Autor Subiect: Fotbal CM South Africa 2010  (Citit de 24800 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Fotbal CM South Africa 2010
« Răspuns #10 : 12.Iun.2010, 09:03:51 a.m. »
Pana am parasit scena ... am vazut o festivitate placuta, un public dezinvolt si fericit, un fotbal placut si o greseala fenomenala de arbitraj, la golul anulat al mexicanilor (asta daca nu s-au modificat peste noapte regulile offside-ului; poate gresesc eu, sau din cauza berilor am vazut un aparator sudafrican in plus pe linia portii).

Ai dreptate, era un aparator pe linia portii, dar portarul era iesit in momentul darii pasei de gol, astfel incat intre poarta si atacantul ce urma sa primesca mingea nu era decat un aparator. Deci, ofsaid.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sanduraveica

« Răspuns #11 : 12.Iun.2010, 03:37:59 p.m. »
   Italia-Argentina                 Campioana Italia :-?
  • Ignis

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 12.Iun.2010, 05:25:45 p.m. »
Hai ca am inceput cu dreptul, am prins pronosticul la primul meci de azi. Sa vedem ce fac cu celelalte, pana acum se adevereste si al doilea.  :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #13 : 12.Iun.2010, 06:54:56 p.m. »
Cu putin noroc as fi prins si scorul exact la al doilea meci de azi, asa am nimerit doar pronosticul. Tot e bine.   :D

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #14 : 13.Iun.2010, 09:52:49 a.m. »
Se pare ca o iau pe urmele oracolului din Balcesti, am nimerit atat pronosticul cat si scorul exact la meciul Anglia - SUA.   :D

Hai sa vedem ce-mi spun astrele despre meciurile de azi:

Meci                                 Scor      Pronostic

Algeria - Slovenia            1-2             2
Serbia - Gana                  2-0             1
Germania - Australia       2-1             1

Cam slaba miscarea pe topicul asta, parca atunci cand se dezbatea campionatul intern lumea era mai activa. Sa fie lumea in concediu deja? :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #15 : 13.Iun.2010, 01:38:44 p.m. »
Bai ce-ai nimerit-o la Anglia-SUA :clap: Dar si celelalte per total; poti sa te faci de meserie :D

Poate-mi explica si mie careva cum vine faza cu pronosticurile 1, 2, x - niciodata nu le-am inteles :D ;-) Am o vaga idee, din ce vad de la rexkroki, x la egal, 1 castiga gazdele, 2 castiga vizitatorii?
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #16 : 13.Iun.2010, 01:44:01 p.m. »
Exact. Prima echipa din enumerare e considerata echipa gazda.  :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #17 : 13.Iun.2010, 01:48:36 p.m. »
Super, merci pentru confirmare.

Tu acum iti faci incalzirea pentru pronosticul final, cu castigatoarea, nu? :P Sunt curioasa daca iti ies si cele de azi :inteligent:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #18 : 13.Iun.2010, 08:42:46 p.m. »
Se poate spune si asa, imi fac incalzirea.  :)  Da e cam plictisitor de unul singur, de ce nu incercati si voi?

Din calendarul de azi s-au desfasurat deja doua meciuri dar din pacate nu am reusit sa le urmaresc. Daca sarbii nu au vrut sa ma asculte si au pierdut, imi ramane totusi satisfactia ca am pronosticat corect victoria slovenilor.  Si mai este inca un meci, mai am sanse sa prind un pronostic macar, daca nu si un scor.  :) 
Intre noi fie vorba, eu cum sunt mai germanofil, imi doresc ca Germania sa castige cupa.   :dream:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #19 : 14.Iun.2010, 08:52:24 a.m. »
Oho, ce inceput de campionat au avut nemtii, mult mai bun decat ma asteptam. E bine totusi ca am prins inca un pronostic.   :D 
Chiar daca de obicei ei castigau primul meci, o faceau intr-o maniera mult mai discreta decat ieri. E adevarat ca nici australienii nu au aratat cine stie ce si au mai si jucat de la un moment dat in 10 oameni, dar jocul nemtilor a fost foarte bun, ceea ce imi da sperante la un eventual titlu.
Dar pana atunci mai e mult, si pana trecem de faza grupelor cand se dau si pronosticurile pentru finaliste si campioana ma mai incalzesc cu meciurile de azi, meciuri chiar interesante. :)

Olanda - Danemarca    2-0       1
Japonia - Camerun       1-2       2
Italia - Paraguai           1-0       1

Sunt si alte parerei?  :)