Autor Subiect: SX4 - Aparatori de noroi  (Citit de 30669 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Daniel42

Re: SX4 - Aparatori de noroi
« Răspuns #10 : 30.Iun.2010, 09:07:11 p.m. »
Te referi la cel care este atit de aproape de tine incit nu poate sa evite o manevra brusca si inevitabila ? Nu are ce sa caute acolo . Sa stea la locul lui . ;) Ca idee aparatorile sunt bune .
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline ASZ

« Răspuns #11 : 01.Iul.2010, 07:58:48 p.m. »
Eu as opta pt. cele din hypermarket, insa pe cand aveam Ford, erau interzise pentru ca duceau la pierderea garantiei (gaurirea tablei pt. prinderea lor =>posibilitatea ruginei). Pentru ca nu aveam garantie pe masina (o luasem de second), am montat din cele de la Cora si am fost super multumit de ele.
Daca nu e problema la Suzuki, le-as prefera pe cele mai ieftine (~50 lei fata de 380 lei cu cat am primit oferta la Cluj .. si era cu TVA 19%)

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #12 : 01.Iul.2010, 10:58:46 p.m. »
@ASZ. Ca sa montezi presuri de noroi pe SX4 nu trebuie neaparat gaurita tabla. La mine le-am prins pe spoilere (exact ca in instructiunile de montare).

@Daniel42, mergi cu 80 km/h la 50-60m in spatele unui Logan fara presuri, pe timp de ploaie, si ne spui si noua cum l-ai injurat. Ori 50-60m reprezinta o distanta cat de cat decenta.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline vidax

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
« Răspuns #13 : 09.Iul.2010, 02:55:58 p.m. »
Sunt firme care produc covorase de cauciuc pentru interior personalizate, cu preturi decente, de forma si dimensiunile modelului de masina comandat, dar nu produc si aparatori de noroi. Oare de ce?  Ar fi mai usor sa le comanzi pe toate odata.

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #14 : 12.Iul.2010, 12:14:20 a.m. »
Nu se vand atat de bine ca si presurile de interior. De exemplu, am un vecin care mi-a zis mai demult ca, "ce ti-ai pus ma alea, nu da bine deloc". De parca pe mine asta ma doare.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 12.Iul.2010, 05:25:04 p.m. »
Ce deosebire (ca eficienta) este intre aparatorile flexibile si cele rigide ? Si apoi il rog pe @WayofLife (care a deschis el insusi discutia pe un alt topic) sa-mi zica pretul (rigide versus elastice) acestora si al montajului.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline marius_rg

« Răspuns #16 : 12.Iul.2010, 05:51:27 p.m. »
Eu am si recomand cele flexibile. Se curata mai usor, nu se rup daca le lovesti de vre-o bordura ceva.... ;)
SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

Offline bogogica

« Răspuns #17 : 13.Iul.2010, 11:28:53 p.m. »
Tare sunt curios sa vad si sa pun mana si pe unele si pe altele, dar sincer cele rigide arata mult mai bine si ma gandesc totusi ca denumirea de "rigide" e toar o exprimare, ele fiind confectionate tot din cauciuc, trebuie sa fie cat de cat flexibile, deci la fel de usor de curatat si nu atat de sensibile la "atingeri".

Offline Laurentiu

« Răspuns #18 : 14.Iul.2010, 07:59:19 a.m. »
ma gandesc totusi ca denumirea de "rigide" e toar o exprimare...
Gindesti gresit. Daca vrei sa vezi flexibilitatea celor rigide, pune mina pe aparatorile de la Tico, Matiz, Cielo etc.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline marius_rg

« Răspuns #19 : 14.Iul.2010, 10:30:22 a.m. »
Asa e....cele rigide sunt aprox 0% flexibile....deci, daca le lovesti se pot crapa/rupe cu usurinta.
SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi