Autor Subiect: SX4 - Aparatori de noroi  (Citit de 30665 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vidax

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
  • Gen: Bărbat
SX4 - Aparatori de noroi
« : 12.Iun.2010, 08:30:57 a.m. »
Propun o discutie despre acest subiect, daca vreun posesor de SX4 si-a montat sorturi de noroi, de care, de unde le-a procurat, cum a procedat, ce rezultate a obtinut ?

Offline totto

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
Re: SX4 - Aparatori de noroi
« Răspuns #1 : 12.Iun.2010, 04:05:45 p.m. »
Exista la dealeri(cam 25eur perechea). Dar eu mi-as proteja partea de jos a portierelor cu cauciuc. Ca la Fiat Sedici. Apropo,stie cineva de unde pot procura astfel de fisii late  de cauciuc, care se lipesc pe usi?

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #2 : 12.Iun.2010, 11:26:06 p.m. »
Poate ne spui si noua mai multe despre aceste plastice pe care le tot cauti.De ce esti asa "speriat"?
Go Terios!!!:)

Offline adrian_r5

« Răspuns #3 : 13.Iun.2010, 12:30:31 a.m. »
Propun o discutie despre acest subiect, daca vreun posesor de SX4 si-a montat sorturi de noroi, de care, de unde le-a procurat, cum a procedat, ce rezultate a obtinut ?

Informatii "calde" despre de unde le-am procurat si cum am procedat poti gasi aici ... asta daca "sorturi de noroi" se refera la aceste " FLEXIBLE MUD FLAP".

... despre rezultatele obtinute ... astept si eu cu interes prima ploaie  :D
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

« Răspuns #4 : 13.Iun.2010, 09:57:06 a.m. »
1. daca vreun posesor de SX4 si-a montat sorturi de noroi,
2. de care,
3. de unde le-a procurat,
4. cum a procedat,
5. ce rezultate a obtinut ?
1. Da.
2. Universale (cauciuc).
3. Kaufland.
4. http://www.suzuki-club.ro/forum/imbunatatiri-ignis/aparatori-noroi-ignis/msg26651/#msg26651
5. Foarte bune pina in prezent.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline totto

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #5 : 13.Iun.2010, 11:42:00 a.m. »
PT " LUCIANER" :vreau sa lipesc aceste benzi laterale pt ca in locuri stramte(parcari) acolo mi-o "freaca",masina fiind mai inalta decat restul.banda longitudinala nu protejeaza.Apara tabla si de pietrele aruncate de roti.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #6 : 13.Iun.2010, 12:48:21 p.m. »
Gresit.Masina o sa fie zgariata tot deasupra bandoului actual existent pe masina.
Go Terios!!!:)

Offline xim

« Răspuns #7 : 14.Iun.2010, 01:15:32 p.m. »
Aparatorile de noroi sunt foarte utile...dupa cauciucuri de iarna a fost cea deadoua achizitie...si merita.
Le-am achizitionat de la dealer ..undeva la 250RON (sunt cele flexibile), si am mai platit si montajul, 30 ron...care este destul de laborios daca se face ca la carte, trebuie desfacut si ridicat carenajul, etc
Utilitatea lor este mare, protejeaza  (impotriva murdariei, pietrelor, gudronului) atit partile laterale ale masinii , cit si spatele ... in conditii de drum ud ...luneta este relativ curata, la fel si clantele usilor si portbagajului.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline torp

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #8 : 15.Iun.2010, 08:48:23 p.m. »
Citat
care este destul de laborios daca se face ca la carte, trebuie desfacut si ridicat carenajul, etc
Aha - n-am fost foarte atent ce au facut la a mea la Doly dar sunt sigur ca cel putin au dat jos toate rotile ca sa-i puna sorturile de noroi.
SX4 4WD 1.6 GS Kashmir Blue Pearl 2009
Honda Jazz 1.2 un soi de gri albastru deschis 2004

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #9 : 21.Iun.2010, 01:17:02 a.m. »
Eu le-am comandat o data cu masina. Ganditi-va in primul rand la cel care merge in spatele vostru pe o vreme nasoala. Isi blesteama zilele. Ar trebuie introduse ca accesorii obligatorii.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD