Autor Subiect: SX4 - Aparatori de noroi  (Citit de 30670 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: REVIZIA 15000KM ori 1 AN
« Răspuns #30 : 24.Aug.2010, 02:10:46 p.m. »
.consider ca la o masina pe care vrei sa mai pui putin la treaba si in offroad sunt chiar necesare.

nu prea sunt de aceiasi parere, daca bagi masina in off-road (acu nu ma refer la un drum de macadam ca in palma) mai ai o grija in plus, sa nu le agati...

Offline LTD

« Răspuns #31 : 24.Aug.2010, 02:41:38 p.m. »
nu prea sunt de aceiasi parere, daca bagi masina in off-road (acu nu ma refer la un drum de macadam ca in palma) mai ai o grija in plus, sa nu le agati...
de acord cu tine... mie mi-a sarit aparatoarea de la aripa de pe stinga spate pe Strategica... si cea dreapta s-a rupt... :D nici nu vreau sa ma gindesc unde pierdeam aparatorile de noroi...  :fluier:
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline xim

« Răspuns #32 : 24.Aug.2010, 07:19:18 p.m. »
aici se pune problema pentru ce am achizitionat aceasta masinuta ... daca faci off road greu incit sa pierzi aparatori si protectii de la aripi ...atunci cred ca trebuie schimbat modelul ... altfel ai toate sansele sa schimbi inca multe alte parti si nu neaparat legate de caroserie ci si de trenul de rulare, disc de ambreiaj (din pacate nu avem nici reductor nici cine stie ce cuplu), etc...dar aici este optiunea fiecaruia.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #33 : 24.Aug.2010, 07:22:28 p.m. »
corect, dar pe un drum forestier tot mai mergi, si ala poate avea gropi si sleauri mai mari unde sa-ti ramana aparatorile...  :)

Offline xim

« Răspuns #34 : 24.Aug.2010, 07:29:59 p.m. »
 :) ... te asigur ca eu pe ale mele sigur nu le las pe acolo...am asistat la montarea lor, am tras de ele in toate felurile si la cit sunt de flexibile suporta orice gen de indoire ... beneficiile aduse consider ca sunt mult mai mari decit ipoteticele situatii in care le-as putea pierde...
1,6 SX4 GS 4x4 black

Offline ASZ

Re: SX4 - Aparatori de noroi
« Răspuns #35 : 07.Sep.2010, 01:51:17 p.m. »
Am cumparat vineri un set de aparatori de noroi (pe fata) de la Auchan cu 13 lei. Am avut astfel de set la Fusion, dadeau bine pe masina, dar eficienta lor parca nu ma incanta prea mult (acelasi mesaj il primisem si de la cei cu aparatori originale)
Dilema mea este daca sa cumpar si pentru rotile din spate, tot de aceeasi dimensiune/model (sunt mai late si lungi cele de pe fata) sau sa cumpar setul recomandat de producatorul lor.

Offline ASZ

« Răspuns #36 : 07.Sep.2010, 05:39:21 p.m. »
Am luat si setul pt. spate, insa calitativ sunt mult mai slabe ca cele de pe fata. (din 7-8 seturi verificate, nu am gasit una care sa fie turnata bine; toate aveau defect de turnare). Deh ... pretul explica aceasta calitate ... scazuta.
De potrivit, se potrivesc destul de bine in locasul lor (inca nu le-am montat, ci doar am facut o .. proba :) ).

Offline vidax

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #37 : 12.Sep.2010, 09:57:14 p.m. »
XIM, ceva poze, sa vedem si noi cum arata ,se poate?

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline xim

« Răspuns #39 : 12.Sep.2010, 11:08:02 p.m. »
XIM, ceva poze, sa vedem si noi cum arata ,se poate?

nu am poze dedicate dar uite cateceva ...   incerc sa fac zilelele acestea  si citeva dedicate 
1,6 SX4 GS 4x4 black