Autor Subiect: SX4 - Aparatori de noroi  (Citit de 30664 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: SX4 - Aparatori de noroi
« Răspuns #40 : 20.Sep.2010, 11:24:37 p.m. »
Am montat sambata dimineata setul de aparatori de noroi cumparate de la Auchan.
Deocamdata ce pot spune este ca le-am montat intr-o ora, arata destul de ok, iar pretul total a fost de 57 lei (27 lei cele 4 aparatori de noroi si 30 lei montajul efectuat de un prieten si de mine, pe cricul unui service auto din Sighisoara).
Promit sa pun poze si impresii (daca prind ploaie) dupa ce revin din Paris.

Offline ASZ

« Răspuns #41 : 21.Sep.2010, 10:18:39 a.m. »
Am uitat sa specific cateva lucruri:
- toate aparatorile s-au potrivit perfect, nefiind nevoie de nici un fel de taiere/ajustare
- le-am prins de partile de plastic ale zonei, cu cate 3 suruburi, aflate in dotarea setului cumparat
- am gasit extrem de multa rugina in zona in care se monteaza rotile (am trebuit sa lovim rotile cu ciocanul ca sa le putem da jos, evident dupa indepartarea prezoanelor :) ); asa ca in acea ora de montaj (presarata cu multe reprize de discutii cu prietenul care ma ajuta), am curatat cu perie de sarma cele 4 zone de contact (cele care se afla sub capacelul care acopera surubul axelor) aflate pe discuri si le-am uns cu vaselina

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #42 : 24.Sep.2010, 09:36:25 p.m. »
Cu rugina am patit-o si eu, am gasit destul de multa si cand am dat rotile de iarna jos si cand le-am dat pe cele de vara la fel (si am curatat de fiecare data).

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline ASZ

« Răspuns #43 : 14.Oct.2010, 06:10:34 p.m. »
Am reusit sa fac si mai ales sa descarc pozele promise, cu aparatorile de noroi luate din Aucha si montate pe masina.

Offline macmat

« Răspuns #44 : 17.Oct.2010, 05:16:10 p.m. »
A incercat cineva sa monteze aparatorile rigide de noroi de la sx4 varianta city pe sx4 crossover?In ofertele de accesorii aparatorile rigide apar cu mentiunea ca nu se pot pune decit pe sx care nu au  protectiile de plastic de la aripi si praguri....Poate cu mici modificari...?

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #45 : 03.Ian.2011, 03:51:45 p.m. »
Dupa montarea aparatorilor de noroi flexibile, masina este mult mai curata dacat in primul an, cand nu avea aceste accesorii. Inca nu m-am confruntat cu bucati de zapada inghetata in zona rotilor si a aparatorilor. 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline adrian_r5

« Răspuns #46 : 03.Ian.2011, 03:56:24 p.m. »
nu m-am confruntat cu bucati de zapada inghetata in zona rotilor si a aparatorilor. 

La esics s-a adunat ceva zapada pe aparatori ... fiind flexibile le-am miscat putin si zapada a cazut  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline torp

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #47 : 24.Feb.2011, 12:07:10 p.m. »
Eu le dau un sut (tot la flexibile) cand parchez pentru mai multa vreme si curge tot :)
SX4 4WD 1.6 GS Kashmir Blue Pearl 2009
Honda Jazz 1.2 un soi de gri albastru deschis 2004

Offline jordan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
« Răspuns #48 : 15.Mai.2011, 11:50:51 p.m. »
SX4 1.6 GS Silky Silver

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!