-ul ... eu nu-l gasesc) si care n-aveau date gaurile.

Desi poate nu crezi,in pachet erau doua seturi de aparatori (8 buc!!!!)
... chiar daca nu vad ... te cred  ;)

@miocrl - eu credeam ca e doar 1 set  >:D<
« Ultima Modificare: 17.Nov.2011, 10:15:54 a.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline LeonardSZK

« Răspuns #73 : 17.Nov.2011, 10:24:33 a.m. »
... "spare.suzuki.hu" (la ora asta vad ca nu mai exista site-ul ... eu nu-l gasesc) ...

Vezi aici.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline lukearh

« Răspuns #74 : 14.Dec.2011, 01:09:04 p.m. »
Salut
Poate sa explice cineva mai detaliat operatiunea de montare ale celor chinezesti?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290545700355&ssPageName=ADME:L:OU:US:1123

Mai exact cu ce trebuie sa se potriveasca gaurile?
Se fiveaza pur si simplu cu holtz-suruburile din set pe aparatoarea din plastic?
SUZUKI SX4 1.5L GLX - galactic gray met.

Offline BXXENL

« Răspuns #75 : 14.Dec.2011, 01:44:04 p.m. »
Se scot morcovii stock ce tin contra-aripa de plastic de prag, si se inlocuiesc cu unii ce au miezul mai lung, ca sa compenseze si pt grosimea aparatorilor de noroi. Pe langa faptul ca se va tine deci de acum in morcovi, vei mai folosi si cate un holzsurub doua unde e cazul pt o fixare mai trainca.

Daca nu ai avut morcovi in pachet (nici eu nu am avut sau mi-au cazut printre degete :dknw:) trebuie sa iti cauti. Eu inca nu m-am mobilizat, dar poate maine dau o fuga la autonet sa vad daca au ceva folositor.
  • SX4 1.5
Alex

Offline lukearh

« Răspuns #76 : 14.Dec.2011, 05:09:57 p.m. »
Problema e ca gaurile de pe aparatori nu cad peste cele cu care se fixeaza contra-aripa. Ele pica mai spre interiorul masinii, imediat dupa ce se termina partea intoarsa a aripii de care se fixeaza contra-aripa. Astfel ca daca as baga un surub, el ar trece doar prin contra-aripa.

Offline macmat

« Răspuns #77 : 16.Dec.2011, 12:30:38 a.m. »
@lukearh: ceva amanunte pentru montare gasesti si aici  http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/sx'u-lu'-macmat/40/  .Din pacate,dupa poza  de la avatar observ ca sx-ul tau NU ARE PROTECTIILE negre tip cross-over. Cred ca de aia nu-ti pica la gauri !!  Presurile astea sint pentru varianta cu protectii . Gasesti ceva de genul ala,pentru tine,la accesorii originale.    Gresesc??? :D

Offline lukearh

« Răspuns #78 : 17.Dec.2011, 11:26:03 a.m. »
Din pacate asa este. Nu mi-am dat seama ca sunt pt. model cu protectii laterale. Nu imi ramane decat sa incerc sa le adatez sa sa le vand.
Unde gasesc "morcovi mai lungi"?

Offline jordan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #79 : 23.Ian.2012, 02:16:34 p.m. »
Mai ai aparatorile china ptr sx4 cu protectii laterale?
Cat vrei pe ele?
SX4 1.6 GS Silky Silver